Moduri prin care iti ajuti dorintele sa devina realitate, nu este de ajuns sa vrei ceva!

Publicitate

Legea atracției este una dintre cele mai puternice forțe din Univers. Se bazează pe principiul atracției reciproce a două lucruri. Asta înseamnă că atragi în viața ta experiențe, evenimente și oameni care au aceeași energie și vibrație ca a ta.

Fiecare persoană și experiență care apare în viața ta este, într-un anumit fel, un învățător de care ai nevoie în starea actuală de conștiință.

Dacă credem asta ca fiind adevărat, atunci putem deasemenea să ne schimbam activ energia și vibrația pentru a atrage în viața noastră diferite experiențe și oportunități.

Când ne ridicăm energia și nivelul conștiinței, mediul înconjurător va reflecta acest lucru iar energia noastră va începe să atragă noi feluri de experiențe.

Întrucât suntem co-creatori ai propriului destin, avem deasemenea puterea de a crea și manifesta evenimente în viața noastră. Ne putem trimite rugămintea spre Univers, aproape ca și cum am arunca un bumerang pentru a o vedea cum se întoarce înapoi spre noi.

Dacă dorești să creezi sau să manifești un eveniment în viața ta, fie că vrei să atragi un partener, un loc de muncă, bani sau o pur și simplu certitudine asupra unei situații, iată ce trebuie să faci:

1- Dezvoltă o relație cu Universul – Dacă legea atracției este ceva nou pentru tine, este bine ca mai întâi să dezvolți o relație cu Universul, pentru a putea vedea în primă instanță cum acționează. Este foarte simplu ca cineva să îți spună “atragi ceea ce ești” însă până nu vezi efectiv cum funcționează, poate fi dificil de înțeles.

Pentru a începe să dezvolți o relație cu Universul, trebuie mai întâi să crezi în puterea lui și să vezi miracolele pe care le poate crea. Poți începe de la un nivel mai ușor și să îi ceri Universului, în primă instanță, un semn.

2- Stabilește-ți intenția – Doar pentru că ai cerut ceva nu înseamnă că-l vei primi exact așa cum ți-ai dorit. Asta este cu atât mai adevărat dacă dorița ta vine din tărâmul egoului, sau îți pui bariere și limitări în momentul în care ceri. Înainte să rogi Universul pentru ceea ce îți dorești, mai întâi trebuie să te conectezi la inima ta și să clarifici ceea ce își dorește cu adevărat.

Publicitate

Odată ce ți-ai stabilit intenția și știi clar ceea ce îți dorești, va fi mult mai ușor să le atragi în viața ta.

3- Vizualizează – Cu intenția în inimă, închide ochii și vizualizează modul în care primești ceea ce ți-ai dorit. Vizualizează cum poate arăta, cum se simte sau orice alte detalii importante. Lasă-te purtat de sentimentele pe care le trăiești. Simte cu adevărat toate emoțiile ce vin odată ce ți s-a împlinit dorința.

Cu cât reușești să simți mai multe din acele emoții, cu atât dorința ta va fi mai puternică.

4- Mulțumește și cere – Odată ce ai ajuns în acel loc în care dorința ta s-a îndeplinit, iar sentimentele încep să se contureze, este momentul să rogi Universul. Începe prin a mulțumii, astfel vei putea începe cu sentimentul că dorința ta a fost deja acceptată de Univers.

De exempli: “Universule, îți mulțumesc pentru că mi-ai dat/ mi-ai adus/ mi-ai deschis…. ”

5- Eliberează și deschide – După ce ți-ai rostit dorința, este necesar să te detașezi și să predai întreg controlul Universului. Nu poți micromanageria felul în care se manifestă și se întoarce dorința ta. “Felul în care” ține în întregime de Univers, așa că eliberează-te de orice atașament ai față de dorință și rămâi lipsit de prejudecăți cu privire la modul în care dorința ta se va manifesta.

De fapt, cu cât ești mai deschis, cu atât va fi mai ușor să observi magia Universului în acțiune.

6- Crede în sincronizarea Divină – O altă lege foarte importantă a Universului ce trebuie înțeleasă este sincronizarea Divină. Orice ai fi cerut, se va manifesta la timpul potrivit. Trebuie să ai încredere că, odată ce dorința ta a fost trimisă spre Univers, se va manifesta exact în momentul potrivit.

După ce dorința a fost rostită, ai încredere în proces și păstrează dorința vie în inima ta. Până la urmă ceea ce dorești este mai puțin legat de o anumită persoană sau obiect și mai mult de sentimentul pe care în creează.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Incepe ziua cu un gand bun – citate care te vor ajuta sa ai o zi minunata!

