Suferința din cauza inteligenței: Cele 7 probleme principale ale femeilor inteligente

Suferința din cauza inteligenței: Cele 7 probleme principale ale femeilor inteligente

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2024 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Femeile inteligente se descurcă bine cu sarcinile complicate și prosperă în diverse profesii. Cu toate acestea, competitoarele lor mai puțin inteligente au uneori un avantaj. Cu ce probleme se confruntă femeile inteligente?

Datorită așteptărilor foarte mari, le este greu să-și găsească bărbatul potrivit Femeile puternice visează la un partener demn. Punând valoare pe timpul lor, acestea resping rapid candidații dubioși, astfel încât majoritatea opțiunilor se dovedesc a fi inadecvate.

Pentru fetele simple, selecția este mult mai mare; ele nu rămân singure niciodată. Nu este surprinzător, deoarece acestea sunt dispuse să-și lege soarta chiar și cu un bărbat divorțat sau sărac. Însă femeile inteligente nu fac asta: ele resping toți tiranii, bărbații banalii și plictisitorii. Ele nu-și văd viitorul cu astfel de indivizi.

Femeile inteligente nu se prefac niciodată a fi naive, deși ar trebui

Asta nu înseamnă că femeile inteligente nu pot juca rolul unei naive. Pur și simplu, această sarcină li s-ar părea dificilă. Cum stau lucrurile cu rivalii femeilor inteligente? Acestea pot pretinde că sunt naive o seară întreagă fără efort.

De ce este nevoie de asta? Doar bărbații cunosc răspunsul. Ei preferă păpușile cu privirea goală, nu pe cele intelectual dezvoltate.

O responsabilitate enormă cade pe umerii lor

Desigur, ele se încarcă singure cu responsabilități suplimentare. Totuși, femeile inteligente nu au curajul să renunțe la această povară grea. Ele se bazează doar pe propriile forțe și capacitate în cazul unor situații dificile.

În astfel de momente, femeile inteligente uită complet despre poziția lor înaltă, soțul bun, copiii minunați și sensibili, părinții grijulii. Ele nu cer niciodată ajutorul familiei și prietenilor.

Pentru ele, a cere ajutor este echivalent cu o înfrângere. Trebuie să lupte singure și să învingă neapărat!

Ele înțeleg că fiii lor vor crește curând, își vor face propriile vieți. Mama și tatăl vor îmbătrâni și vor avea nevoie de ajutorul lor. Soțul ideal se va răci, va pleca la o nouă pasiune. Prietenii la un moment dat vor înceta să-i invite în vizită și chiar să-i sune, deoarece vor găsi persoane mai active și mai interesante pentru conversații mondene.

Femeile inteligente nu se bucură din nimicuri

Femeile naive sunt foarte asemănătoare cu libelula din fabulă. Acestea cântă, dansează, cheltuiesc bani pe lucruri mărunte. În general, se distrează pe deplin.

Însă doamnele inteligente își folosesc mintea, aleargă, muncesc și își calculează fiecare pas. Ele se tem să facă un pas greșit sau să eșueze. Despre lipsa de griji în acest caz nu poate fi vorba.

Femeile inteligente adesea se îndoiesc de sine, ceea ce este complet natural

Există opinia că doar oamenii proști se simt încrezători peste tot și întotdeauna. Unei persoane inteligente îi este caracteristic să experimenteze, să pună la îndoială propriile gânduri și acțiuni.

Exact așa se comportă doamnele intelectual dezvoltate. Ele se tem că proiectul lor va eșua. Ele se tem că nu vor termina lucrul în cel mai scurt timp. Poate de aceea femeile prudente tratează serios sarcina dată și o îndeplinesc perfect. Nu există o sarcină pe care să nu o poată rezolva excelent.

Viața femeilor inteligente este destul de complicată comparativ cu viața femeilor obișnuite

Ele nu cumpără cosmetice, încălțăminte și haine la modă pentru a-și calma nervii și a uita de toate necazurile. Toate aceste mijloace nu aduc un efect pozitiv. Pentru a se calma definitiv, doamnele inteligente trebuie să soluționeze toate problemele și să depășească toate obstacolele. Doar după aceea sufletul lor va găsi pacea.

În spatele femeilor inteligente se răspândesc adesea bârfe de către persoane răuvoitoare

De fapt, femeile inteligente nu sunt deranjate de acest lucru. Ele știu că stârnesc un interes arzător printre bârfitori.

Se discută, de obicei, despre cele mai de succes personalități. Unii le invidiază, alții – doresc să le imite. Fără îndoială, femeile inteligente le depășesc pe toate în toate aspectele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!