Semne că aveți o protecție puternică din partea strămoșilor

Semne că aveți o protecție puternică din partea strămoșilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 April 2024 in Spiritualitate

Oamenii se nasc în cadrul unei familii, care are menirea de a se înmulți pentru a menține linia strămoșească. Strămoșii voștri, care vă veghează de sus, vă pot ajuta în viață dacă le solicitați acest lucru.

Ei vă oferă energia lor și o protecție minimă, însă protecția puternică a familiei poate fi obținută fie când sunteți deosebit de importanți pentru sistemul familial, fie când cereți voi înșivă sau cineva apropiat din familie (rude de sânge) o cere în locul vostru.

Protecția poate fi de două feluri. Există protecția din partea mamei și protecția din partea tatălui. Se consideră că fiicele continuă linia feminină, iar fiii, linia masculină. Cu toate acestea, există și excepții.

Dacă cineva are o protecție puternică din partea unei rudei, acest lucru nu se simte doar de către individ, ci și de către toți cei din jurul său.

În viața unei persoane cu o protecție puternică din partea familiei se manifestă următoarele semne:

1. Primește ajutor și informații.

Dacă cineva este protejat de către strămoși, va primi informații și ajutor în vis. De exemplu, rudele îl vor ajuta să găsească lucruri pierdute, îl vor îndruma către deciziile potrivite, îl vor avertiza asupra pericolelor și necazurilor, îi vor dezvălui detalii despre viitor și cum să acționeze în el.

2. Este protejată de energiile negative

Un alt avantaj pe care îl obține cineva cu o protecție puternică din partea familiei este imunitatea din partea acesteia, care face câmpul său energetic mai puternic. Nicio programare negativă nu poate străbate acest câmp. Asta înseamnă că persoana devine imună la intervențiile magice în viața sa. Blestemele și farmecele nu se vor atinge de această persoană.

3. Are noroc.

Un alt lucru pe care îl obține cineva cu o protecție puternică din partea strămoșilor este norocul. Dacă ați fost norocoși și înainte de asta, familia vă va multiplica norocul, iar dacă nu ați fost, atunci strămoșii vor schimba asta.

4. Are o intuiție dezvoltată.

Strămoșii care vă veghează vor fi mereu lângă voi și vă vor avertiza în caz de primejdie. Ei pot face acest lucru prin intermediul viselor, al animalelor, al altor oameni sau prin semne specifice pe care le veți întâlni în calea voastră.

5. Este neînfricat

Strămoșii care vă protejează, vă vor oferi un sentiment de liniște. Astfel, nu vă veți teme de întuneric, de singurătate și de situații periculoase în general.

Observați dacă copilul vostru doarme sau nu doarme bine noaptea. Dacă nu doarme bine, ajutați-l să obțină protecția necesară din partea strămoșilor. Sub protecția familiei, copilul va dormi mai bine, va fi mai puțin capricios și nu va dezvolta frici.

Totuși, trebuie să țineți cont că obține și pentru a menține această protecție, trebuie să respectați și să onorați familia voastră, să întăriți legătura cu ea. În caz contrar, strămoșii pot refuza să vă acorde protecție și sprijin, să slăbească energia care vă trece prin canalul energetic. Aceasta este o pedeapsă menită să vă readucă pe calea cea bună.

Așadar, prețuiți familia, vorbiți frumos despre ea, mulțumiți-i atunci când ați avut parte de o reușită, de un succes, iar ea vă va proteja în continuare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!