Aceste 3 Legi ale Creației guvernează complet viața noastră. Urmați-le și veți fi surprins cum se va schimba viața dumneavoastră.

Aceste 3 Legi ale Creației guvernează complet viața noastră. Urmați-le și veți fi surprins cum se va schimba viața dumneavoastră.

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 April 2024 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Nu este nimic complicat în aceste legi. Ele sunt simple, logice și echitabile. Iar rezultatele vă vor surprinde pur și simplu. Garantez că veți exclama: “Ce, e atât de simplu?!” Da, în univers totul este simplu. Amintiți-vă ce a spus Confucius:

1. Legea cauzei și efectului: Tot ce faceți altora, se întoarce la dumneavoastră. După cum se spune, “Ceea ce semeni, aia culegi!”

Acest lucru se aplică atât acțiunilor cât și gândurilor.

  • Dacă ați jignit pe cineva, altcineva cu siguranță vă va jigni și pe dumneavoastră.
  • Dacă v-ați apropriat de proprietatea altuia (furt, fraudă, inducere în eroare etc.), același lucru se va întâmpla și cu dumneavoastră.
  • Și așa mai departe.

Acest lucru nu funcționează doar în rău, ci și în bine.

  • Ați ajutat pe altcineva cu bani, banii vor veni la dumneavoastră.
  • Ați oferit cuiva un gram de fericire și fericirea va veni în viața dumneavoastră.
  • Și așa mai departe.

Toate acțiunile și gândurile noastre sunt energia pe care o trimitem în Univers, iar în univers aceasta este “prelucrată” și se întoarce la noi sub forma acțiunilor și evenimentelor similare.

Acțiunea acestei legi este inevitabilă și consecințele ne vor ajunge chiar și prin secole!

Mulți spun, ce îmi pasă mie de asta, în viața următoare nu-mi voi mai aminti ce am făcut. Într-adevăr, la naștere ni se interzice accesul la anumite cunoștințe, dar pentru a umple acest gol ni se dau părinții. Iar acesta este un eșec al părinților noștri, ei nu le explică copiilor lor acțiunea acestei legi.

Ei încarcă mintea copilului cu tot felul de prostii, dar cel mai important lucru, care va influența direct întreaga sa viață, nu îl explică și nu îl clarifică.

Dacă noi, cum se spune, încă de la sânul mamei le vom explica aceste lucruri copiilor și ne vom comporta corespunzător, atunci în câteva generații războaiele și disputele, sărăcia și lipsurile vor dispărea de pe Pământ.

2. Legea materializării

Universul este un magician bun, care materializează tot ce dorim.

  • Doriți să fiți bogat, veți fi bogat!
  • Doriți să fiți sănătos, veți fi sănătos!
  • Doriți să mergeți pe apă, veți merge pe apă!
  • Doriți să treceți prin pereți, veți trece prin pereți.

Universul vă va dărui tot ce doriți.

Desigur, puteți obiecta, de ce doresc bogăție și prosperitate, dar am parte de dificultăți financiare și probleme, sau doresc să fiu sănătos și plin de energie, dar sunt mereu în spitale și complet slăbit(ă). Ceva nu se potrivește aici!

Acum să vedem, cât timp vă dedicați cel puțin gândindu-vă cum să vă măriți veniturile și cât timp petreceți preocupându-vă de problemele dumneavoastră?

Observați-vă comportamentul pe parcursul unei luni, în fiecare zi!

Și veți fi surprins, că peste 95-99% din tot timpul liber îl dedicați la orice altceva, dar nu la mărirea veniturilor dumneavoastră.

Același lucru se aplică și sănătății.

Unde este atenția noastră – acolo este și energia noastră

⚠️ Dacă ne gândim constant la probleme, atunci energia noastră lucrează la înmulțirea lor.

⚠️ Dacă vom gândi constant la înmulțirea veniturilor, atunci energia noastră va lucra la asta.

⚠️ Dacă ne mutăm atenția asupra îmbunătățirii sănătății, atunci și energia noastră va lucra la asta.

Și cum energia noastră este conectată cu energia universului, atunci întreg universul va lucra pentru noi!

Alungați gândurile despre probleme și eșecuri.

Gândiți-vă mai mult la bine, despre cum va fi viața dumneavoastră minunată. Imaginați-vă sănătos și de succes. Da, inițial acestea vor fi doar vise, dar nu uitați că:

unde este atenția dumneavoastră, acolo este și energia dumneavoastră.

Și universul vă va ajuta.

3. Legea echilibrului

Creatorul a conceput lucrurile astfel încât totul din Univers să se dezvolte armonios și să nu fie dezechilibre în ceva. Prin urmare, dacă undeva ceva scade, atunci în locul său va veni altceva care să compenseze ceea ce a scăzut, cum se spune, “cu vârf și îndesat”.

La fel și atunci când pierdeți ceva în plan material, nu vă grăbiți să vă supărați. Universul va compensa totul, luând în considerare, cum se spune, “profitul pierdut”.

Sau, puteți spune simplu, vi s-a luat asta ca plată, pentru a deschide noi oportunități. Noi adesea ne temem să ne despărțim de bani sau de alte lucruri, pentru a ajuta pe cineva, însă pentru a debloca un nou nivel în viața noastră este necesar să sacrificăm ceva.

Iar în acest caz se poate doar spune: “Mulțumesc, Doamne, că am plătit cu bani

Însă cum nu avem curajul să facem asta singuri, Universul împinge cursul evenimentelor și în viitor totul ne va fi compensat.

De ce face el asta?

Da pentru că tot ce considerăm al nostru, de fapt nu ne aparține, noi primim totul în chirie.

Începând de la propriul corp și terminând cu mărunțișul din buzunar. Totul aparține Universului și el dispune de acestea după bunul său plac. Noi doar trebuie să acceptăm asta ca pe un dar.

“Nu vom lua nimic cu noi:

Nici casa, nici banii, nici măcar gloria noastră.

Cum am venit aici, așa și vom pleca

Lăsând doar bunătatea în amintirea noastră!”

Sunteți de acord că nu este nimic complicat în tot ceea ce a fost spus? Voi fi fericit să aud opinia dumneavoastră în comentarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!