Simbolurile din vise pe care nu trebuie sa le ignori

Simbolurile din vise pe care nu trebuie sa le ignori

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2019 in Superstitii

Sa visezi în timp ce dormi este un lucru obișnuit. Majoritatea oamenilor uită visele lor aproape în 5 minute de la trezire. Dar știi că unele lucruri simbolizează lucruri minunate în viața reală? Iată câteva dintre ele.

1. Zburat

Zburatul în visele noastre exprimă dorințele noastră de a ne atinge obiectivele și ambițiile în viață; el ne spune unde ne conduc aspirațiile și dorințele noastre. Cum putem ajunge acolo? Aceste vise tind să ne motiveze și ne dau o nouă rază de speranță în timp ce ne trezim dimineața. Există un sentiment că putem rezolva toate dificultățile din calea noastră.

2. Cascade

A vedea apa în visele noastre reprezinta starea emoțională a minții noastre. Apa simbolizează curățenia și puritatea și reprezintă noi începuturi care le spală pe cele vechi. Dacă vezi cascade în vis, amintește-ți dacă se află într-o junglă întunecată sau pe o plajă, dacă cascada era mică sau mare.

3. Dinți

Visele cu dinți sunt predominante printre toți. Dinții scoși reprezintă ceva care trebuie să iasă, dinții putrezi simbolizează teama și anxietatea; de asemenea, căderea dinților este foarte tipică. Este vorba de unele situații noi cum ar fi teama de a pierde, de un nou loc de muncă, de o relație defectuoasă sau de minciuni ascunse.

4. Moarte

Moartea determină încetarea a ceva, simbolizează sfârșitul ego-ului, anxietatea sau teama și moartea unei idei permite nașterea alteia. Visând la moarte este semnul unei schimbări enorme în emoțiile noastre. Dacă vezi moarte, întreabă-te dacă tu ești cel care a murit și care a fost cauza.

5. Sarcină

Simbolizează o creștere și o dezvoltare semnificativă și poate reprezenta noi proiecte și dorințe viitoare. Într-un astfel de caz, întreabă-te ce încerci să creezi. Ești însărcinată cu posibilități? Visele în care ești însărcinată pot aduce speranțe de succes pentru un nou loc de muncă sau o relație.

6. Casă

Casele sunt legate de confort și securitate; simbolizează diferite aspecte ale personalității. În funcție de părțile locuințelor pe care le vezi, interpretarea se poate aprofunda. O mansardă simbolizează amintiri ascunse, în timp ce un subsol reprezintă o intuiție și o minte inconștientă.

Într-un astfel de caz, întreabă-te dacă ai grijă de corpul tău și cum te vezi în lume?

7. Bani

Banii sunt despre noroc; câștigarea la loterie reprezintă o schimbare a stilului de viață, în timp ce renunțarea la bani reprezintă pierderea. Visele despre bani ne indică adesea prosperitatea. Banii reprezintă fluxul vieții, deci dacă vezi bani în visele tale, întreabă-te dacă ai vreo datorie și ce ai face dacă ai câștiga la loterie?

8. Adulter

Visarea adulterului reprezintă dorințe și pofte amoroase care nu sunt încă exprimate. Acestea pot arăta o acceptare inconștientă a relației tale. Într-un astfel de caz, întreabă-te pe tine însuți, ești fericit în relația ta, ți-e frică să îl pierzi pe cel iubit? Cum te simți cu privire la corpul și dorințele tale? Este relația ta fericită și romantică?

9. Foc

În funcție de scena din vis, visele cu foc pot avea semnificații diferite. Focul la distanță reprezintă dorința și transformarea, în timp ce dacă te joci cu focul poate simboliza anumite situații riscante; un incendiu reprezentând furie. Într-un astfel de caz, eviți situațiile riscante?

10. Dezbrăcat

Asta reprezintă expunerea la anumite lucruri; se poate exprima adevărul unei slujbe sau al unei aventuri ilicite. Asta înseamnă pierderea respectului și acceptarea defectelor și a imperfecțiunilor.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!