Începeți în fiecare zi cu acest text, iar viața dvs. va căpăta un nou sens.

Începeți în fiecare zi cu acest text, iar viața dvs. va căpăta un nou sens.

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 February 2021 in De SufletLecții de viațăSpiritualitateViata

Dacă doriți să vă schimbați viața – trebuie să decideți ferm să o faceți! Principiul schimbării este acesta: mai întâi trebuie să te accepți pe tine însuți. Uită-te la defectele tale din exterior. Oamenii care sunt lângă tine vor fi oglinda ta. Dacă condamnați ceva în cei din jur, atunci acesta este prezent în voi înșivă. După ce te vei accepta, vei începe să te uiți mai bucuros la tot ce se întâmplă în jur! Vei avea încredere în tine. Nu vei mai fi neliniștit pentru că vei începe să ai încredere în Univers. Drept urmare, veți trăi în mod conștient fiecare minut.

Ți-am pregătit un text pentru a-l citi în fiecare dimineață, privind în oglindă! Veți vedea cât de puternice vor fi schimbările!

Astăzi, trezindu-mă dimineața devreme, mi-am dat seama brusc că astăzi va fi cea mai bună zi din viața mea! Și aruncând toate îndoielile deoparte, am decis că azi voi avea o vacanță toată ziua! Astăzi am decis că îmi voi mulțumi pentru cât de uimitoare a fost viața mea: pentru toate victoriile și realizările mele, inspirația și binecuvântările și, desigur, toate dificultățile pe care le-am avut. La urma urmei, m-au făcut doar mai puternic.

Și cu siguranță voi trăi această zi cu capul sus și cu inima fericită. Îi voi fi recunoscător lui Dumnezeu pentru toate acele lucruri simple care mă înconjoară: pentru roua dimineții, soarele, norii, copacii, florile și cântecul păsărilor.

Astăzi voi fi cea mai bună persoană din lume. Astăzi voi împărtăși bucuria mea oamenilor din jurul meu. Mulțumită mie, cineva va zâmbi astăzi.

Voi oferi cel mai sincer compliment cuiva care este trist. Îi voi spune copilului că este o persoană foarte specială. Și singura pe care o iubesc – cât de mult o iubesc și cât de mult înseamnă el în viața mea.

Astăzi nu mă voi mai îngrijora de ceea ce nu am și voi mulțumi Lui Dumnezeu pentru toate acele lucruri magice care mă înconjoară în această lume. Știu și îmi amintesc că îngrijorarea este doar o pierdere de timp prețios. Credința în propria mea putere și în Dumnezeu că mă va conduce către obiectivele mele.

Și în seara asta, înainte de culcare, cu siguranță voi ieși în stradă și voi privi în sus – spre cerul nesfârșit, presărat cu miliarde de stele. Și admirând cu uimire frumusețea stelelor și discul argintiu al lunii, voi mulțumi Lui Dumnezeu pentru toată această magie din jur. Și, punându-mi capul pe pernă, voi fi recunoscător lumii pentru cea mai bună zi din viața mea. Iar somnul voi fi somnul unui copil fericit care așteaptă cu nerăbdare ziua de mâine.

Pentru că mâine va fi cea mai bună zi din viața mea!

Să fiți binecuvântați!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!