Zece lectii oferite de designerul Giorgio Armani pentru femeile care isi doresc sa fie rafinate si originale

Publicitate

“Daca vrei ca ceva sa fie spus, cere-i uni barbat acest lucru si-l va spune; daca vrei ca un lucru sa fie facut, cere-i unei femei si acesta va fi facut!” Margareth Thatcher

Giorgio Armani este unul dintre cei mai renumiti designeri din intreaga lume. Specialitatea Armani este o taietura perfecta, materiale moi si minimalism.

Insusi creatorul a declarat ca simplitatea este adevarata nota a elegantei. Toate hainele sale sunt cunoscute pentru eleganta lor si modul cum se completeaza una pe cealalta.

Acesta afirma ca: „Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci este sa te straduiesti prea mult. Ca sa iti formezi un stil, trebuie doar sa iei in considerare ce ti se potriveste.”

Aceste lectii vor fi utile pentru orice femeie si te vor ajuta sa fii rafinata si originala!

1. A fi eleganta nu inseamna sa creezi o impresie pentru ochi, inseamna o imagine care ramane intiparita in memorie. Elaboreaza-ti un sentiment de stil. Nu ai nevoie de mult timp pentru a inventa o imagine, fii tu insuti.

2. Diferenta dintre stil si moda sta in calitate. Nu alerga dupa moda. Eleganta este calea frumusetii. Alege un stil elegant, nu doar pentru haine, ci si pentru viata.

3. O pereche ieftina de pantofi – o economie proasta. Nu salva banii din elementul principal: pantofii sunt baza dulapului tau.

4. A arata bine este o chestiune de incredere personala. Este o stare de spirit la fel de mult ca o conditie a corpului.

5. Ma bucur ca in zilele noastre exista dorinta de a fi elegant. Eleganta este cheia pentru un aspect care nu este supus timpului, care nu va iesi niciodata din trend, cu care nu vei fi niciodata demodata.

Imi explic succesul meu cu loialitatea acestei filosofii. Pentru mine, stilul este mai important decat tendintele de moda de scurta durata.

Publicitate

6. Nu fii prea zelos atunci cand iti alegi hainele: cei mai eleganti oameni aratau ca si cum nu ar face nici un efort pentru a-si face aparitia.

In cele din urma, stilul se reduce la expresia de sine si nu cred ca ceva poate arata cu adevarat ingrozitor pe o persoana care este sincera cu ea insasi.

7. Albastrul inchis si negrul sunt mai subtiri decat alte culori. Daca folosesti aceasta schema de culori, iti poti permite sa experimentezi cu forme si texturi.

8. Valoarea accesoriilor este in crestere astazi, asa ca investeste in pantofi, curele, genti, cravate si altele asemenea.

Apoi, poti sa iti actualizezi tinuta din nou si din nou. Retine culorile pe care le porti si cumpara accesoriile potrivite. In acelasi timp, retine ca alaturi de gri poti purta atat negru, cat si maro. Un ceas este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti cumpara, un ceas spune multe despre o persoana.

9. Alege tesaturi de culori neutre, fara modele prea luminoase – acestea le vei putea purta mai mult (in termeni de moda).

10. Parfumul selectat cu atentie poate fi semnul tau distinctiv. Acesta este primul lucru pe care oamenii il simt cand intri in camera si ultimul lucru care dispare atunci cand pleci. Incearca sa te parfumezi cu un parfum ce evoca emotii pozitive.

“Femeia este iubita asa cum e iubita muzica, e iubit luxul. Este spirituala sau este sentimentala si este dorita. Dar ceea ce ea crede, ceea ce simte, ceea ce poarta in gand… nu intereseaza pe nimeni.” Antoine de Saint Exupery

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Frumusete

Semnele care iti arata ca esti o persoana cu personalitate puternica

Publicitate

Societatea contemporană este fundamentată pe frică și neîncredere. Oamenii sunt obișnuiți să se ascundă în spatele temerilor, astfel încât se simt amenințați de cei care nu o fac.

Persoanele puternice radiază cu încredere și sunt un exemplu demn de urmat pentru fiecare individ.

Există 8 semne de bază care indică o personalitatea puternică:

1. Nu îi permiți oricui să intre în viața ta

Ești conștient că există persoane superficiale, pe care trebuie să le eviți. Ești foarte selectiv în alegerea cunoscuților și prietenilor. Preferi o prietenie apropiată și de durată, decât una convențională.

Nu ai nevoie de mulți oameni pentru a petrece plăcut timpul. Pentru tine contează calitatea unor relații, decât cantitatea lor.

2. Nu tinzi să captezi atenția celorlalte persoane

Nu ești genul de persoană care să încerce să atragă atenția asupra sa. Nu înțelegi de ce oamenii sunt obsedați de dorința de a le place celorlalți.

Trebuie de remarcat însă că personalitatea ta atrage persoanele fără ca tu să depui prea mult efort. Ești întotdeauna o companie dezirabilă.

3. Nu ai nevoie de aprobarea altor persoane

Câteodată oamenii se comportă într-o manieră care nu coincide cu adevăratul lor eu. Ei fac acest lucru preponderent pentru a obține aprobarea altor persoane.

Tu vei acționa ghidat doar de prorpiile creințe, fără a-ți fi frică de părerea celorlalți. Ești decis să îți urmezi scopurile, fără a te descuraja. Îți planifi țelurile în conformitate cu o proprie ideologie a vieții, nu pentru a-i face altor persoane pe plac.

