„Nu vorbi rău de nimeni. Energia negativă revine întotdeauna!” 20 de principii pentru o viață frumoasă!

„Nu vorbi rău de nimeni. Energia negativă revine întotdeauna!” 20 de principii pentru o viață frumoasă!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

A avea principii de viață este foarte important pentru toată lumea. Atâta timp cât faci ceea ce crezi, conștiința ta este limpede, mintea și sufletul tău sunt în armonie.

Ce principii sunt universale sunt valabile pentru toți oamenii? Iată cele mai importante principii de aplicat în viața ta:

1. Trezește-te o dată cu soarele și roagă-te. Roagă-te singur. Fă acest lucru cât mai des posibil. Dumnezeu te va auzi. Vorbește doar despre ce ai în minte.

2. Fii răbdător. Ignoranța, mândria, furia, gelozia distrug sufletul. Rugați-vă pentru morți, pentru ca ei să găsească în cele din urmă pacea.

3. Încearcă să fii o persoană deschisă. Nu lăsa pe nimeni să te controleze. Tu știi cel mai bine ce ai nevoie.

4. Tratează oaspeții cu atenție și respect. Oferă-le cea mai bună mâncare, înconjoară-i cu confort, tratează-i cu respect.

5. Nu luați ceea ce nu vă aparține.

6. Respectă tot ceea ce a creat natura – oamenii, animalele și plantele. Și Universul îți va răspunde cu sănătate.

7. Respectă opiniile și principiile altor persoane. Nu întrerupe persoana cu care vorbești, nu încerca să o controlezi, nu fi nepoliticos și arogant. Respectă dreptul tuturor oamenilor la libertatea de exprimare.

8. Nu răspunde răului celor din jur, nu sta alături de oamenii răi – pentru că te poți murdări singur. Toată energia negativă pe care o trimiți la Univers va reveni cu siguranță la tine.

9. Toată lumea face greșeli. Asta este normal. Nu există nimic care să nu poată fi iertat. Nimeni nu este perfect.

10. Mintea, corpul, spiritul suferă din cauza gândurilor negative. Încearcă să privești lumea optimist.

11. Natura este mama noastră. Animalele, plantele și toate celelalte ființe vii fac parte din „familie”.

12. Copiii sunt viitorul nostru. Educați-i cu dragoste, umpleți-i cu înțelepciune, învățați-i ce este bine în viață. Lăsați copiii să plece când va sosi momentul, fă-le loc să crească.

13. Nu face rău altor persoane. Legea bumerangului funcționează – chiar dacă nu crezi în ea.

14. Nu minți, fii sincer – față de tine și față de ceilalți. Universul ne testează pentru sinceritate și onestitate. El îi recompensează cu generozitate pe cei mai sinceri și onești oameni.

15. Străduiește-te să ai armonie în suflet. Fă ca sufletul tău să fie la fel de frumos ca trupul tău. Crește spiritual, ocupă-te de auto-dezvoltare.

16. Luați propriile decizii. Asumați-vă responsabilitatea pentru acțiunile voastre.

17. Respectați spațiul personal al altor persoane.

18. Nu încercați să faceți lumea fericită dacă voi nu sunteți fericiți. Începeți mai întâi cu voi înșivă. Altfel nu veți reuși.

19. Nu vă impuneți credința altor oameni.

20. Împărtășiți ceea ce aveți cu alții. Ajutați lumea cât mai des.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!