Image

5 sfaturi pentru a construi o legătură puternică cu Îngerul Păzitor

Publicat de Patricia Esca pe 23 November 2020 in De SufletLecții de viațăRelatiiSpiritualitate

Îngerul Păzitor este tovarășul nostru de drum. El încearcă întotdeauna să ne ajute, să ne salveze de pericole sau să ne îndrepte pe calea cea dreaptă care duce la fericire.

Iată câteva sfaturi utile despre cum să-ți întărești legătura cu îngerul tău păzitor.

Cel mai adesea, îngerul păzitor încearcă să ne avertizeze despre pericole, deoarece scopul său este să ne țină în viața și să fim sănătoși. Există cinci semne importante care indică faptul că ajutorul tău ceresc încearcă să te ferească de problemele vieții.

Nu vă fie frică să cereți ajutor unui înger

Acest lucru se poate face cu ajutorul rugăciunilor sau cu apeluri simple către înger prin gânduri și cuvinte. Trebuie să-i aștepți ajutorul și să-ți amintești mereu că va fi acolo în momente dificile.

Aceasta este sarcina lui, esența sa. Îngerul Păzitor este întotdeauna alături de noi. Se crede că cu cât îi cerem mai des ceva, cu atât ne ajută mai des. Trebuie să vorbești cu el în gândurile tale, astfel încât să înțeleagă mai bine ce i se cere.

Citeste si  Trasaturi ale femeilor indigo - "Femeile indigo, la fel ca si barbatii indigo, pot experimenta inca de la varste fragede depresie existentiala si sentimente profunde de neputinta, inutilitate, tristete, disperare."

Urmați semnele primite

Există multe semne secrete ale Universului prin care ne arată calea cea bună în viață. După formularea dorinței, ar trebui să fiți atenți la indiciile primite. Așa ne va îndruma îngerul păzitor. Chiar dacă o persoană nu i-a cerut îngerului nimic, ar trebui totuși să acorde atenție semnelor sorții.

Aceste semne pot fi o presimțire, o intuiție, o viziune accidentală. Un răspuns la o întrebare sau un ajutor poate fi obținut de la un prieten sau de la un străin. Mulți așteaptă un ajutor real, dar forțele eterice nu pot face acest lucru. Ajutorul lor se realizează foarte subtil, greu perceptibil. Uneori, numai după zile, luni sau chiar ani, cineva își dă seama că, la un moment dat în trecut, îngerul a arătat calea cea bună.

Fă lucruri pozitive și bune

Este foarte important să îi ajuți pe oamenii din jurul tău. Acesta este poate unul dintre cele mai importante sfaturi. Cu cât suntem mai amabili și mai pozitivi, cu atât îngerul păzitor ne vine mai des în ajutor.

Citeste si  Care sunt cele trei iubiri din viata noastra si de ce se spune ca in timpul vietii noastre ne indragostim cu adevarat de 3 ori

Să știi să ierți este, de asemenea, important. Dacă cineva stă supărat în mod constant, ține în el ură și se răzbună pe ceilalți, rar va putea simți ajutorul unui înger.

Cere ajutor în dragoste

Îngerii se cunosc unii pe alții, așa că, dacă o persoană trăiește sau vorbește adesea cu cineva, atunci îngerii ei vor lucra împreună, de două ori mai puternici și mai productivi. De aceea este foarte util să cereți unui înger ajutor în dragoste și prietenie. Astfel de cereri sunt rezolvate mult mai repede decât altele.

Mulțumește-i îngerului păzitor

Fără recunoștință, îngerii și ajutoarele noastre nu vor fi puternici. Este foarte important să mulțumim pentru ajutor, chiar dacă realizezi că a fost o intervenție angelică după câțiva ani. Ideea este că îngerii nu pot fi plătiți pentru munca lor. Nu au alt scop decât să ajute oamenii. Singurul lucru pe care se pot baza este recunoștința.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon