Regulile de aur ale afacerilor în stil evreiesc. Motivele pentru care au atâția bani!

Regulile de aur ale afacerilor în stil evreiesc. Motivele pentru care au atâția bani!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăSfaturiViata

Am citit și studiat cartea „Business in Jewish. 67 de reguli de aur ”, scrisă de Mihail Abramovici, și am selectat din aceasta 18 de reguli principale pe care trebuie să le respecte un adevărat antreprenor.

1. Nu fiți invidioși pe avuția altor persoane, trebuie să te bucuri pentru succesul lor, așa cum te bucuri și pentru al tău. În ciuda tuturor, un partener de afaceri evreu este unul dintre cei mai respectabili oameni. Evreul te tratează cu mare respect pentru avuția și succesul relativ al familiei tale.

2. Nu-ți pierde timpul. Tot timpul pe care îl petreci degeaba stând în pat, stând fără rost pe internet, uitându-te la seriale, fiecare minut este un cadou și acest cadou ar trebui folosit cu cu cap. Încetează să mai spui că ,,Voi începe de luni”, cu toții știm că aceasta este doar o scuză pentru a nu începe. Atunci când ai puțină motivație să începi, nu contează ce zi este, trebuie să începi.

3. Stai departe de vecinii răi. De ce crezi că este atât de scumpă locuința într-un cartier mai nou?! Pentru că numai o categorie de oameni își permit să stea acolo. Care este cel mai bun mod de a începe ziua: să întâlnești un om din aceeași categorie socială sau o bătrână arțăgoasă cu 10 pisici? Investește în locuința ta.

4. Nu spune nimic dacă nu este nimic de spus.

5. Muncește în timp ce lumânarea încă arde. Dacă lumânarea noastră (viața, dorința de a munci, dorința de a crea) încă arde, nu trebuie să ne oprim, trebuie să mergem mai departe.

6. Ajută-i pe cei cunoscuți în perioadele dificile. Aceasta este o investiție în viitorul unei persoane, care îți va oferi cea mai mare satisfacție.

7. Salută întotdeauna persoana pe care o întâlnești.

8. Toată lumea merită un cuvânt de recunoștință.

9. Bogatul este cel care este fericit cu ceea ce are.

10. Un furt de timp este la fel ca un furt de bani, acea persoană tot hoț se numește. Trebuie să limitezi la minim comunicarea cu astfel de oameni. Poate fi crud, poate fi rău, dar pierderea timpului este asemănătoare cu pierderea de miliarde.

11. Plătește angajații la timp. Doar pentru că tu nu ai griji, nu înseamnă că nici ceilalți nu au. Oamenii au de plătit rate, facturi, mâncare. Așadar, banii trebuie dați la timp.

12. Nu ar trebui să spui tot ce crezi, poate să nu fie adevărat.

13. Uneori trebuie să dai mai mult decât suficient dacă vrei cu adevărat să dai suficient.

14. Dă-ți cuvântul, dar nu face o promisiune, pe care vei fi obligat să o îndeplinești.

15. Nu insulta niciodată o altă persoană. Nici nu știi cât de tare o poate afecta.

16. Planifică-ți viața

17. Răsfață-te din când în când, dar nu constant.

18. Găsește echilibrul în viață.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!