Cea mai puternica rugaciune de dezlegare a blestemelor si a farmecelor spusa de părintele Ilarion Argatu

Definitia Legii Atractiei Universale este urmatoarea: Atrag in viata mea lucrurile asupra carora ma focalizez,carora le acord atentia si energia mea,fie ca sunt cele pe care le doresc sau nu. Haideti sa intelegem cum facem asta: Fiecare stare sau sentiment pe care il traim are o anumita vibratie,pozitiva sau negativa. Noi emitem mereu si constant energii negative sau pozitive in functie de cuvintele pe care le folosim,sentimentele pe care le avem fata de diferitele situatii din viata noastra Noi emitem permanet vibratii. Avem stari si sentimente in fiecare moment. Aici intervine Legea Atractiei care ne va aduce mai mult din ceea ce corespunde vibratiei noastre fie ca ea este pozitiva sau negativa. De ex daca te trezesti dimineatza iritat,nervos vei emite vibratii negative care ce vor face? Vor atrage de ex impiedicarea de picioarele patului ,varsatul cafelei,traficul aglomerat …sunt doar exemple.Pana la urma veti spune ca “ mai bine stateam in pat toata ziua!” Ceea ce trebuie sa retineti este ca Legea atractiei raspunde la orice fel de vibratie emiteti ,atragand catre voi lucrurile corespunzatoare,fie ele pozitive sau negative . ea raspunde vibratiei voastre. Die fiecare data cand noi folosim cuvantul “nu” intr-o fraza,gand pe care il avem noi emitem o vibratie negativa,de aceea spuneam mai de mult ca Dumnezeu,Universul nu cunoaste cuvantul “NU”. Haideti sa vedem ce inseamna asta: Daca eu va spun acum “Nu te gandi la un rasarit de soare” automat voi veti vedea in mintea voastra un rasarit de soare. Asta pentru ca mintea noastra nu ia decat comanda dupa cuvantul “nu” Atunci cand va auziti rostind cuvantul “nu” voi de fapt acordati atentie si energie lucrurilor pe care nu le doriti. Cand spunem” ai grija sa NU te murdaresti” sigur se va murdari. Vezi sa nu intarzii…sigur va intarzia (nu ati obsevat?) Haideti sa schimbam astfel incat sa atragem ceea ce ne dorim:
 • In loc de “ Nu intarzia” vom alege sa spunem “ Vino la timp”
 • In loc de “nu uita”…”aminteste-ti”
 • In loc de “ nu vreau sa ma doara”….” Imi va fi bine”.
Atunci cand treceti de la ceea ce nu va doriti la ceea ce va doriti ,cuvintele se schimba ,vibratia se schimba,ceea ce atrageti se schimba. Ganditi-va mereu la ce anume va doriti,reajustati-va vibratia in orice moment,legea Atractiei nu va raspunde vibratiei emise acum 5 minte,ieri sau acum cateva luni,ea va raspunde mereu la ce anume emiteti ACUM. Pentru a stii daca emiteti vibratii negative sau pozitive este de ajuns sa priviti in jurul vostru ,la rezultatele pe care le obtineti in fiecare domeniu al vietii voastre. Ele vor reflecta mereu ceea ce emiteti. Pentru a atrage mereu doar ceea ce va doriti important este sa va
 • IDENTIFICATI DORINTA
 • SA ACORDATI ATENTIE DORINTEI VOASTRE
 • SA DATI VOIE LUCRURILOR SA SE PETREACA
Identificarea dorintei voastre va veni odata cu observarea lucrurilor pe care nu le doriti. Lucrurile pe care le traiti si va deranjeaza sunt de fapt “ajutoare” caci va fac sa realizati ce anume va doriti. Sa spunem ca nu aveti o relatie fericita si nu experimentati iubirea mult visata.In loc sa va victimizati si sa spuneti mereu cat suferiti mai bine realizati ca este o poarta spre “ ce anume imi doresc”. “imi doresc o relatie frumoasa,sanatoasa,alaturi de un partener minunat cu care sa traiesc o relatie implinita ,de lunga durata ,de iubire” Cand aveti vreo afectiune” Imi doresc sanatate” Cand portofelul este gol’ Imi doresc sa am bani pentru tot ce vreau ba mai mult” Ne-am clarificat dorinta. Sa trecem acum la acordarea atentiei asupra dorintei noastre.Avem nevoie sa acordam mai multa energie dorintelor noastre,sa ne focalizam mai mult asupra lor. Daca noi doar ne-am dorit si nu mai acordam atentie asupra lucrului dorit el nu se va materializa. Cum putem pune mai multa energie pozitiva in gandurile noastre astfel incat sa ne implinim dorintele:
 • -vorbiti despre ceea ce va doriti
 • -visati cu ochii deschisi la ceea ce va doriti
 • -vizualizati-va deja avand lucrul dorit si mentineti acea imagine cat mai mult timp
 • -credeti ca meritati lucrul respectiv
 • -faceti un fotomontaj cu ceea ce va doriti( pe un panou al dorintelor puneti poze cu casa mult visata,copilasi daca vreti copii,masina mult dorita, teancuri de bani…)
 • -rugati-va pentru implinirea dorintelor
 • -sarbatoriti de fiecare data cand primiti ceva cat de mic de la viata
Legea Atractiei va raspunde intotdeauna modului in care va simtiti referitor la ceea ce spuneti si ceea ce ganditi. Sa spunem ca vreti sa slabiti. Nu va puteti uita in oglinda si sa spuneti “ Sunt slab(a)” pt a atrage asta in viata voastra. Este o afirmatie cu care creierul dvstra,mintea voastra nu va fi de acord de aceea va apare indoiala care este o vibratie negativa. Dar puteti spune “ Maine voi fi mai slab(a) decat astazi si cu fiecare zi care trece eu ma eliberez usor de kg in plus” . Aceasta afirmatie este pozitiva,demna de crezut, aduce o doza sanatoasa de optimism ,o vibratie pozitiva deci..cu fiecare zi care va trece veti fi din ce in ce mai slab(a) conform Legii Atractiei Universale! Haideti sa vedem acum cum dam voie lucrurilor sa se petreaca.Pur si simplu avem nevoie sa eliminam indoiala. Asta reprezinta cel mai important element din procesul atractiei . Atunci cand va indoiti ca puteti obtine ceva ,emiteti vibrati negative care scade sau anuleaza vibratia pozitiva a dorintei voastre. Cu alte cuvinte ,o dorinta puternica (vibratie pozitiva) si o indoiala puternica (vibratie negativa) se vor anula. Ca atare nu vom obtine ceea ce ne dorim. Indoiala vine din convingerile limitative care le avem dar eu va spun ca nu exista nimic din ceea ce va doriti fara sa se poata. Daca cineva a reusit sa aiba bani cati a vrut..puteti si voi. Daca macar o singura persoana s-a vindecat de cancer sau orice altceva prin puterea gandului puteti si voi. Daca sunt femei care fac copii si la 45,48 de ani puteti si voi. Puteti avea orice va doriti atata vreme cat integrati in fiinta voastra adevarul ca sunteti samanta divina,Copii ai Lui Dumnezeu,creati dupa chipul si asemanarea sa,deci aveti aceleasi calitati ca si Dumnezeu. Dumnezeu poate orice,…puteti si voi ! Inchei aici urandu-va sa visati mult si inalt caci meritati tot ceea ce va doriti,permiteti Legii Atractiei sa va aduca toate implinirile dorite,asa sa fie,asa si este,amin! Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Unii cred în ele, alții le contestă vehement existența și puterea. Cert este, însă, că blestemele sunt amintite în Biblie, primul blestem fiind cel îndreptat de Dumnezeu către Adam și Eva care au mușcat din fructul oprit.

