Zece reguli ca sa fii om in viata, de Cherie Carter-Scott

Zece reguli ca sa fii om in viata, de Cherie Carter-Scott

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2018 in De Suflet

Cherie Carter-Scott este cunoscuta ca si coach la nivel international iar textul ei Viata este un joc si acestea sunt regulile sale a facut inconjurul lumii.

Iata care sunt, in opinia lui Cherie Carter-Scott: Cele 10 reguli ca SA FII OM!

1. Vei primi un corp. Iti va placea sau il vei uri, dar este al tau, ca sa il tii pentru toata viata.

2. Vei invata lectii. Esti inrolat intr-un program de educatie full-time care se numeste VIATA.

3. Nu exista greseli, doar lectii. Evolutia este un proces de incercare, eroare si experiment. Experimentele ratate sunt parte la fel de importanta din proces, asemenea experimentelor care functioneaza.

4. Lectiile sunt repetate pana sunt invatate. O lectie iti va fi prezentata in forme diverse pana cand le inveti. Dupa ce ti-ai insusit o lectie de viata, poti sa mergi mai departe la urmatoarea lectie.

5. Invatarea nu ia sfarsit niciodata. Nu e nicio parte a vietii care nu continua cu lectiile sale. Daca esti in viata, aceasta inseamna ca exista inca lectii pe care le mai ai de invatat.

6. Nu exista absoult nici un loc mai bun decat „aici”. Atunci cand “acolo” se transforma in “aici”, obtii apoi un alt “acolo” care va incepe sa arate mai bine decat “aici”.

7. Ceilalti oameni nu sunt decat oglinzi ale tale. Nu poti iubi sau uri ceva la o anume persoana daca acel aspect nu ar exista si in tine; este doar un aspect pe care il iubesti sau urasti in legatura cu tine.

8. Ceea ce faci tu din viata ta, depinde de tine. Tu ai toate instrumentele si resursele de care ai nevoie. Ceea ce faci cu ele depinde de tine. Alegerea iti apartine.

9. Raspunsurile seafla in tine. Raspunsurile la intrebarile vietii se afla in tine. Tot ceea ce ai nevoie este sa privesti, sa asculti si sa ai incredere.

10. Vei uita toate acestea…

Robin Sharma: Ce inseamna sa fii om

A fi om inseamna….

1. Sa-ti sustii visurile si dorintele inimii si cele mai profunde valori indiferent de pietrele pe care le pot arunca in tine cei care nu le inteleg.

2. Sa te trezesti in fiecare dimineata radiind speranta, putere, intelepciune si dragoste indiferent daca esti pe varful unui munte sau pierdut intr-o vale a dezintegrarii.

3. Sa gasesti binecuvantarile din munca ta si sa observi demnitatea dinauntrul lor indiferent daca esti liderul unei natiuni, capul unei familii, conduci un taxi, predai unei clase de copii, sapi morminte sau coci paine.

4. Sa cauti binele din fiecare persoana pe care o intalnesti si sa-l onorezi fara sa astepti nimic in schimb.

5. Sa traiesti viata dupa propriile conditii chiar daca toti din jurul tau te numesc ciudat, nebun sau prost.

6. Sa te duci zilnic pe marginile a ceea ce crezi tu ca este posibil. Dezvoltarea noastra si atingerea completa a potentialului nostru uman se afla adesea in depasirea anumitor limite. Cu alte cuvinte, frica este doar o iluzie care se risipeste prin curajul tau.

7. Sa fii creativ si sa faci lucrurile care sunt importante in conformitate cu genialitatea in care te-ai nascut. Ne simtim vii cand producem valoarea pe care suntem fericiti sa o oferim lumii.

8. Sa fii in preajma oamenilor care te inteleg, te pretuiesc, te onoreaza, care sunt martori la tot ceea ce devii si care te iubesc asa cum esti.

9. Sa stii ca tot ceea ce avem nevoie pentru a ne inalta este o persoana care sa ne ofere un exemplu superb, o persoana capabila sa stinga focul indoielii/nesigurantei prin forta lor interioara.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!