Karma – vine din familia ancestrală sau din propriile vieți anterioare?

Karma – vine din familia ancestrală sau din propriile vieți anterioare?

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2024 in Lecții de viațăSpiritualitateViata

Karma este o legătură cauzală care nu are termen de expirare. Energia tinde mereu să se echilibreze. Orice acțiune (și adesea chiar un cuvânt sau un gând) declanșează un lanț de evenimente și are consecințe.

Nu contează dacă karma se manifestă instantaneu sau apare după un anumit timp și distanță, acesta este un principiu universal valabil în toate religiile, provenind din religiile orientale (hinduism, budism), deși nu este negată nici în alte religii, chiar dacă nu este menționată explicit.

Acest articol nu este destinat celor care solicită dovezi, ci se bazează pe experiența experimentelor și observațiilor în configurările de familie și hipnoza regresivă, având la bază teoria reîncarnării.

Adesea, o persoană care este interesată atât de tema familiei ancestrale, cât și de cea a vieților anterioare, se întreabă: a cui karmă o răscumpăr – a strămoșilor sau pe propria mea karma? Cum să nu te pierzi în aceste detalii?

Sufletul, întrupându-se pe Pământ, primește în folosință un corp. Corpul este determinat prin mamă și tată și include un set de gene acumulate în familie, biochimie, și anumite stereotipuri comportamentale. Așadar, pentru a primi viață într-un corp, Sufletul încheie un acord cu Familia.

Familia îi oferă persoanei simultan:

  1. resurse de care poate beneficia (sănătate, frumusețe, iubire, bogăție și finanțe, talente în anumite domenii),
  2. sarcini pe care trebuie să le îndeplinească pentru această familie (nașterea de copii, extinderea arealului de viață, glorificarea familiei). Dar există și sarcina de a răscumpăra datoriile karmice!

De exemplu:

  • dacă femeile din familie au fost nefericite, încearcă să devii prima fericită și să întrerupi dinamica nocivă a suferinței;
  • dacă în familie frații și surorile s-au certat, au gestionat incorect moștenirea, au intentat procese unul împotriva celuilalt – încearcă să creezi relații bune cu proprii frați și surori; va fi dificil, vei experimenta trădări, dar încearcă!

Da! Unor membri individuali ai familiei le revine sarcina de a răscumpăra karma nu doar pentru propriile întrupări, ci și pentru membrii familiei care au trăit acum o sută sau chiar două sute de ani în urmă.

Dacă mai sus am discutat despre karma familiei, cum rămâne cu karma personală?

Greșelile karmice personale din viețile anterioare pot coincide cu greșelile comise de membrii familiei. Și exact de aceea te-ai născut în această familie. De exemplu, într-o viață anterioară, o persoană a fost crudă cu copiii; în familie există un “păcat” similar, și prin răscumpărarea acestuia, reîncarnându-se în rolul unui copil care va suferi de cruzime, persoana lucrează atât karma sa personală, cât și pe cea a familiei. De exemplu, va supraviețui, va putea să-i ierte pe părinți și va putea face ceva demn cu viața sa, fără ură.

Karma ta și karma familiei nu coincid, dar ai acceptat voluntar să “purifici” familia prin propriile tale procese. O asemenea misiune este preluată de sufletele experimentate, care influențează dezvoltarea societății. De exemplu, în familia a fost cineva care a cauzat probleme grave altui om. Un suflet pur dar cu probleme se va naște în familia celui care a cauzat problemele, dar obține bonusul unor părinți foarte iubitori, datorită cărora se adaptează la viață, reușește să muncească, își creează o familie și trăiește în iubire, chiar și cu o dizabilitate. Astfel – familia s-a purificat, deși inițial nu era vinovată. În plus, a demonstrat societății o lecție de bunătate și potențialul posibilităților umane.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!