6 lucruri care atrag sărăcia și nu vă permit să deveniți bogat – și cum să scăpăm de ele

6 lucruri care atrag sărăcia și nu vă permit să deveniți bogat – și cum să scăpăm de ele

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 April 2024 in Lecții de viațăLifeStylePersonalitateViata

Orice viețuitoare și orice obiect conține energie. Cei care au multă energie, cei care dau mult lumii, primesc înapoi echivalentul sub formă de bani. Cei care au puțină energie, cei care nu dau nimic, ci doar cer, așteaptă și cerșesc: vor avea și mai puțini bani.

Iată 6 lucruri care împiedică banii să vină la voi:

1. Sunteți mereu nemulțumiți

Vă concentrați asupra răului și nu sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. În fiecare zi, încă de dimineață, găsiți ceva care nu vă convine și din acest motiv o să aveți o atitudine negativă toată ziua.

Vă place statutul de victimă, faceți asta în cunoștință de cauză. Dacă nu există nimic care să vă poată întrista, veți crea singuri un motiv de tristețe, fără să vă dați seama, subconștient.

Oamenii care sunt nemulțumiți mereu vor atrage numai lucruri rele spre ei, pentru că acolo unde este concentrarea – acolo este și rezultatul. Banii nu au loc într-un astfel de mediu.

2. Sunteți plictisiți de viață

Sunteți plictisiți de viață, dar nici nu aveți dorința de a schimba ceva. Nu vă atrage niciun hobby, nicio activitate, nu vreți să vă dezvoltați cunoștințele, nu doriți nimic, trăiți ca într-o mocirlă și nu faceți nimic ca să ieșiți de acolo.

După cum se știe, ,,Apa trece, pietrele ramân”, oportunități vor veni mereu, dar dacă nu știți să profitați de ele, le veți pierde. Banii sunt energia vie a unui râu curat, a unei cascade, dar nu a unor pietre.

Dacă nu faceți nimic pentru a ieși din zona de confort, atunci nu vă așteptați la bani.

3. Așteptați întotdeauna ceva de la alții

Cumva, credeți că toți oamenii din jur vă datorează ceva. Vecinii trebuie să facă mereu liniște și să vă ajute atunci când aveți nevoie, rudele ar trebui să vă ajute mereu cu bani și să vă aștepte în vizită cu masa plină, chiar dacă voi nu îi chemați niciodată la voi acasă.

La locul de muncă, colegii trebuie să-și facă atât treaba lor, cât și unele din treburile voastre, iar șefii ar trebui să vă dea prime, chiar dacă nu vă dați silința pentru nimic.

Aceste așteptări sunt absurde, odată ce veți înțelege că lumea din jurul vostru este o reflecție a ceea ce aveți înăuntrul vostru, viața va deveni mult mai ușoară. Tot ceea ce vi se întâmplă – ați creat voi înșivă. Același lucru este valabil și pentru bani.

4. Sunteți invidioși pe alți oameni

Nu contează despre cine este vorba – prietena, vecina, colega – dacă sunteți mereu obsedați de gândul că cineva are mai mult și vreți ceea ce are acea persoană – atunci energia voastră este foarte scăzută sau chiar în minus. Cum să apară bani în această situație?

Ce puteți face? Transformați invidia în motivație. Doriți ceea ce au alții? Începeți să acționați, nu doar să doriți. Într-un timp scurt, totul se va schimba!

5. Nu sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți

Cel recunoscător va primi mai mult, cel nemulțumit se va priva chiar și de puținul pe care îl are. Învață să fii recunoscător și să te bucuri de momentul prezent. În orice moment al vieții tale există oameni care visează la ceea ce ai tu, chiar dacă tu nu apreciezi ceea ce ai.

Viața este un drum. Fii recunoscător pentru tot ce ai în fiecare moment al vieții tale și astfel, vor apărea din ce în ce mai multe motive pentru care să fi recunoscător.

6. Trăiți pe spatele altora

Trăiți pe spatele altora. Nu doar din punct de vedere material, deși acest lucru este foarte posibil, ci vă hrăniți cu energia altor oameni, perturbându-le echilibru emoțional. Ați observat cum vă îmbunătățiți starea de spirit după ce v-ați certat cu cineva? Atunci felicitări, sunteți un vampir energetic, ceea ce înseamnă că sunteți un parazit.

Paraziții sunt înlăturați mai devreme sau mai târziu. Nici nu mai menționăm faptul că paraziții nu au nimic al lor, ei se lipesc și se hrănesc de la gazdă. Nu este mai bine să încetați să vă comportați ca niște paraziți și să începeți să vă dezvoltați propria energie?

Dacă nu vă place situația în care vă aflați și vreți mai mult, atunci începeți să faceți ceva în privința asta, pentru că nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru voi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!