Cum să-ți amintești viața anterioară reîncarnării?

Cum să-ți amintești viața anterioară reîncarnării?

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 March 2023 in Spiritualitate

Potrivit regulilor reîncarnării, atunci când ne reîncarnăm pe Pământ, pierdem memoria. Nu mai știm cine am fost și de unde am venit cu adevărat. Cu câteva excepții evidente, aceste cunoștințe ne sunt inaccesibile și, în esență, începem totul de la zero.

Cu toate acestea, unele lucruri rămân în subconștientul nostru și se manifestă în viața noastră actuală.

Indiferent dacă credeți în Karma, reîncarnare sau nu, am putea fi de acord că sufletul care se reîncarnează într-un om pe Pământ a venit de undeva și, probabil, are o anumită istorie, deoarece este etern și are mai multe dimensiuni. Această istorie misterioasă și necunoscută îi atrage pe mulți și îi fascinează.

Unii copii își amintesc viața lor anterioară și pot vorbi despre ea până la o anumită vârstă. Când cresc, aceste amintiri dispar de obicei. De ce uităm? Probabil pentru că, dacă am ști cu toții exact cine suntem și de unde venim, am putea chiar să nu dorim să rezolvăm Karma.

Oamenii doresc să afle despre viețile lor anterioare din mai multe motive, de obicei, ei doresc să-și rezolve problemele astfel sau pur și simplu doresc să se cunoască mai bine pe sine. Nu există nimic rău în căutarea răspunsurilor, trebuie doar să fiți atenți să nu vă pierdeți drumul în această viață și să nu deveniți obsedați de viața voastră anterioară.

Chiar dacă nu veți putea să vă reconstituiți cu adevărat amintirile, chiar și după citirea acestui articol, puteți aduna câteva fragmente care vă pot da o sugestie. Chiar dacă nu îți amintești conștient trecutul, sufletul tău poartă în sine anumite trăiri și sentimente, care ies din subconștientul tău în viața conștientă actuală. Ele au adesea un impact fundamental asupra noastră, chiar dacă nu suntem conștienți direct de acest lucru.

În ce crezi tu?

Poate că te-ai născut într-o familie ortodoxă sau, dimpotrivă, într-un mediu complet ateu. Cu toate acestea, aceste sisteme de credințe nu v-au plăcut niciodată cu adevărat, dar ați găsit o mare satisfacție spirituală în natură. Sau poate că, în copilărie, ați povestit despre extratereștri, poate chiar i-ați desenat, și vi s-a părut ciudat să nu credeți în ei. Poate că credeți în zâne, îngeri și vorbiți cu ei din copilărie.

Credința nu este legată direct de experiența fizică, este ceva dincolo de logica noastră, care se adresează sufletului nostru. Te confrunți cu un subiect și el rezonează profund cu tine sau te atinge. Nu știi exact de ce, dar te agăți de el și nu te lasă… Acesta este motivul pentru care convingerile tale în viață pot fi cheia trecutului tău sau pot spune ceva despre originea sufletului tău.

Cu toate acestea, nu veți primi instrucțiuni exacte, deoarece fiecare persoană își scrie propria poveste unică. Nu veți găsi nicio instrucțiune exactă sau tabel în acest articol. Impunerea oricărui lucru legat de acest subiect depinde de la persoană la persoană și personal vă poate aduce mai mult rău decât bine, deoarece amintirile oamenilor sunt prea variate pentru a le încadra toate într-o singură cutie.

Visurile tale

Din visele tale poți afla multe despre tine. Unele vise simbolizează ceea ce ne îngrijorează sau ceea ce așteptăm cu nerăbdare, ceea ce dorim. În ele se pot materializa pasiunile noastre, fricile sau emoțiile noastre reprimate. Dar multe din ceea ce se întâmplă în visele noastre este, de asemenea, legat de existența noastră anterioară.

