Opriți-vă să priviți lumea prin ochelari de culoare roz. 7 adevăruri despre viață care îți vor schimba realitatea

Opriți-vă să priviți lumea prin ochelari de culoare roz. 7 adevăruri despre viață care îți vor schimba realitatea

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 April 2024 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

Uneori ne este foarte dificil să acceptăm realitatea și vrem să credem că lumea este mult mai bună decât este de fapt. Cu toate acestea, uneori trebuie pur și simplu să ne dăm jos ochelarii roz și să privim adevărului în față.

Iată câteva adevăruri dure despre viață:

1. Dacă vă doriți ceva, acționați!

În prezent, metodele de vizualizare a dorințelor au devenit din ce în ce mai populare, dar majoritatea oamenilor nu înțeleg cum funcționează ele în realitate.

Scopul acestor acțiuni este de a construi un obiectiv clar în subconștientul vostru, dar pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să faceți ceva în această privință, nu trebuie să așteptați să vadă din cer.

2. Nu veți putea niciodată să mulțumiți pe toată lumea

Indiferent cât de mult vă străduiți, nu veți putea mulțumi pe toată lumea, în societate vor exista mereu oameni care să aibă ceva de obiectat împotriva voastră. Nu puteți fi buni pentru toți.

Dacă încercați în mod constant să vă ridicați la așteptările altora, nu veți face decât să vă pierdeți adevărata identitate.

3. Dacă o persoană își dorește cu adevărat, își va face timp

Acesta este un subiect destul de important. Dacă auziți în mod constant scuze de genul “Sunt ocupat” sau “Am mult de lucru, nu am timp”, “Hai să amânăm întâlnirea, nu mai pot ajunge”, acesta este un semnal de alarmă.

Dacă o persoană dorește cu adevărat să te vadă sau să te audă, va găsi timp. Va găsi un minut în timpul pauzei de masă sau cel puțin va trimite un mesaj. Nu încercați să găsiți o justificare pentru aceste persoane.

4. Tu ești responsabil de tot ceea ce se întâmplă în viața ta

De multe ori ne place să aruncăm responsabilitatea pentru viața noastră și problemele noastre asupra altora, să lăsăm totul să se rezolve de la sine, dar nu funcționează așa. Depășind dificultățile, devenim mai puternici. Fiecare situație din viața noastră apare pentru a ne oferi experiență.

5. Toți suntem egoiști

Într-o măsură sau alta, fiecare dintre noi acționează în interes propriu. În 90% din cazuri, suntem interesați să ne realizăm propriile interese. Cu toate acestea, doar puțini sunt dispuși să recunoască acest lucru.

6. Nimeni nu vă datorează nimic

Foarte des m-am întâlnit cu oameni care cred că întreaga lume le datorează ceva. Ei credeau că oamenii sunt obligați să îi ajute atunci când au nevoie, dar în același timp, nu erau dispuși să ofere nimic în schimb. Nu este vorba doar despre lucrurile materiale.

Acești oameni au de ales între: poziția victimei ,,Ce crudă este această lume, nimeni nu mă ajută” sau acțiuni intenționate.

7. Cel mai bun moment este acum

Sindromul amânării vieții a distrus mulți oameni. Scuze constante precum: ,,Nu voi începe acum să fac sport, ci voi începe de luni”, ,,Acum nu este momentul potrivit să-mi schimb locul de muncă, situația este instabilă” sau ,,Promit că de mâine voi mânca mai sănătos, dar acum hai să termin această ciocolată”.

Pe măsură ce amânați viața pentru mai târziu, alții acționează și schimbă realitatea. Ei ignoră fricile, scuzele, obstacolele. Numai astfel de oameni vor obține cu adevărat succes în viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!