Zilele favorabile în luna decembrie 2020

Zilele favorabile în luna decembrie 2020

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in Astrologie

Decembrie este una dintre cele mai importante luni ale anului. În a doua jumătate a acesteia, mulți oameni vor fi ocupați să se pregătească pentru sărbători și să rezolve cele mai stresante probleme, deci este foarte important să știm care zile vor fi cele mai favorabile.

În zilele descrise mai jos, amintiți-vă că gândul este material . O dispoziție pozitivă a stelelor sau a evenimentelor astrologice importante va ajuta legea atracției să funcționeze mai intens.

1 decembrie – intrarea lui Mercur în Zodia Săgetător

Prima zi a lunii decembrie va fi una dintre cele mai bune pentru persoanele care sunt active din punct de vedere financiar și, în general, doresc să exceleze la locul de muncă. Mercur se va muta în Zodia Săgetător, care va marca începutul unei perioade extrem de favorabile pentru cumpărături, învățare, întâlniri și călătorii de afaceri. Săgetătorul este un semnul schimbării, deci intrarea lui Mercur va însemna începerea schimbărilor pozitive.

7 decembrie – zi propice pentru muncă

Luna în această zi se va afla în casa Fecioarei. Aceasta este o combinație foarte bună care vă va face ziua armonioasă, pozitivă și foarte productivă. Mai mult, în această zi va exista un singur eveniment astrologic important, astfel încât puterea creatoare a Lunii și a Fecioarei nu va fi blocată de nimic. Puteți face curățenie generală acasă, puteți face cumpărături importante.

12 decembrie – ziua oglinzii

În această zi, un noroc mare îi așteaptă pe toți oamenii, însă nu se știe ce poate fi. Poate fi vorba de o realizare pe plan financiar sau pentru persoanele singure, întâlnirea cu viitorul partener. În astfel de zile, este bine să vă puneți dorințe, deoarece au șanse mai mari de împlinire.

15 decembrie – Venus intră în Zodia Săgetător

Venus ajunge la călcâiul lui Mercur. Pe 15, el va intra în Zodia Săgetător, ceea ce îi va spori mult energia. Aceasta înseamnă că pe 15 decembrie și în zilele următoare, până la începutul noului an, Venus ne va oferi multă forță și entuziasm. Pe 15, astrologii recomandă să faceți ceea ce ați amânat de mult timp.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!