Cum să comunici cu Îngerul păzitor pentru ca el să te ajute mai des

Cum să comunici cu Îngerul păzitor pentru ca el să te ajute mai des

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 October 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Sarcina Îngerului păzitor este să protejeze o persoană, să o facă fericită, mulțumită de sine și de viața sa.

Îngerul păzitor aude fiecare persoană, nu trebuie să vorbească cu voce tare pentru a fi auzit de acesta, pentru că îngerii pot auzi gândurile noastre. Experții în domeniul bioenergiei vă vor învăța cum să păstrați legătura cu îngerul păzitor pentru ca acesta să ajute cât mai des.

Majoritatea oamenilor fac greșeala de a cere îngerului păzitor ceea ce nu are cu adevărat nevoie, pur și simplu dintr-un impuls de moment, sau pur și simplu fără să își dea seama.

Unii chiar se îndoiesc de existența unui înger păzitor. Faptul că nu știm cum să solicităm ajutor și protecție din partea lor, nu înseamnă că nu există. De multe ori îi alungăm prin atitudinea și gândurile noastre.

O persoană trebuie să știe ce cere

Dacă este o rugăciune, nu trebuie să o rostiți fără să cunoașteți sensul acestea. Fiecare cuvânt trebuie pronunțat cu sens. Trebuie remarcat faptul că limbajul majorității rugăciunilor ortodoxe nu este întotdeauna clar. Oamenii le citesc adesea fără să intre în conținut și nu înțeleg ce spun.

De asemenea, este foarte important ca o persoană să ceară ceea ce înțelege și își imaginează bine. Nu ar trebui să ceri fericire de la îngerul tău, neștiind cum poate fi fericirea exprimată. Solicitarea trebuie să fie clară, dar nu materială. Nu poți cere bani protectorului tău ceresc. Dacă vreți să aveți mai mulți bani, îi poți cere un loc de muncă mai bun, motivație, dar nu să îți ofere o sumă de bani.

„Ai încredere în înger, dar nu sta degeaba și aștepta ca acesta să facă totul”.

Experții spun că dacă o persoană îi cere sprijin lui Dumnezeu sau unui înger păzitor, dar nu face nimic pentru a-și găsi un loc de muncă, a găsi persoana potrivită pentru o relație sau a rezolva o situație dificilă de viață, nu va primi nimic.

Îngerii păzitori îți trimit idei care să te ajute să reușești ceea ce ai cerut și va direcționa în viața ta alți oameni care te vor ajuta să îți rezolvi problema, așa funcționează modul lor de ajutor, nu te vei trezi dimineață cu un cufăr plin de aur.

O vorbă veche din bătrâni spunea așa: „Dumnezeu își dă, dar nu îți bagă în traistă”!

Nu certa Îngerul păzitor dacă nu ți-ai îndeplinit dorința

Uneori, o persoană crede că întreaga lume este împotriva lui. Dar asta nu înseamnă că îngerul păzitor s-a îndepărtat de ea. Dimpotrivă, poate însemna că face tot posibilul să o ajute să iasă de pe calea greșită pe care a luat-o. Poate că în momente de supărare, cerem lucruri care mai târziu ne-ar face rău, îngerii știu asta deja, și nu dă curs acelor dorințe care nu sunt bune pentru viitorul nostru.

Apoi, după câteva zile, săptămâni sau ani, o persoană își dă seama cât de norocos este că dorința nu s-a împlinit. Omul nu poate ști ce îl așteaptă în viitor.

De aceea nu trebuie să cerți îngerul păzitor pentru că nu te-a ajutat, pentru că acesta știe mai bine de ce ai nevoie. Dacă vei asculta semnele trimise, vei înțelege că dorința ta nu îți va fi folositoare, și te va duce la pierzanie, învață să recunoști semnele îngerilor.

Nu trebuie să-ți fie frică de dorințele și cererile tale

De foarte multe ori oamenii le cer îngerilor să-i ajute într-un anumit domeniu sau în împlinirea vreunei dorințe, dar în realitate le este frică să realizeze ceea ce cer. Le este frică să meargă pe calea lor dificilă, să facă față pericolelor și dificultăților. Poate fi o teamă de responsabilitate, o teamă de critici sau o teamă că nu vor reuși.

Astfel de gânduri blochează acțiunile îngerilor păzitori. Drept urmare, ei nu pot acționa în viața ta, pentru că în gândul tău, se știe faptul că nu îți dorești cu adevărat acel lucru, și că îți este frică dacă se va împlini, iar îngerii își știu toate gândurile, nu doar cele pe care vrei să i le transmiți. Nu îi poți minți.

Fricile pot fi ascunse. De exemplu o persoană cere sprijin unui înger păzitor pentru a-și găsi un loc nou de muncă, dar nu își dorește să plece de la actualul loc de muncă, să se despartă de colegi, sau îi este frică că la noul loc de muncă nu se va descurca sau colegii vor fi răi. Astfel, îngerul nu va asculta dorința, decât dacă omul este sigur, și dorința vine din tot sufletul!

Nu-ți fie rușine să ceri ajutor

A ne ajuta este singura sarcină a îngerilor. Sunt ca părinții noștri care trebuie să ne protejeze cât suntem mici și lipsiți de apărare, doar că îngerii o fac toată viața. Trebuie să-ți dorești ceva cu adevărat, iar îngerul te va ajuta și nu va cere nimic în schimb, pentru că sarcina lui este să facă o persoană fericită, mulțumită de sine și de viața lui.

Cuvinte de recunoștință

Asigurați-vă că nu uitați să-i mulțumiți îngerului pentru munca depusă. Contribuția sa la fericire nu este întotdeauna vizibilă și, uneori, o persoană crede că a realizat totul singur, dar nu va putea niciodată să afle cât de mare a fost contribuția îngerului păzitor.

De aceea, în orice situație în care totul este decis în favoarea noastră sau când pericolul ne ocolește, trebuie să mulțumim îngerului păzitor. Trebuie să spunem „Îți mulțumesc Îngerul meu păzitor pentru că m-ai vegheat să fac cum bine acest lucru”, arătând respect față de ajutorul nevăzut pe care ți la oferit.

Dacă îngerii primesc cuvinte de recunoștință de la oameni, ei înțeleg că sunt necesari, că acțiunile lor dă roade și le aduc oamenilor plăcere.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!