17 gânduri pentru un nou început în viață ”8. Așteptați-vă la cele mai bune lucruri de la viață. Dar fiți pregătit pentru ce este mai rău. Bine sau rău – viitorul te așteaptă.„

17 gânduri pentru un nou început în viață ”8. Așteptați-vă la cele mai bune lucruri de la viață. Dar fiți pregătit pentru ce este mai rău. Bine sau rău – viitorul te așteaptă.„

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 July 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Larry Winget este un vorbitor și autor profesionist motivațional. El se prezintă ca o marcă comercială – „Pitbull al dezvoltării personale” și „Singurul vorbitor enervant din lume”. El nu își înmoaie cuvintele nici în timpul prelegerilor, nici în cărțile sale. Larry dezvăluie adevărul urât și rece într-un mod provocator și distractiv. Și el crede că oamenii vor cu adevărat să audă adevărul.

Vrei și tu să afli adevărul?

1. Mulți cred că ceea ce au este pur și simplu „destinul lor”. Ei se gândesc că: „Acestea sunt cărțile care mi-au fost oferite și trebuie să joc cu ele.” Nu, nu trebuie. Lucrul bun al vieții este că poți oricând să refuzi să joci mâna pe care o ai și să ceri cărți noi. Și cea mai bună parte este că tu ești cel care împarte cărțile. Puteți să vă oferiți o punte complet nouă.

2. Este paharul pe jumătate plin sau pe jumătate gol? Întrebarea esențială este dacă ceea ce este în pahar îți potolește setea. Uneori, atitudinea familiară pozitivă față de viață funcționează, alteori este nevoie de puțină negativitate pentru a schimba ceva. Folosește ceea ce funcționează pentru tine!

3. Când ești epuizat, recunoaște, încearcă să te corectezi și să te întorci la muncă.

4. Dacă ceva sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că nu este adevărat. Nu ceda lucrurilor care sună prea bine. Nu ești ales special. Nu există niciun prinț nigerian care să dețină zece milioane în bancă și să aibă nevoie doar de două mii de dolari pentru a-l transfera din contul său și, dacă îl ajuți, îi va împărți cu tine. Oare oamenii se atașează cu adevărat de astfel de lucruri? De ce? Pentru că vrem să credem că există și alte lucruri în afară de muncă care ne vor îmbogăți.

5. Viața nu este construită pe ar trebui și nu ar trebui, ci pe VOR și nu vor.

6. Dacă nu îți place viața și te hotărăști să dai vina pe cineva, există un singur loc unde să mergi: în fața oglinzii.

7. Oamenii sunt egoiști. Cunoaște, acceptă și încearcă să te adaptezi cât mai bine.

8. Așteptați-vă la cele mai bune lucruri de la viață. Dar fiți pregătit pentru ce este mai rău. Bine sau rău – viitorul te așteaptă.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!