Cum sa iti dai seama daca familia ta este blestemata si cum sa scapi de blestemul familiei

Cum sa iti dai seama daca familia ta este blestemata si cum sa scapi de blestemul familiei

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 March 2018 in Superstitii

Există momente în care nu orice rudă îţi vrea binele. Atunci când simţi o energie negativă provenită din partea semenilor înseamnă că e momentul să te aperi, pentru ca starea ta psihică să nu aibă de suferit.

Ce este karma familiei?

Karma familiei reprezintă energia transmisă din moşi strămoşi şi poartă cu ea atât vibraţii pozitive, cât şi negative. Fără ca măcar să îţi dai seama, această energie poate afecta felul în care interacţionezi cu membrii familiei. Dacă te consideri o persoană sensibilă, care e uşor afectată de orice dispută şi tot ce i se întâmplă în jur, înseamnă că porţi cu tine un blestem, o năpastă care te va însoţi toată viaţa.

Cum o descoperi?

Există mai multe indicii care îţi pot arăta că această karmă a familiei, care funcţionează ca un blestem moştenit, ţi-a fost special predestinată. Dacă eşti cea mai sensibilă persoană din familie sau dacă ai aspiraţii înalte şi puternice din punct de vedere spiritual înseamnă că poţi fi mult mai uşor expusă unui blestem. În plus, dacă din primii ani de viaţă şi până în prezent te-ai simţit o persoană total diferită faţă de ceilalţi membrii ai familiei tale, înseamnă că ai atras involuntar o energie negativă. De asemenea, se poate, de multe ori, să te fi simţit rău fără nicio explicaţie logică sau starea ta de dispoziţie să se schimbe brusc. Se pare că motivul ar fi acela de a purta pe umeri o greutate emoţională, un cumul de energii negative şi resentimente din trecutul familiei tale.

Cum o îndepărtezi?

Unii susţin că blestemul este efficient doar dacă victima crede în el. Nu toată lumea va rezona cu tine atunci când va descoperi că eşti o altfel de persoană. Din contră, s-ar putea să te considere o fiinţă ciudată. De aceea, e nevoie de multă introspecţie şi meditaţie pentru a scăpa de un blestem. Alege să te îndepărtezi, o perioadă, de rudele pe care nu le consideri apropiate şi care simţi că sunt vinovate de transmiterea energiilor negative şi încearcă să comunici mai mult cu eul interior. Puterea se află în mintea ta, acolo unde se stabilesc conexiunile, se adună şi se eliberează energiile.

Pietrele te protejează

Dacă simţi că nu e suficient, poartă cu tine o amuletă sau un cristal potrivit zodiei tale, care să te apere de răutăţi spirituale. Înainte să le porţi, e necesar să le descarci într-un bol umplut cu sare grunjoasă şi să le laşi un număr de zile care coincide cu numărul zilei în care te-ai născut. După ce ai scos piatra, clăteşte-o cu apă rece şi roag-o să te protejeze de orice blestem, intenţionat sau nu, şi de orice sugestie negativă.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Puterea cumplită a blestemului de mamă. Părintele Cleopa ne învaţă cine îl poate dezlega şi cu ce preţ

”Binecuvântarea părinţilor întăreşte casele fiilor, iar blestemul maicii zdruncină şi temeliile” – se cântă la nuntă, în biserică. Pentru că ea este cea care face cea mai mare jertfă crescând copiii şi ocrotindu-i chiar şi cu preţul vieţii ei, mama ”are cea mai mare trecere la Dumnezeu”, după cum spune părintele Ilie Cleopa. Iar blestemul ei este cel mai de temut.

Mama nespovedită se duce în fundul iadului

”În casă, când eşti amărâtă, ca mamă, şi ai zis un blestem – că omul, când este supărat, mai scapă câte un blestem -, nu-i o crimă că ai zis. Dar când te duci la spovedanie să spui: <>. Te-a dezlegat duhovnicul, dezlegată eşti. Da tu să spui la spovedanie. Dar dacă moare mama şi a blestemat copiii, nici copiii nu putrezesc, şi ea se duce în fundul iadului. Că blestemul de mamă este mai puternic decât al preotului, pentru că ea are cea mai mare autoritate de la Dumnezeu asupra copilului. Nimeni nu se jertfeşte mai mult pentru copil în lumea asta ca mama” – ne învaţă arhimandritul Ilie Cleopa.

Copilul care şi-a lovit părintele nu mai putrezeşte

Pe de altă parte, copiii sunt datori să îşi asculte şi respecte părinţii, iar când aceştia devin neputincioşi, să le poarte de grijă, întorcându-le toată dragostea şi jerta primite de la ei. Iar pentru orice supărarea le-ar aduce, să le ceară iertare şi să meargă la duhnovnic, să-i dezlege. Altefel pedeapsă cumplită îi aşteaptă în lumea de dincolo. Aşa cum dovedeşte povestea Măriuţei, tânăra care a bătut-o pe mama ei bolnavă şi neputincioasă. Iar în loc să îşi ceară iertare cu lacrimi şi durere, râdea.

”Măriuţă, dragul mamei, să nu mai putrezească mâinile tale!” – a blestemat-o biata mamă. ”Şi a murit mama şi, după un an, a murit şi Măriuţa. Dar ea nu s-a dus la un duhnovnic s-o dezlege, nici de la mamă-sa n-a cerut iertare. Şi acum Măriuţa stă de treizeci de ani în groapă şi mâinile stau neputrede şi sufletul ei arde în focul cel veşnic, în cuptoarele iadului. Ea stă în iad până putrezesc mâinile ei. Cei care au lovit pe tatăl sau pe mama lor, cu care mădular au lovit, acela nu putrezeşte” – povesteşte părintele Cleopa. Singura mântuire a Măriuţei ar putea veni de la un arhiereu care să-i facă dezlegare la crucea ei, pentru că un duhovnic nu o poate dezlega, păcatul ei fiind unul mult prea mare.

Citeste si Cea mai puternica rugaciune de dezlegare a blestemelor si a farmecelor spusa de părintele Ilarion Argatu

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!