Langa omul potrivit poti construi palate… Partenerul potrivit intotdeauna te inalta si nu te coboara.

Langa omul potrivit poti construi palate… Partenerul potrivit intotdeauna te inalta si nu te coboara.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in De Suflet

“Ai curajul să-ți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat.” — Steve Jobs

„Langa partenerul potrivit cresti si infloresti, devii mai frumos atat fizic (deoarece iubirea te face mai radiant si fizic) cat si mintal si sufleteste. Te simti mai motivat sa-ti indeplinesti visurile.

Inveti lectii pretioase de viata. Inveti prietenia adevarata. Inveti sa-ti Recunosti greselile si sa ti le indrepti.

Inveti sa-ti ceri iertare si sa ierti. Inveti sa renunti la orgoliile tale si la Ego.

Inveti iubirea adevarata care implica empatie, intelegere, sustinere, iertare, respect, apreciere, incurajare, pretuire, rabdare….

Cum stii ca ai intalnit un partener potrivit? Foarte simplu…

Observandu-te pe Tine si in ce mod te Transforma acesta. Simti ca te transforma intr-o fiinta mai buna, mai iubitoare, mai frumoasa?

Simti ca te ajuta sa cresti si sa evoluezi? Simti ca te trage in sus? Simti ca te ajuta sa te descoperi si sa te cunosti pe tine cel care esti cu adevarat in sufletul tau? Simti ca te transforma in cea mai buna varianta a ta?

Cele mai frumoase iubiri sunt cele care scot la iveala tot ce avem mai bun si mai frumos in noi. Sunt acele iubiri care ne transforma in noi insine, care ne ajuta sa ne detasam de Ego-ul nostru si sa devenim autentici!

Langa partenerul potrivit simti ca-ti cresc aripi si poti zbura spre cer!

Partenerul potrivit intotdeauna te inalta si NU te coboara. El este un fel de „Inger” pentru tine…”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!