Secretele reîncarnării: 4 semne că aceasta nu este prima ta venire pe Pământ

Secretele reîncarnării: 4 semne că aceasta nu este prima ta venire pe Pământ

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in CuriozitățiSpiritualitate

Se crede că un suflet se poate întoarce pe Pământ a rezolva problemele neterminate. Nimeni nu știe exact cum funcționează acest proces, dar este evident că mulți dintre noi am trăit deja mai mult de o viață pe Pământ.

1. Poți citi oamenii

Emoțiile și sentimentele oamenilor din jurul tău sunt ca o carte deschisă pentru tine. Ai o intuiție extrem de dezvoltată și își dai seama repede de intențiile oamenilor.

Datorită abilității de a citi oameni, îți poți găsi cu ușurință prieteni și poți evita ca persoanele neplăcute să se apropie de tine.

2. Îți place singurătatea

Îți place singurătatea și faptul că ai experimentat deja reîncarnarea de mai multe ori te face să nu aștepți aprobarea prietenilor, părinților și a altora. Faci totul doar pentru tine însuți.

Printre astfel de oameni se numără adesea pustnicii și călugării. Sunt oameni foarte amabili, deschiși, plăcuți. Dacă oamenii îți spun că ceva este interesant la tine, acesta este un semn că sufletul tău poate fi bătrân.

3. Ești interesat de modul în care funcționează lumea

O persoană cu suflet bătrân este interesată de unde provine tot ceea ce există. Dacă nu te confrunți cu prima ta reîncarnare, poți pune o mulțime de întrebări oamenilor de știință care se ocupă cu asta.

Cel mai important lucru pentru oamenii care s-au reîncarnat este să înțeleagă ce se întâmplă în jurul și în interiorul lor. Acest lucru explică setea lor incredibilă de cunoaștere și dragostea pentru lectură.

4. Oamenii te respectă

Oamenii simt atunci când ai trăit mai mult și ai mai multe cunoștințe de împărtășit. De aceea, ei au întotdeauna  impulsul de a te întreba diferite curiozități.

Oamenii cu sufletul bătrân nu se străduiesc să obțină bani și faimă. Pentru ei este mai importantă liniștea și pacea spirituală și de aceea, de multe ori, alți oameni vin să le ceară sfaturi despre cum să își găsească pacea interioară.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!