Alege unul dintre cei trei îngeri și află de ce este trist sufletul tău

Alege unul dintre cei trei îngeri și află de ce este trist sufletul tău

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in Articole

Uneori, alegerile aleatorii pe care le face ne pot schimba viața, chiar dacă nu ne dăm seama, drumul vieții noastre se poate schimba cu fiecare decizie pe care o luăm, alegerea locului de muncă, orașului unde să locuiești, persoana lângă care să îți petreci viața, toate acestea ne pot duce pe alte căi.

Privește cu atenție această imagine și alege îngerul care reprezintă sufletul tău în acest moment.

Iată interpretarea alegerii tale:

Dacă ai ales îngerul #1:

Sufletul tău este prin de răni provocate de oameni dragi, oameni pentru care ai fi făcut orice, s-au dovedit a fi cei mai mari dușmani ai tăi. Ai trecut prin multă durere, și chiar dacă ai suferit, nu ai arătat asta celorlalți, ai rămas aceeași persoană puternică, trecând peste suferințe. Ai nevoie de multă iubire și de oameni adevărați în viața ta.

Iartă, curăță-ți sufletul de amprenta suferințelor și lasă-le să se ducă în negura uitării iar tu bucură-te de cei care ți-au rămas alături!

Dacă ai ales îngerul #2:

Ești un om bun care a trecut prin multe, și ai simțit pe pielea ta cât de prefăcută este lumea, atunci când aveai de toate, toți ți-au fost alături, dar când ai ajuns la greu, se fac că nu te mai cunosc. Bunătatea ți-a adus de multe ori suferință dar să nu îți pierzi încrederea și iubirea în Dumnezeu, pentru că El îți va răsplăti înzecit.

Poate că ți-ai fi dorit să primești măcar puțin respect pentru tot ce ai făcut, nu este un lucru greșit, dar iartă și primește răsplata Domnului, pentru că știe ce ai nevoie cu adevărat, și îți va oferi!

Dacă ai ales îngerul #3:

O durere adâncă apasă sufletul tău, pe care o porți de mulți ani. Acum a venit momentul să te eliberezi, toate regretele și părerile de rău trebuie să dispară din sufletul tău. Într-adevăr, destinul nu a fost prea generos cu tine, dar bucură-te de ceea ce ai realizat cu propriile forțe, e mai valoros decât crezi. Lasă rănile și suferințele în trecut și bucură-te de prezent, de oamenii pe care îi ai în jur, chiar dacă încă nu e totul roz în viața ta.

Totul se va schimba atunci când vei lăsa suferința și vei trăi cu adevărat în prezent. Uită pe toți cei care ți-au făcut rău, și începe o viață nouă, unde tu ești persoana cea mai importantă!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!