Ați avut un vis repetitiv? Despre ce era vorba? Aveți o amintire veche despre care nu sunteți sigur dacă este un vis sau realitate, chiar dacă nu este legată de o experiența fizică? Visele pot fi, de asemenea, simbolice. Dacă se repetă scenarii în ele, chiar dacă cu alte persoane și în alt loc, în principiu, semnifică mereu același lucru, acesta poate fi, de asemenea, cheia a ceea ce faceți cu adevărat aici.

Ce vă este frică și ce vă place?

Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le iubiți, fără să știți de ce. Și gândiți-vă la lucrurile pe care le urâți sau vă temeți fără un motiv anume. Acestea sunt iluminări pe care le purtați în mod inconștient din viețile anterioare sau de unde ați fost trimis aici. Ele pot avea un sens profund.

Când priviți cerul înstelat noaptea, sunteți atât de impresionați încât sunteți aproape hipnotizați. Sau poate că iubiți motocicletele. Sau sunteți cu adevărat fermecați de stilul vechi, de Franța veche sau de evul mediu. Poate că vă temeți teribil de insecte și nu știți de ce. Poate că aveți o fobie, cum ar fi frica de înălțime, frica de apă, dar nu înțelegeți cum a apărut.

Acestea sunt toate fragmentele care duc la trecutul tău. Ceea ce poate părea o explozie accidentală de pasiune sau groază, care nu poate fi explicată în mod precis și rațional, poate fi legată de experiența ta. Poți simți asta și atunci când întâlnești o persoană specifică, când subconștientul tău reacționează la ceva ce nu îți dai seama. Aceasta poate fi o înțelegere preexistentă sau o amintire veche ștearsă.

Ce îți spun cei din jur?

Deși nu ar trebui să îți bazezi încrederea în tine sau autoevaluarea pe părerea celor din jur, care în mare parte sunt invidii, nu poți nega un lucru. Cei din jur, fără să știe de ce, simt ceva în tine. Că ești altcineva. Că nu ești de aici. Că ești dintr-un alt timp. Poate că se tem de tine, poate că te respectă aproape sacru.

Sau observă că te porți ciudat într-o anumită situație, nu la fel ca ceilalți oameni. Că ești deosebit de înțelept sau deosebit de ager pentru vârsta ta.

Ceea ce poate părea o simplă impresie, poate fi de fapt ceea ce le-a sugerat subconștientul lor când te-au întâlnit. Dacă ai auzit ceva în mod repetat de la o vârstă fragedă și oamenii s-au comportat în mod repetat cu tine în acest fel, gândește-te la asta. Poate că există o sugestie.

Semnele de pe corp

Uneori, trecutul sufletului nostru se reflectă pe corp. Dacă ai venit în această lume cu ceva ce de obicei nu există la un copil, poate fi o amintire veche, înregistrată în corpul tău.

Cât de experimentat ești tu?

Ai observat cât de mari sunt diferențele dintre oameni? Unii oameni se confruntă cu ceva pentru prima dată și înțeleg imediat ce trebuie făcut și nu au nevoie de nicio explicație, în timp ce alții nu înțeleg deloc. Cei dezorientați pot obține rezultate foarte bune la testele de IQ și pot obține o educație universitară. Nu este vorba despre inteligență în sine, nici despre rezolvarea problemelor sau adaptabilitate. Pur și simplu, unele persoane fac totul cu ușurință și naturalitate.

La fel de bine, experiența se va manifesta și atunci când o persoană știe ceva foarte bine, chiar dacă nu a studiat acest lucru. De exemplu ia în mână un instrument muzical pentru prima dată și începe să cânte. Sau este capabil să cânte la șapte instrumente cu ușurință, chiar dacă nu a făcut nicio lecție muzicală. La fel de bine, o persoană poate fi misterios de pricepută la repararea mașinilor sau poate fi extrem de pricepută în probleme spirituale, să știe lucruri pe care nu le poate citi sau auzi nicăieri…

Cineva ar putea spune că este vorba de talent. Eu aș spune că de fapt este o experiență din trecut.

În aceste lucruri aparent neobservabile există mult mai mult decât pare la prima vedere și nu există nimic atât de clar și fix, așa cum am dori.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!