Moduri prin care iti ajuti dorintele sa devina realitate, nu este de ajuns sa vrei ceva!

Moduri prin care iti ajuti dorintele sa devina realitate, nu este de ajuns sa vrei ceva!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 August 2018 in Spiritualitate

Legea atracției este una dintre cele mai puternice forțe din Univers. Se bazează pe principiul atracției reciproce a două lucruri. Asta înseamnă că atragi în viața ta experiențe, evenimente și oameni care au aceeași energie și vibrație ca a ta.

Fiecare persoană și experiență care apare în viața ta este, într-un anumit fel, un învățător de care ai nevoie în starea actuală de conștiință.

Dacă credem asta ca fiind adevărat, atunci putem deasemenea să ne schimbam activ energia și vibrația pentru a atrage în viața noastră diferite experiențe și oportunități.

Când ne ridicăm energia și nivelul conștiinței, mediul înconjurător va reflecta acest lucru iar energia noastră va începe să atragă noi feluri de experiențe.

Întrucât suntem co-creatori ai propriului destin, avem deasemenea puterea de a crea și manifesta evenimente în viața noastră. Ne putem trimite rugămintea spre Univers, aproape ca și cum am arunca un bumerang pentru a o vedea cum se întoarce înapoi spre noi.

Dacă dorești să creezi sau să manifești un eveniment în viața ta, fie că vrei să atragi un partener, un loc de muncă, bani sau o pur și simplu certitudine asupra unei situații, iată ce trebuie să faci:

1- Dezvoltă o relație cu Universul – Dacă legea atracției este ceva nou pentru tine, este bine ca mai întâi să dezvolți o relație cu Universul, pentru a putea vedea în primă instanță cum acționează. Este foarte simplu ca cineva să îți spună “atragi ceea ce ești” însă până nu vezi efectiv cum funcționează, poate fi dificil de înțeles.

Pentru a începe să dezvolți o relație cu Universul, trebuie mai întâi să crezi în puterea lui și să vezi miracolele pe care le poate crea. Poți începe de la un nivel mai ușor și să îi ceri Universului, în primă instanță, un semn.

2- Stabilește-ți intenția – Doar pentru că ai cerut ceva nu înseamnă că-l vei primi exact așa cum ți-ai dorit. Asta este cu atât mai adevărat dacă dorița ta vine din tărâmul egoului, sau îți pui bariere și limitări în momentul în care ceri. Înainte să rogi Universul pentru ceea ce îți dorești, mai întâi trebuie să te conectezi la inima ta și să clarifici ceea ce își dorește cu adevărat.

Odată ce ți-ai stabilit intenția și știi clar ceea ce îți dorești, va fi mult mai ușor să le atragi în viața ta.

3- Vizualizează – Cu intenția în inimă, închide ochii și vizualizează modul în care primești ceea ce ți-ai dorit. Vizualizează cum poate arăta, cum se simte sau orice alte detalii importante. Lasă-te purtat de sentimentele pe care le trăiești. Simte cu adevărat toate emoțiile ce vin odată ce ți s-a împlinit dorința.

Cu cât reușești să simți mai multe din acele emoții, cu atât dorința ta va fi mai puternică.

4- Mulțumește și cere – Odată ce ai ajuns în acel loc în care dorința ta s-a îndeplinit, iar sentimentele încep să se contureze, este momentul să rogi Universul. Începe prin a mulțumii, astfel vei putea începe cu sentimentul că dorința ta a fost deja acceptată de Univers.

De exempli: “Universule, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat/ mi-ai adus/ mi-ai deschis…. ”

5- Eliberează și deschide – După ce ți-ai rostit dorința, este necesar să te detașezi și să predai întreg controlul Universului. Nu poți micromanageria felul în care se manifestă și se întoarce dorința ta. “Felul în care” ține în întregime de Univers, așa că eliberează-te de orice atașament ai față de dorință și rămâi lipsit de prejudecăți cu privire la modul în care dorința ta se va manifesta.

De fapt, cu cât ești mai deschis, cu atât va fi mai ușor să observi magia Universului în acțiune.

6- Crede în sincronizarea Divină – O altă lege foarte importantă a Universului ce trebuie înțeleasă este sincronizarea Divină. Orice ai fi cerut, se va manifesta la timpul potrivit. Trebuie să ai încredere că, odată ce dorința ta a fost trimisă spre Univers, se va manifesta exact în momentul potrivit.

După ce dorința a fost rostită, ai încredere în proces și păstrează dorința vie în inima ta. Până la urmă ceea ce dorești este mai puțin legat de o anumită persoană sau obiect și mai mult de sentimentul pe care în creează.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!