Care sunt caracteristicile energiilor masculine și feminine și cum ne arată corpul că avem dezechilibre energetice?

Care sunt caracteristicile energiilor masculine și feminine și cum ne arată corpul că avem dezechilibre energetice?

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 November 2022 in SpiritualitateViata

Asta înseamnă că în acest fel Universul vrea să transmită persoanei că, poate, este necesar să își reconsidere atitudinea față de bărbați (tată, partener etc.), să înlăture pretențiile.

Observați care parte a corpului vă doare cel mai des. Întreabă-te ce vrea corpul să-ți transmită? Ce parte a sufletului tău, trecutului tău are nevoie de vindecare? Dacă porți o conversație atentă, prietenoasă și sinceră cu tine însuți, poți înțelege multe.

De exemplu, eu am observat asta. Când dedic prea mult timp muncii și nu dedic suficient timp familiei, partea stângă a corpului începe să-mi vorbească. Să zicem că stau la computer, piciorul meu stâng sau mâna stângă începe să doară. Pentru mine, acest lucru sugerează că cei dragi au nevoie de îngrijirea și atenția mea. După ce petrec timp cu aceștia, aceste „simptome” trec repede.

Dacă o persoană se încăpățânează și nu dorește să-și asculte corpul, acesta începe să vorbească din ce în ce mai tare, iar manifestările fizice devin mai puternice și adesea se transformă în boli.

Atât Sufletul, cât și trupul vorbesc cu proprietarul lor. Și dacă suntem atenți, ne putem ajuta singuri.

CUM TRĂIM ÎN ARMONIE ȘI ECHILIBRĂ

În primul rând, acceptați că în fiecare dintre noi există energie masculină și feminină. Trebuie să învățați să simțiți și să controlați energia masculină și feminină. Observați când și în ce situații acționați folosind energia masculină și feminină.

Pentru ca un bărbat să vadă „femeia interioară” în sine și pentru o femeie să vadă „ bărbatul interior”. Privește cu atenție cum și când apar în lumea din jurul tău influențele acestor două energii.

O persoană în care energia masculină și feminină este în echilibru se simte iubitoare și iubită, veselă, energică, trăind în armonie cu sine și cu lumea din jurul său!

Trezirea masculinului la o femeie și a femininului la un bărbat creează armonie, în primul rând, a sinelui și o relație plină de iubire. Începem să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, viața și partenerul. Este ușor să găsești un suflet pereche (există o atracție puternică) și să te regăsești în această VIAȚĂ!

Principalul canal de primire a energiei pentru o femeie este Pământul, iar pentru un bărbat – o Femeie.

FERICIREA noastră este doar în armonia și echilibrul energiilor noastre!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!