Dacă faci parte din categoria celor care cred în blesteme sau, mai rău, a celor care au fost loviți de acestea, îți propunem să rostești rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme.

Pregătiri înainte de a rosti rugăciunea de dezlegare de blesteme

Conform site-ului www.ortodoxia.rol.ro, rugăciunea care ne-a rămas de la părintele Ilarion Argatu este una dintre cele mai puternice rugăciuni de dezlegare de blesteme, dar funcționează numai dacă respecți anumite condiții.

1.Astfel, timp de 9 zile postește, iar lunea, miercurea și vinerea ține post negru până la ora 24.00. Dacă nu poți sta nemâncată până la miezul nopții, ține postul până la orele 18.00 sau, și mai bine, până la 21.00 și mănâncă numai o singură dată, evident, alimente de post.

2.În fiecare din cele 9 zile, fă 40 de metanii și rostește rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori.

3.Între orele 22.00 și 24.00, așază 9 lumânări în formă de cruce și aprinde-le. Lipește-le pe o tavă, o placă de faianță sau o cărămidă și, foarte important, lasă-le să ardă complet.

Apoi fă 3 metanii, rostește Tatăl Nostru, apoi rugăciunea de dezlegare. Repetă această succesiune de 3 etape până ajungi la 40 de metanii.

Rugăciunea pentru dezlegare de blesteme

Iată care este rugăciunea părintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme:

“Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor etc (aici completezi cu tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!”

Publicitate

Cunoști și alte rugăciuni de dezlegare de blesteme? Ți s-a întâmplat să fii lovită de blesteme?

***

“Iartă-mă, Doamne:

Pr. Ilarion Argatu

– pentru tot ce puteam sa vad si nu am vazut!

– pentru tot ce puteam sa aud si nu am auzit!

– pentru tot ce puteam sa simt si nu am simtit!

– pentru tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles!

– pentru tot ce puteam sa constientizez si nu am constientizat!

– pentru iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o!

– pentru bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o!

– pentru Lumina pe care as fi putut sa o primesc si nu am primit-o!

– pentru viata pe care as fi putut sa o ocrotesc si nu am ocrotit-o!

