17 gânduri pentru un nou început în viață ”8. Așteptați-vă la cele mai bune lucruri de la viață. Dar fiți pregătit pentru ce este mai rău. Bine sau rău – viitorul te așteaptă.„

17 gânduri pentru un nou început în viață ”8. Așteptați-vă la cele mai bune lucruri de la viață. Dar fiți pregătit pentru ce este mai rău. Bine sau rău – viitorul te așteaptă.„

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 July 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

9. Nu acceptați simplitatea oamenilor.

10. Uită de cuvântul „noroc. Norocul este o combinație dintre oportunitate și pregătire. Sunteți gata să profitați de oportunitățile care vi se oferă? Nu? Atunci nu te aștepta să funcționeze norocul.

11. Uneori, lumina de la capătul tunelului este de la un tren care se apropie. Câteodată există o tornadă în spatele norului întunecat, nu o rază de speranță. Hei, domnule Optimist, trezește-te! Scoate-ți ochelarii roz și coboară la pământ. Bagă-ți în cap că viața este urâtă și că trebuie să lucrezi din greu pentru a o rezolva!

12. Nu fi meschin – este dezgustător. Chiar contează dacă pasta de dinți este stoarsă de la capăt sau de la mijloc? Când ești într-un restaurant și ai companie, nu contează cine a mâncat desert sau nu – doar împarte factura.

13. Nu vă plângeți sau vă milogiți. Oricum, nimeni nu vrea să-ți asculte bâjbâitul enervant, oamenii au propriile lor probleme de rezolvat.

14. Stabiliți cauza stresului. Iată ce am învățat despre stres și cauzele acestuia: Stresul este cauzat de faptul că știm ce este bine și totuși greșim.

15. Dacă cineva îți spune „Voi încerca să fac asta”, poți paria că nu o va face.

16. Dacă nu ai nimic semnificativ de spus, taci. Nu vorbi prostii doar pentru că îți place să asculți.

17. Succesul este un proces de eliminare. Eliminați-vă comportamentul distructiv pentru a face loc constructivului.

Care v-a plăcut cel mai mult? Merită aceste sfaturi să le împărtășiți și prietenilor?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!