Legea atracției: 9 moduri pentru a-ți găsi adevărata iubire

Legea atracției: 9 moduri pentru a-ți găsi adevărata iubire

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 November 2020 in Dezvoltare PersonalaRelatiiSfaturiSpiritualitate

Legea atracției poate fi de mare ajutor pentru cei care caută dragostea adevărată. Principalul lucru este că trebuie să-ți stabilești un obiectiv și să știi clar ce vrei de la un partener, iar legea atracției te va ajuta să găsești persoana potrivită mult mai repede. Iată ce trebuie să faci:

1. Fii tu însuți

Să fi tu însuți este foarte important, deoarece persoana potrivită trebuie să te iubească pentru cine ești cu adevărat. Dacă încerci să fi altcineva, persoanele pe care le vei întâlni nu vor mai coincide cu idealul tău și vor avea alte plăceri, păreri și planuri de viitor.

2. Iubește-te mai întâi pe tine

Oamenii care se iubesc sunt mai fericiți și emană o energie care îi atrage pe cei din jur. Prin urmare, dacă vrei ca alte persoane să te iubească, mai întâi trebuie să înveți să te iubești pe tine..

3. Fă-ți ordine în gânduri

Se întâmplă de multe ori să întâlnim o persoană, să ne placă la început, dar după o perioadă să realizăm că de fapt nu corespunde cu ce ne dorim, pentru că nu suntem siguri de preferințele noastre. Numai atunci când ști ce cauți vei reuși să găsești ceea ce îți dorești.

4. Visează

Puterea imaginației poate schimba viața în bine. Nu înceta să visezi la povestea ta de dragoste perfectă. Poate va deveni realitate, poate Universul va auzi și îți va îndeplini dorința.

5. Gândește pozitiv

Gândește-te la lucrurile pe care vrei să le obții într-o relație. Gândește-te la persoana ideală, fă-ți planuri de viitor, gândește-te la familie, la momentele frumoase ce vor urma.

6. Încearcă să nu fi gelos

Gelozia este un sentiment natural, dar, din păcate, de cele mai multe ori nu arată dragostea ta, ci o respinge. Așadar, nu mai fi gelos din lucruri mici, nu mai fi gelos pe lucruri nedovedite și încearcă să ai încredere.

7. Luptă pentru relație

Nicio relație nu este perfectă, toate cuplurile experimentează mici certuri și neînțelegeri, și chiar dacă sunt mai serioase, nu renunța la relație, încearcă mereu să rezolvi problema.

8. Bucură-te de viață

Nu trebuie să aștepți să apară iubirea adevărată pentru a te bucura de viață. Poți fi fericit și înainte să-ți găsești jumătatea . Odată ce începi să trăiești cu adevărat și să te bucuri de viață, vei fi observată mult mai repede de către posibilii parteneri.

9. Ascultă-ți intuiția

Când vine vorba de iubire, provocarea ta este să înțelegi clar ce îți dorești de la un partener. Universul comunică cu noi prin al șaselea simț, așa că ascultă întotdeauna de vocea ta interioară. Dacă îți vei asculta intuiția vei avea mai multe șanse să găsești persoana potrivită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!