Publicitate

Modul in care pornim in fiecare dimineata are legatura cu modul in care o sa ne simtim pe parcursul zilei.

Primele minute din zi sunt foarte importante pentru ca reprezinta startul nostru in noua aventura, o noua zi pe care o putem valorifica la maxim si o putem trai in armonie si in pace sau o putem pierde traind in tristete si nefericire.

Este vital ca in fiecare dimineata sa ne incepem ziua in ganduri pozitive, in atitudine mentala placuta si cu mare entuziasm pentru ca asa cum probabil ai aflat, noi suntem cei care avem puterea de a ne transforma fiecare zi.

”Ziua bună se cunoaște de dimineață”. Acesta este poate cel mai popular citat despre și cu dimineață din lume. Mai exact, este vorba despre un proverb care a trecut granițele internaționale și despre care nimeni nu știe exact de unde a plecat.

La fel ca acesta, însă, mai există multe alte citate și cuvinte inspiraționale de dimineață care s-ar putea să-ți ofere un pic de ajutor pentru începerea unei zile zâmbind.

Iată mai jos câteva dintre cele mai cunoscute citate din lume:
1. Când te trezești dimineața, gândește-te ce privilegiu prețios ai să fii în viață, să respiri, să gândești, să te bucuri, să iubești. – Marcus Aurelius

2. Trăiește-ți viața în așa fel încât atunci când te ridici din pat dimineața, Diavolul va spune ”La naiba, s-a trezit!”. – Anonim

3. Fii dispus să fii un începător în fiecare dimineață. – Meister Eckhart

4. Dacă pierzi o oră dimineața, vei umbla toată ziua după ea. – Richard Wately

5. Mi-ar plăcea dimineața mai mult dacă ar începe mai târziu – Anonim

6. Un singur gând pozitiv dimineața îți poate schimba întreaga zi. – Anonim

7. Nu-ți începe ziua cu bucățile zilei de ieri. Fiecare dimineață în care te trezești este un nou început pentru restul vieții tale. – Anonim

8. Nu există buton de amânare pe o pisică ce dorește micul dejun dimineața. – Anonim

9. În unele zile e nevoie ca tu să-ți creezi propriul răsărit. – Anonim

10. Nu subestima puterea cuvintelor și a gândurilor. Tot ceea ce-ți repeți în fiecare dimineață poate să te pună pe cărarea dorită a vieții. Gândește-te și vorbește despre victorie, succes, fericire și binecuvântări pentru a-ți influența destinul. – Nina Bolivares

Publicitate

11. Dacă mai ai doar un zâmbet, oferă-l oamenilor pe care-i iubești. Apoi ieși pe stradă și începe să spui ”Bună dimineața” la străini. – Maya Angelou

12. Atunci când te trezești dimineața ai mai mult timp pentru muncă decât cei care dorm până mai târziu. Filozofii și oamenii de știință se trezesc mai repede pentru a contempla. – Rig Veda

13. Numără-ți faptele bune în fiecare dimineață și umple-ți mintea cu gânduri pozitive. Acesta este secretul pentru a fi fericit și inspirat pe tot parcursul zilei. – Voile Corine

14. Trezește-te, îmbracă-te, nu întârzia și nu renunța niciodată. – Genevieve Rhode

15. Ora dimineții are aur în gura ei. – Friedrich Max Muller

Astăzi, am decis să fiu recunoscător pentru tot ce am, pentru succesele şi momentele frumoase prin care am trecut. Şi desigur, pentru perioadele grele pe care le-am putut depăşi. Ele m-au făcut mai puternic.

Această zi o voi trăi cu un spirit demn şi cu o inimă blândă. Îi voi mulţumi lui Dumnezeu pentru lucrurile simple, care mă înconjoară: cântecul păsărilor, roua de pe iarbă, cerul, florile, etc.

Astăzi voi fi foarte atent la oamenii care mă înconjoară. Le voi spune un lucru frumos şi le voi face să zâmbească. Voi face un lucru bun şi sincer unui om, absolut necunoscut. Voi încerca să înveselesc pe cineva trist. Voi spune unui copil, că este o persoană specială.

Astăzi voi înceta să mă plâng de lucrurile pe care nu le am şi îmi voi aminti că credinţa în Dumnezeu şi în propriile forţe, mă va ajuta să-mi ating toate scopurile.

Diseară, înainte de a mă culca, voi deschide fereastra şi mă voi uita la cerul nocturn şi la miriadele de stele, cu care este împresurat. Voi admira luna, mulţumindu-i universului, pentru toate lucrurile frumoase, pe care le simt, în acel moment.

Voi adormi cu un somn dulce, al unui copil obosit, aşteptând cu nerăbdare ziua de mâine, pentru că mâine va fi cea mai minunată zi din viaţa mea!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Citate