Ai găsiți bani pe stradă? Iată ce înseamnă acest lucru

Ai găsiți bani pe stradă? Iată ce înseamnă acest lucru

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in CuriozitățiSpiritualitateSuperstitii

Probabil fiecărei persoane i s-a întâmplat să găsească bani sau portofele pe stradă. Cu toate acestea, superstițiile spun că astfel de descoperiri îți pot aduce și noroc, dar și ghinion.

Este bine să iei banii găsiți pe stradă?

Dacă găsești bani pe stradă și decizi să-i păstrezi, este recomandat să îi ridici cu mâna dreaptă dacă ești dreptaci și cu mâna stângă dacă ești stângaci. Se crede că mâna pe care o folosiți cel mai des are o energie pozitivă.

Înainte de a cheltui banii pe care îi găsești, trebuie să-i speli cu apă sfințită. Pentru a nu fi cuprins de energii negative, este bine să speli banii, nu se știe la ce au fost folosiți înainte și nu vrei să îți aducă ghinion.

Dacă o femeie a găsit banii, acesta poate fi un semn că se va căsători în curând. Dacă ai găsit bani înainte de o întâlnire însemnă că o să ai parte de o relație de lungă durată cu persoana iubită.

Luna plină este cel mai bun moment pentru magia neagră, ceea ce înseamnă că nu este indicat să luați banii de pe stradă în acea perioadă, vă pot aduce ghinion.

Banii găsiți în jurul casei ar trebui cheltuiți pentru mâncare sau pentru lucruri utile în casă.

Nu împrumuta niciodată banii pe care i-ai găsiți pe stradă, altfel riști să îți pierzi norocul și să i-l dai acelei persoane odată cu banii.

Dacă găsești bani pe timp de ploaie înseamnă că vei avea noroc la bani și că s-ar putea să te îmbogățești.

Dacă găsești un portofel cu bani, atunci este cel mai indicat să i-l înapoiezi proprietarului. Dacă portofelul nu are niciun act de identitate în el, atunci poți posta un anunț în care să spui că ai găsit un portofel cu bani, dar să nu dai detalii despre suma din el sau despre ce bancnote este vorba, proprietarul ar trebui să știe aceste detalii. Dacă nici după anunț nu reușești să găsești proprietarul, atunci poți păstra banii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!