Care sunt caracteristicile energiilor masculine și feminine și cum ne arată corpul că avem dezechilibre energetice?

Care sunt caracteristicile energiilor masculine și feminine și cum ne arată corpul că avem dezechilibre energetice?

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 November 2022 in SpiritualitateViata

„Totul în lume este alcătuit din atomi. Un atom are 99,9% energie și doar 0,1% materie. Aceasta înseamnă că nici omul și nici întreaga lume în ansamblu nu sunt materie solidă, ci câmpuri energetice și frecvențe informaționale.” Mulți oameni de știință au demonstrat deja acest lucru, de exemplu, Joe Dispenza , profesor de neurochimie și neurobiologie, șeful clinicii de medicină integrată.

Omul ca particulă a naturii este format din energii masculine și feminine, Yang și Yin. Și când ambele energii sunt în echilibru, persoana are o stare de armonie. În tot ceea ce face. Acest lucru este ideal, desigur. Dar de cele mai multe ori există o nealiniere a uneia dintre energii.

Întregul UNIVERS este format din ENERGIE! Universul este un câmp unic de energie. Este împărțit în energii masculine și feminine. Totul se naște datorită combinării acestor două energii. Ambele energii sunt la fel de importante, au o putere uriașă, dar în același timp diferită, sunt vitale atât în ​​Univers, cât și pentru fiecare dintre noi. Adică, toată energia umană este formată din bărbați și femei. Când ambele energii sunt împreună – rezultă un întreg.

Caracteristici ale energiei masculine:

  • protecție și securitate – apărarea granițelor, capacitatea de a spune nu;
  • realizare personală și profesională – hotărâre, voință, neînfricare, acțiuni;
  • a face bani, a-și construi o carieră, a face rețea.

Caracteristici ale energiei feminine:

  • încredere, acceptare;
  • sensibilitate, emotivitate;
  • capacitatea de a se bucura de procese;
  • capacitatea de a se transforma;
  • viziune, intuiție, materializare.

ENERGIE FEMININĂ

Începutul vieții noastre este dat de energia feminină. Ea este responsabilă de manifestările interioare. Dragostea, grija, simpatia este o manifestare a energiei feminine. Se manifestă în pasiune, plăceri. Trezește dorința și dă putere de a acționa, de a face descoperiri mari și mici, fapte mici și mari. Definește sensibilitatea, senzualitatea, intuiția, creativitatea. Ne oferă pace, relaxare și liniște. Moliciunea, puritatea, intuitivitatea, credința, emoționalitatea, bunătatea, grija, pacea, tandrețea, bucuria, încrederea, flexibilitatea sunt determinate de energia feminină.

ENERGIE MASCULINĂ

Energia masculină reprezintă comportamentul și acțiunea din lumea exterioară. Ea este responsabilă de manifestările și materialele externe. Aceasta este energia acțiunii. Se exprimă prin puterea protecției, un sentiment de securitate, sinceritate, încredere, activitate, fermitate, agresivitate, determinare, perseverență, masculinitate, fiabilitate, logică, capacitatea de a lua decizii, de a atinge obiective, de a se ține de cuvânt, de a se gestiona, oamenii și situația. Poți să lupți, să depășești obstacolele și să obții succesul doar cu ajutorul energiei masculine.

Puteți înțelege care energie este în exces și care nu este suficientă analizând aceste jumătăți ale corpului. Sugestiile, și uneori răspunsurile foarte evidente, sunt arătate de corpul nostru.

Deci, partea dreaptă a corpului reprezintă energia masculină, iar partea stângă – cea feminină. Partea dreaptă – relația cu tata, idei despre bărbați. Simptomele părții drepte a corpului vorbesc și despre atitudinea unei persoane față de aspecte ale energiei masculine (fie că o persoană le acceptă, le dă dreptul de a fi, le folosește atunci când este necesar sau le respinge).

În consecință, partea stângă reprezintă energia feminină. Relațiile cu mama și alte femei, precum și atitudinile față de aspecte ale energiei feminine – manifestarea sau respingerea lor.

Și acolo unde apar problemele în corp, înseamnă că acolo se află dezechilibrul energetic, iar acea energie este mai slabă. În general, organismul reacționează foarte repede acolo unde exagerăm sau, dimpotrivă, suntem inactivi.

O cunoștință, sosită din vacanță, a povestit că în vacanță s-a împiedicat și s-a lovit din nou de genunchiul drept. Adică acest genunchi a fost deja accidentat și de mai multe ori.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!