Zece trasaturi ale unui barbat adevarat – nu trebuie sa fie Superman!

Zece trasaturi ale unui barbat adevarat – nu trebuie sa fie Superman!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2018 in Relatii

Daca acest barbat exista in viata ta, pretuieste-l!

Oricat de mult s-ar stradui un barbat sa isi creeze o imagine externa impecabila, aceasta nu poate sa te insele, daca vei sti la ce calitati sa te uiti atunci cand il alegi ca si partener. Ca sa te merite cu adevarat, un barbat trebuie sa…

1. Un barbat adevarat pune pret pe tot ceea ce esti, nu doar pe felul cum arati

Daca singurul aspect prin care un barbat iti ofera atentie este felul cum arati, ar trebui sa consideri acest comportament un semnal de alarma. Pentru ca un barbat adevarat va pune pret pe personalitatea ta, inteligenta ta, bunatatea ta – felul cum esti tu ca persoana in general.

2. Un barbat adevarat nu va fi niciodata intimidat de motivatia ta

Un barbat care are teluri inalte pentru el insusi va vrea sa fie cu o femeie care are propriile teluri inalte de asemenea. El nu se va simti niciodata amenintat sau intimidat de o femeie care urmeaza chemarea telurilor ei. El va vrea ca impreuna cu ea sa formeze un cuplu puternic. Daca cineva are un comportament dictatorial si incearca sa te opreasca din a-ti indeplini propriile visuri, ar trebui sa iti dea de gandit si sa consideri ca acesta este un semnal de alarma serios. Un barbat care te respecta nu s-ar comporta asa.

3. Un barbat adevarat are multe interese

Tu ar trebui sa fii prioritatea in viata lui – dar el trebuie sa stie ca trebuie sa aiba si propriile interese, propria viata: prieteni, hobbyuri, aspiratii.

4. Un barbat adevarat iti da raspunsuri

Oricat de inconfortabila este o situatie, un barbat adevarat o va confrunta si tu vei fi tratata cu respect. Marca unui barbat adevarat este modul cum stie sa gestioneze un conflict, critica si situatiile mai putin decat ideale. Un barbat adevarat nu cauta scuze si nu se invarte in jurul cozii cu explicatii. Daca aveti ceva de discutat, el va discuta.

5. Un barbat adevarat este direct

In completarea argumetului de mai sus – trebuie sa stii ca un barbat adevarat nu va recurge la jocuri mentale si manipulare in relatia voastra. Un barbat adevarat este direct si onest… in acelasi timp bland.

6. Un barbat adevarat are incredere in tine

Un barbat adevarat nu se comporta paranoid, nu iti invadeaza spatiul privat ca sa se asigure ca nu faci ceva gresit. El are incredere in tine si te respecta. Are incredere in relatia voastra. Doar un baietel proiecteaza insecuritatile sale asura ta.

7. Un barbat adevarat este calm si adunat

Un barbat increzator. El stie ca in ciuda faptului ca tu mai primesti avansuri din cand in cand, aceasta nu inseamna ca il vei trada si ca el este acela cu care tu vei alege sa mergi acasa la sfarsitul zilei.

8. Un barbat adevarat te respecta

Nimic nu semnifica mai tare goliciunea unui barbat, decat faptul ca el nu stie sa respecte femeile, animalele si copiii. Un barbat adevarat te va trata cu respectul pe care il meriti si nu te va forta niciodata sa faci ceva ce nu iti este confortabil. Niciodata nu te va trata gresit. Fii destul de sincera cu tine insati, ca sa te retragi dintr-o situatie in care nu primesti respectul cuvenit si care iti este periculoasa din punct de vedere fizic sau emotional.

9. Un barbat adevarat pune efort in relatia voastra

Barbatii ramasi la stadiul de adolescent sunt apatici si urmaresc un singur lucru de la o femeie. Dar un barbat adevarat va face absolut tot ceea ce ii sta in putinta ca sa te faca fericita. Fercirea ta este recompensa lui.

10. Un barbat adevarat te face sa iti doresti sa devii cea mai buna versiune a ta, fara sa incerce sa schimbe ceea ce esti tu

Fiindca un barbat adevarat ii incurajeaza si le da forta celor din jurul sau. Prin aspiratiile sale ii inspira si pe cei din jurul sau – prieteni sau colegi si mai ales, cei apropiati lui.

Stai departe de oamenii care iti minimalizeaza ambitiile. Doar oamenii mici fac acest lucru, oamenii cu adevarat deosebiti te fac sa te simti si pe tine la fel si te inspira sa devii mare. – Mark Twain

Sursa: garbo.ro

Facebook arata articolele doar persoanelor care sunt interesate. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!