Iti poti schimba destinul schimband modul de a gandi

Iti poti schimba destinul schimband modul de a gandi

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 June 2018 in Dezvoltare Personala

O mare parte dintre oameni spun: este o autoamagire sa te bucuri de esec si sa multumesti pentru catastrofe. Este o prostie. Si au dreptate. Insa aceasta dreptate le aduce fericire?

Majoritatea oamenilor reactioneaza la neplaceri tipic: cu iritatie, agresivitate si negativism. Omul incepe sa lupte cu situatia, opunand rezistenta. Este o iluzie sa crezi ca cu ajutorul iritatiei poti sa imbunatatesti situatia.

Ce scop are negativul? Nu are niciun scop. Ba dimpotriva, negativul genereaza si mai mult negativ si agresivitate.

Oamenii de stiinta care studiaza lumea cuantica spun: toata lumea este energie. Toate particulele se afla in acelasi timp peste tot.

Acest fenomen se numeste incertitudine cuantica. Este un paradox. Cat nu este un observator – omul – lumea nu exista. Acesta este un fapt stiintific.

Toate particulele elementare isi schimba starea numai din cauza ca sunt urmarite. Ceea ce inseamna ca asteptarile omului intotdeauna influenteaza rezultatul. Fiecare persoana are dreptate 100%. Tu mai intai crezi in ceva, dupa care gasesti confirmare convingerilor tale.

De exemplu, crezi ca nu-ti ajung bani. Si e adevarat. Tot timpul nu-ti ajung. Sau ca in acest oras nu este posibil de gasit un loc de munca bun. Si ai dreptate din nou. Insa vizavi de tine traiesc oameni, carora le ajung bani pentru toate. Si ei au un loc de munca bun. De ce? Au avut noroc? Nu.

Legea fizicii cuantice: Tu intotdeauna! Intotdeauna! Fara exceptii, primesti rezultatul pe care-l astepti!

Daca nu esti de acord cu punctul meu de vedere, ai dreptate 100%. Insa parerea ta iti aduce pacea, claritatea si bucuria pe care o vrei? Te ajuta ea sa depasesti greutatile? Daca raspunsul este da, eu cu placere voi invata de la tine. Sincer.

Propria experienta

Cand mi-am fracturat bratul, eram disperat. Medicii mi-au spus ca voi fi invalid. Si am crezut. Dupa aceea am citit despre oamenii care s-au recuperat dupa traume ingrozitoare. Si am crezut ca totul e posibil. Rezultatul: mana mea e absolut functionala.

La 15 ani credeam ca saracia este o sentinta. Munceam mult, dar in zadar. Iar apoi am inceput sa cred ca eu usor pot obtine libertatea financiara si am reusit.

Eu credeam ca trebuie sa lupt cu viata si lumea mea era periculoasa, insidioasa si cruda. Acum cred: eu sunt protejat intotdeauna. Totul se face pentru fericirea mea. Lumea mea are grija de mine.

In fiecare clipa noi facem o alegere. In fiecare secunda noi ne cream propria realitate.

De fiecare data cand ti se intampla ceva ce nu ai vrea, tu ai de ales. Tu nimeresti la o intersectie cuantica si daca te-ai infuriat inseamna ca ai luat-o in directia gresita. Ai mers spre o lume plina de rautate.

Daca iti place acolo, atunci totul e bine. Daca nu, spune-ti ca totul e bine si revino in realitate. Realitatea este intotdeauna buna si neutra. Numai gandurile tale o coloreaza.

Atunci cand te bucuri sincer de experienta ta, toate problemele se vor rezolva de la sine. Neobisnuit da? Sa obtii ceva fara sa lupti. Daca tu vrei sa mai lupti, lupta. Insa mie imi place mai mult pacea.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!