Deepak Chopra: Această tehnică simplă de 17 secunde îți curăță mintea de gândurile nefolositoare și te ajută să atragi bunăstarea

Deepak Chopra: Această tehnică simplă de 17 secunde îți curăță mintea de gândurile nefolositoare și te ajută să atragi bunăstarea

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSfaturiSpiritualitate

Potrivit marelui mistic și scriitor Deepak Chopra, aproximativ 50.000 de gânduri trec prin mintea noastră în fiecare zi. Iar a doua zi se repetă 49.990 dintre ele.

Care sunt gândurile noastre? Gândurile noastre reflectă conținutul minții noastre. Și dacă pentru o vreme decideți să vă observați gândurile, veți descoperi că acestea au aceeași structură vibrațională sau, cu alte cuvinte, fiecare gând atrage un gând similar cu vibrația.

În acest fel, gândurile sunt conectate una după celălalt ca un lanț de vibrații cu o frecvență similară. Gândurile noastre prin vibrațiile lor creează lumea din jurul nostru. Modul în care trăim, lucrurile care ni se întâmplă, relațiile din viața noastră sunt derivate din gândurile noastre și din produsul lor.

Toate sunt produse și analize ale gândului nostru, iar gândul are o putere mai mare decât credem.

Toți am căzut în mod repetat într-o stare în care ne trezim dimineața cu un gând inspirat și minunat sau cu o nerăbdare anticipare. Și apoi se pare că totul în această zi este aranjat ca o baghetă magică și ni se întâmplă numai lucruri bune, mai bune și totul este aranjat cu o ușurință specială și exact așa cum ne place.

Dar există momente în care lucrurile merg exact în sens opus. Parcă ne învârtim într-un cerc vicios și chiar și atunci când ne dăm seama că nu ne plac gândurile, nu știm cum să schimbăm direcția.

Iată soluția: … 17 secunde.

Dacă păstrați un gând plăcut în minte timp de 17 secunde, un alt gând cu aceeași frecvență pozitivă i se va alătura.

În alte 17 secunde, Legea Atracției îți va aduce un gând nou, și mai frumos. De fapt, este nevoie de un efort doar în primele 17 secunde. Pentru că imediat după aceea, Legea Universului este activată și începe să facă restul.

La fiecare 17 secunde devine mai ușor și mai distractiv. Iar cea mai lungă călătorie începe cu primul pas, dar de multe ori nu știm care este.

Iată primul pas – 17 secunde – începeți cu el și vedeți cum se va schimba ziua dvs. Apoi încă 17 secunde. Și tot așa. Nu vă propuneți să vă schimbați viața. Stabiliți un obiectiv pentru a vă schimba una dintre zilele dvs. și începeți cu primele 17 secunde. Astfel, moment cu moment, veți descoperi că sunteți capabil să vă creați noua realitate, cea care vă place.

Distrează-te cu aceste cunoștințe. Experimentați cu ele. Explorează-le! Începe acum prima lecție.

Închide ochii.

Relaxează-te.

Zâmbește.

Alegeți un gând plăcut pentru și păstrați-l în minte timp de 17 secunde …

Apoi observă cum un altul la fel de plăcut a apărut…

Păstrează-l și pe acesta pentru 17 secunde și mergi în continuare.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!