Nu te lăuda cu ce ai, căci nu îți aparține.

Nu te lăuda cu ce ai, căci nu îți aparține.

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2024 in CredințăDe SufletLecții de viațăPilde

Omul este o creație minunată a Lui Dumnezeu, dar, din păcate, foarte agitat și din aceasta cauză suferă de o lipsă de memorie. Memorie despre cine este el, de unde a venit și cine l-a creat. Omul uită că nu el a creat această lume și nu el a umplut adâncurile acestei lumi cu ceea ce acum folosește. În mândria sa nebună, omul uită complet că tot ce a primit, a primit de la Dumnezeu, pentru că fără Dumnezeu, omul, chiar lângă un puț pe timp de arșiță, nu ar putea să bea apă.

Dumnezeu nu a dat, dar noi vom corecta.

Devenită la modă acum este prelungirea tinereții prin operații și diverse liftinguri. Iar toți cei care au o viață publică își întind fețele pentru a arăta tineri. Femeile nu își fac doar modificări faciale, dar și folosesc implanturi în diverse părți ale corpului pentru a corecta ceea ce le-a dat Dumnezeu.

Adesea, sau chiar de cele mai multe ori, urmând unele tendințe de modă greu de înțeles, se desfigurează în așa măsură încât chiar și diavolilor le-ar fi frică. Setea de a arăta ‘Wow!’ duce la ‘Doamne, iartă-mă!’ Vrei să vezi fața mea nouă sau picioarele mele noi sau altceva? Ca și cum nu ar fi om, ci un constructor.

Tot ce are omul, toate acestea i le-a dat Dumnezeu.

Știi, există o zicală corectă, ‘Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat.’ Pentru că tot ce dă Dumnezeu omului, El poate să ia înapoi. Și da, Dumnezeu nu este zgârcit și dacă ia, o face pentru bine. Noi într-adevăr nu înțelegem acest mecanism, unii chiar nu știu de el. De ce unora Dumnezeu le dă sănătate bună, iar alții nu ies din spitale de la naștere.

Unii se nasc în lux, în timp ce alții numără bani pentru pâine până la sfârșitul zilelor lor. Și unul dintre sfinți s-a întrebat despre aceasta, de ce așa? Și Dumnezeu i-a răspuns, reflectă asupra ta, iar ceea ce gândești îi dăunează sufletului tău. Aici este un mister divin.

Mulțumiți Lui Dumnezeu și Domnului nostru Iisus Hristos.

Noi într-adevăr nu înțelegem ce ne este de folos și ce ne dăunează. Încercăm să corectăm ce ne-a dat Dumnezeu, dar oare devenim mai buni?

Iată o scurtă istorioară: Trăia o fată urâtă care era bună la suflet și prietenoasă și iată că cineva i-a dat bani și ea și-a făcut o operație pentru a arăta mai bine. Iar apoi, schimbată la înfățișare, a devenit frumoasă și din mândrie pentru frumusețea sa a încetat să mai salute și să fie amabilă cu cei pe care îi cunoștea înainte, și astfel a devenit un om mai rău.

Și-a corectat fața și corpul, dar și-a vătămat sufletul, și dacă vei întreba și ce dacă, răspunsul va fi simplu. Și corpul frumos și fața vor putrezi în pământ, dar unde va merge sufletul vătămat? Prin urmare, tot ce dă Dumnezeu trebuie acceptat cu recunoștință și trebuie să fim foarte precauți în acțiunile noastre.

Asta e tot, toate cele bune.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!