10 sfaturi înțelepte pentru femeile de peste 35 de ani. Nu repeta greșelile altor persoane

10 sfaturi înțelepte pentru femeile de peste 35 de ani. Nu repeta greșelile altor persoane

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in De SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatiiSfaturiViata

O femeie care a împlinit 35 de ani a trecut prin multe experiențe de-a lungul vieții. Știe deja ce lucruri o fac fericită și și cum vrea să arate viitorul ei. Totuși, se întâmplă de multe ori ca, la acea vârstă, femeile să se comporte din nou copilăresc, de parcă ar fi la adolescență.

Desigur, vârsta este doar un număr, fiecare perioadă din viață este la fel de frumoasă. Trebuie doar să te bucuri de fiecare moment pentru că la un moment dat o să rămână doar amintiri.

Iată câteva sfaturi pentru femeile de peste 35 ani:

1. Este perfect normal să mai greșești uneori, acest lucru nu trebuie să te afecteze.

2. Dacă vrei o gustare între mese, cel mai bine este să o înlocuiești cu un pahar de apă sau o cană de ceai.

3. Fă-ți timp pentru somnul de frumusețe, contează mult. Trebuie să te pui la somn înainte de miezul nopții pentru a te trezi odihnită dimineața.

4. Investește timp și bani în lucrurile care te fac fericită, poartă rochii fără să fie vreo ocazie, machiază-te dacă te face să te simți bine, călătorește pentru a-ți face amintiri frumoase.

5. Nu-i mai judeca pe cei din jurul tău și nici nu-i bârfi. Vei fi mai liniștită dacă îți vezi de treaba ta și nu te bagi în problemele altora. Nu are rost să îți strici karma pentru niște vorbe.

6. Există o mulțime de oameni prefăcuți în lume. Nu are rost să vă pierdeți timpul cu ei, mai bine rupeți legătura.

7. Nu are rost să te contrazici cu alții, este mai ușor să le dai dreptate, dar tu, în mintea ta să să îți păstrezi părerea despre un anumit subiect.

8. Trebuie să îți faci timp pentru tine, dacă vrei să te duci la salon, la sală sau să ieși în oraș cu fetele, ai tot dreptul. Nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu ai voie să faci aceste lucruri.

9. Trebuie să fi o femeie independentă, nu merită să lași niciun bărbat să îți controleze viața.

10. La 35 de ani deja ai adunat o anumită experiență. Deci de acum încolo încearcă să iei cele mai bune decizii pentru fericirea ta, ca să nu regreți nimic la bătrânețe.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!