Alege sa-ti traiesti viata adoptand o atitudine de invingator si astfel viata ta va fi una mult mai frumoasa!

Alege sa-ti traiesti viata adoptand o atitudine de invingator si astfel viata ta va fi una mult mai frumoasa!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 February 2020 in Dezvoltare Personala

„Nimic nu-i poate opri pe oamenii cu o atitudine POZITIVA! Nimic nu-i poate ajuta pe cei cu o mentalitate GRESITA!”-Thomas Jefferson-

ATITUDINEA ta face DIFERENTA!

Exista doua ATITUDINI cu care omul poate intampina viata: aceea de INVINGATOR sau aceea de VICTIMA!

Cel care adopta o atitudine de INVINGATOR vede tot mereu oportunitatile de evolutie care ii ies in cale, chiar si in situatiile mai dificile de viata. Nu isi plange de mila cand trece prin situatii dificile, ci cauta sa se automotiveze.

Nu asteapta sa-i „pice din cer” nimic sau sa dea norocul peste el, ci ACTIONEAZA in directia dorintelor si viselor lui.

NU se plange de cat de nedreapta e viata cu el, ci iubeste viata si cauta sa o inteleaga in loc sa o judece.

Omul cu o atitudine de invingator, merge tot mereu inainte cu incredere, trecand cu succes si peste esecurile intampinate, stiind ca esecurile nu sunt altceva decat parti din drumul spre succesul sau personal.

Nu se lasa doborat de esecuri sau greutati, ci alege sa le infrunte cu mult CURAJ. El stie ca e creatorul vietii sale, de aceea, traieste viata constient si stie cum sa si-o conduca pentru a trai o viata minunata, cu cat mai multe reusite.

Astfel, omul cu o atitudine de invingator isi traieste viata mai simplu si cu mult mai putine suferinte inutile, obtinand mult mai multe reusite pe toate planurile vietii sale!

Cel care adopta o atitudine de VICTIMA, isi plange tot mereu de mila, condamna viata si considera ca viata sau ceilalti sunt de vina pentru lipsurile si esecurile sale.

Cauta tot mereu sa dea vina pe ceilalti atunci cand i se intampla ceva, evitand sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce i se intampla. E preocupat tot mereu de barfa, critica si judecati, in loc sa se preocupe de evolutia sa personala. Cauta tot mereu sustinere si ajutor din partea celorlalti, nesimtindu-se in stare sa se descurce singur.

In loc sa se automotiveze atunci cand trece prin situatii dificile de viata, cauta sa se victimizeze pentru a atrage asupra sa mila si ajutor.

Traieste viata pe pilot automat, inconstient, lasand lucrurile sa i se intample, in loc sa preia fraiele vietii sale si sa o conduca dupa cum isi doreste.

NU crede in el si in visele sale, deoarece considera ca a fi un visator e o prostie, de aceea alege sa fie „realist” si sa puna „raul” inaintea binelui.

Credintele dupa care isi conduce viata sunt: „nu se poate”,”e imposibil”,”nu am bani”,”eu nu merit”,”viata e nedreapta”,”toate mi se intampla numai mie”,”viata e grea”,”ceilalti sunt rai” etc.

Astfel,omul VICTIMA, traieste o viata mult mai grea si cu multe suferinte inutile, obtinand multe esecuri pe toate planurile vietii sale.

Asadar, alege sa-ti traiesti viata adoptand o atitudine de INVINGATOR si astfel viata ta va fi una mult mai frumoasa!

“Când totul se întoarce împotriva ta și ți se pare că nu mai poți suporta nici un minut, să nu renunți! În astfel de momente, are loc sfârșitul luptei și vine pacea.” – Harriet Beecher StoweDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!