– pentru visele pe care mi le-as fi putut împlini si nu le-am implinit!

– pentru necunoscutul in care as fi putut sa pasesc si din teama, nu am indraznit sa pasesc!

– pentru iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o!

– pentru tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat pentru gloria Ta Doamne si a Imparatiei Tale Divine!

Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine, Doamne, care esti Mila si Iubirea infinita,Te rog, iarta-ma si ma imbraca cu nesfarsita Ta Iubire si Lumina!

Îţi mulţumesc, Doamne:

– pentru toata frumusetea pe care am vazut-o izvoranddin Tine !

– pentru muzica tacuta a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvaluit-o auzului!

– pentru tot ce am simtit bun si minunat in viata mea!

– pentru tot ce prin harul Tau am inteles!

– pentru lumina pe care am sorbit-o in adancul meu!

– pentru iertarea pe care daruind-o, am dobandit pace!

– pentru bucuria fiecarei clipe traite in Tine, Doamne!

– pentru toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta!

– pentru viata mea, care e a Ta, o mica parte a simfoniei existentei!

– pentru visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pentru mine!

– pentru necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-Te!

– pentru iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa!

– pentru tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale divine!

Dumnezeu, Tatăl nostru, plimbandu-se prin casa mea imi va lua toate grijile şi va vindeca toate bolile mele si ale familiei mele în Numele lui Iisus, Amin.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate
"Oricare se oprește din a învăța este bătrân. Nu contează dacă ai 20 sau 80 de ani. Oricare continuă să învețe, rămâne tânăr. Cel mai bun lucru în viața pe care poți să-l faci este să îți menții mintea mereu tânără." – Henry Ford. Cu timpul înveți că a sta alături de cineva pentru că îți oferă un viitor bun înseamnă că, mai devreme sau mai târziu, vei vrea să te întorci la trecut. Cu timpul înțelegi că doar cel care e capabil sa te iubească cu defectele tale, fără a pretinde să te schimbe, îți poate aduce toată fericirea pe care ți-o dorești. Îți dai seama cu timpul că dacă ești alături de această persoana doar pentru a-ți întovărăși singurătatea, în mod inexorabil vei ajunge să nu mai vrei să o vezi. Ajungi cu timpul să înțelegi că adevărații prieteni sunt numărați și că acela care nu luptă pentru ei, mai devreme sau mai târziu se va vedea înconjurat doar de false prietenii. Cu timpul înveți că vorbele spuse într-un moment de mânie pot continua pentru tot restul vieții să facă rău celui rănit. Cu timpul înveți că a scuza poate oricine, dar că a ierta doar sufletele cu adevărat mari pot. Cu timpul înțelegi că dacă ai rănit grav un prieten e foarte probabil ca prietenia să nu mai fie niciodată la aceeași intensitate. Cu timpul îți dai seama că, deși poți fi fericit cu prietenii tăi, într-o buna zi vei plânge după cei pe care i-ai lăsat să plece. Cu timpul îți dai seama că fiecare experiență, trăită alături de fiecare ființă, nu se va mai repeta niciodată. Cu timpul îți dai seama că acela care umilește sau disprețuiește o ființă umana mai devreme sau mai târziu va suferi aceleași umilințe și dispreț, dar multiplicate, ridicate la pătrat. Cu timpul înveți că grăbind sau forțând lucrurile să se petreacă va determina ca, în final, acestea să nu mai fie așa cum sperai. Cu timpul îți dai seama că, în realitate, cel mai bine nu era viitorul, ci momentul pe care-l trăiai în exact acea clipă. Cu timpul vei vedea că, deși te simți fericit cu cei care-ți sunt împrejur, iți vor lipsi teribil cei care mai ieri erau cu tine și acum s-au dus și nu mai sunt… Cu timpul vei învăța că încercând să ierți sau să ceri iertare, să spui că iubești, să spui că ți-e dor, sa spui că ai nevoie, să spui că vrei sa fii prieten, dinaintea unui mormânt, nu mai are niciun sens. Dar, din păcate, se învață doar cu timpul… Totul este temporar Momentele bun sunt temporare, la fel ca şi cele rele. Deci, atunci când eşti sus, bucură-te de asta şi fii recunoscător pentru asta. Şi când eşti jos, fii conştient că vei trece peste asta. Gândeşte că nu este sfârşitul şi că este doar un o perioadă grea. Viaţa este plină de cotituri şi răsturnări de situaţii, urcâşuri, coborâşuri şi surprize. Uităm că este vorba despre călătorie şi nu despre destinaţie. Există o lecţie în tot. Poate fi greu pentru mulţi oameni - în special pentru tineri - să aprecieze viaţa. Recunoaşterea valorii dificultăţilor şi a greşelilor tale este cheia pentru preţuirea călătoriei. Este la fel de important să rămâi umil şi recunoscător pentru bucuriile pe care ţi le aduce viaţa. Totul este temporar, aşa că profită din plin de toate. Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!