12 trăsături ale femeilor care își recunosc valoarea și nu se tem de singurătate

12 trăsături ale femeilor care își recunosc valoarea și nu se tem de singurătate

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Femeile inteligente nu caută un partener pentru a se “completa” pe sine. Știu că dragostea este magică, dar mai știu și că prima dată trebuie să se iubească și să se accepte pe ele însele înainte să își caute un partener.

Iată câteva trăsături ale femeilor care își cunosc valoarea:

1. Ele se cunosc pe sine.

Aceste femei se cunosc foarte bine. Au privit adânc în sufletul lor pentru o perioadă lungă de timp și acum înțeleg ce le place și ce nu. De asemenea, ele și-au impus anumite limite și nu vor permite nimănui să le întreacă. Oricât de mult le-ați ruga, nu le veți putea convinge să acționeze împotriva propriilor lor convingeri – pur și simplu vă vor râde în față.

2. Ele nu caută un partener pentru a se “completa” pe sine.

Aceste femei nu își permit niciodată să cadă în capcana veche: “trebuie să găsesc un bărbat potrivit ca să pot avea o viață fericită“. Știu că dragostea este magică, dar magia ei nu ,,te completează”, ci pur și simplu te face să te simți mai bine. Adevărata fericire vine din interior.

3. Ele știu să lase în urmă trecutul.

Aceste femei nu se agață de trecut, oricare ar fi fost el, și nu lasă trecutul să îi influențeze prezentul. Au învățat să lase în urmă ceea ce nu pot schimba, iar acest lucru le face mai puternice.

4. Ele au o inteligență emoțională crescută.

De multe ori se disting printr-o inteligență emoțională crescută. Ele își cunosc sentimentele, le acceptă și nu le permit să fiarbă în adâncul sufletului. De asemenea, ele știu să facă față situațiilor tensionate, înțeleg că nu trebuie să fie conduse de sentimente și prin această prismă ar trebui să învățăm de la ele.

5. Ele se bucură de cele mai simple lucruri.

Aceste femei nu scapă nimic din vedere, se bucură chiar și de cele mai mici detalii. De exemplu, chiar și când se grăbesc la o întâlnire importantă, găsesc un moment să se oprească și să miroasă parfumul unui trandafiri. Tocmai de aceea, în fața circumstanțelor vieții, adesea ies învingătoare.

6. Sunt foarte bune prietene.

Da, pentru femeile inteligente nu este ușor să se deschidă în fața altora, dar dacă o fac, veți realiza că nu ați avut niciodată prietene mai devotate și demne de încredere. Vor fi mereu acolo dacă aveți nevoie de ajutor și nu vă vor lăsa în situații dificile.

7. Nu permit nimănui să le calce pe picioare.

Aceste femei sunt întotdeauna gata să își apere poziția. Nu vor permite nimănui să le dicteze ce să facă sau cine să fie. Trăiesc în conformitate cu propriile lor convingeri și se vor îndepărta imediat de persoanele care se comportă urât cu ele.

8. Apreciază viața așa cum este.

Aceste femei știu să aprecieze viața așa cum este și pot să găsească ceva bun în orice situație, fără a cădea în pesimism. Sunt atât de pozitive încât contaminează pe toți cei din jurul lor.

9. Sunt foarte muncitoare.

Aceste femei pot realiza multe lucruri și mereu aspiră la obiective mărețe. Cu cât obțin mai multe, cu atât sunt mai motivate și muncesc mai mult pentru visele lor.

10. Nu vor sta cu oamenii toxici.

Femeile care știu cât valorează nu își vor pierde niciodată timpul cu oameni toxici. Știu că astfel de persoane nu se vor schimba niciodată și că pot avea o influență negativă asupra lor. Dacă descoperă că cineva are intenții rele față de ele, îi vor alunga imediat.

11. Își cunosc scopul pe această lume.

Aceste femei și-au găsit scopul în viață și știu ce trebuie să facă pentru a reuși. Cu cât se străduiesc mai mult, cu atât le merge mai bine. Deviza lor este ,,Fără ambiție, nu există progres!”

12. Își păstrează calmul chiar și în situațiile imprevizibile.

Chiar și atunci când pare că problemele le depășesc, de fapt nu este așa. Ele pot menține o minte limpede chiar și în cele mai frustrante situații.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!