4. Disprețuiești ignoranța, insensibilitatea și indiferența

Ai o personalitate puternică ca rezultat a faptului că ești bine informat și judicios. Înainte de a hotărî ceva, preferi să analizezi minuțios situația și să te gândești la toate alternativele.

Nu te poți impune să îți placă compania oamenilor ignoranți, când lumea este plină de informație.

5. Îți displac conversațiile neconsistente

Consideri că orice conversație trebuie să fie substanțială, altfel ea este irelevantă. Nu înțelegi de ce oamenii nu folosesc oportunitățile pe care le oferă viața pentru a crește, ci preferă să rămână în mediocritate.

6. Ești un ascultător bun

Sunt puțini oameni care vor aprecia faptul că știi să asculți și să pătrunzi într-o conversație. Pe când cei care vor prețui această trăsătură, îți vor încredința toate secretele și gândurile.

7. Nu folosești scuze

Niciodată nu încerci să te justifici pentru o acțiune. Îți asumi responsabilitate pentru orice decizie și accepți toate efectele.

Tratezi rațional orice eșec și nu îl atribui factorilor exteriori. Știi că orice scop poate fi realizat și nu te plângi pe dificultăți.

8. Ești curajos

Nu ești lipsit de frică, dar știi cum să o controlezi. Știi că temerile nu te pot domina, dacă nu permiți acest lucru.

20 de reguli pentru a vă construi o personalitate puternică

1.Apropiati-vă de oglindă : vă place ceea ce vedeți? Un look ideal este garanția unei stări de spirit bune. Si chiar dacă pielea își pierde, în timp, proprietățile, un machiaj frumos și o manichiură inspirată vă pot salva!

2.Îndreptați-vă spatele și nu mai stați cocoșate! Nu mai alergați, chiar dacă vă grăbiți. O statură frumoasă și un mers legănat vă vor adăuga încredere în voi!

3.Stilul. Pentru a arăta stilate, nu trebuie neapărat să aruncați banii pe fereastră. Multe femei au un gust desăvârșit și un simț estetic, moștenite de la natură. Dacă nu vă numărați printre ele, dezvoltați-vi-l!

4. Iubiți-vă defectele. Psihologii recomandă : dacă nu puteți schimba situația, atunci schimbați-vă atitudinea față de ea. Nu fiți complexate, iubiți fiecare celulă a corpului vostru!

Publicitate

5.E posibil ca, cândva, să fi fost niște femei sigure pe voi, dar necazurile vieții v-au îngenuncheat (moartea cuiva drag, pierderea locului de muncă, îmbătrânirea, relațiile precare cu soțul. Analizați aceste elemente. Încercați să vedeți unde “v-ați pierdut”. După care concentrați-vă pe Viitor, care e în mâinile voastre.

6.Când comunicați cu cei din jur, aveti grijă la discursul vostru : nu dați din gură ca o moară stricată și nu vorbiți lucruri inutile. Mai bine tăceți câteva clipe.

7.Depășiți atitudinile și vorbele deplasate ale celor din jur. Nu permiteți nimănui să vă jignească. Fiți ferme, în această privință!

8.Asigurați-vă mici victorii! Chiar dacă ele aparent nu contează, sau nu sunt observate de ceilalți. Spre exemplu, dacă ați zburat cu avionul, în condițiile in care vă era groază de acest lucru!

9.Amintiți-vă situații în viață în care ați fost mândre de voi și notați-le pe o listă. Recitiți această listă și retrăiți momentele respective, mai ales atunci când vă simțiți neîncrezătoare în voi.

10 .“Curățati-vă” armele. Analizați-i cu atenție pe cei cu care aveți relații. Ce influență au asupra voastră? Poate că, printre ei există cineva care vă scade stima de sine? Poate că prietena cea mai bună vă critică excesiv de mult? Vă susțin, oare, cei dragi, sau doar va critică?

11.Controlați-vă starea de spirit. Când ea nu este tocmai bună, atunci e clar ca nici nu aveți chef de a face ceva. Dar voi sunteți stăpâne pe starea voastră de spirit! Apropiați-vă de oglindă și zâmbiți! Veți vedea cât de eficient este acest lucru!

12.Descopetriți-vă sensul vieții. Pare banal, dar dacă o femeie nu știe de ce face și pentru ce face anumite lucruri în viață, înseamnă că viața ei într-adevăr nu are sens.

13.Încetați să vă lamentați și începeți sa acționați! Dacă tot stați pe ganduri înainte de a lua o decizie, daca va tot sfătuiți cu cei din jur, nu faceți decât să vă spiriți cota de neîncredere!

14.Nu așteptați laude de la cei din jur. Ce vă împiedică să vă laudați singure?

15.Concentrați-vă pe dezvoltarea personală și veți împușca doi iepuri dintr-un foc: scăpați de părerea proasta pe care o aveți despre voi si veți găsi destule motive pentru a fi mândre de voi!

16. Încercați să nu vă comparați cu alți oameni, într-o notă negativă, invidiindu-i pentru succesele lor și diminuindu-vă propriile calități. Toti oamenii sunt diferiți. Dacă totuși sunteți obsedate de comparații, făceț-le în ideea de a invăța de la oamenii de succes arta lor de a-si atinge obiectivele și de a avea încredere în sine.

17. Nu vă lăsați blocate de eșecuri. Dacă nu vă iese ceva, nu faceți o tragedie din asta. Trageți concluziile de rigoare din orice înfrangereși mai încercați o dată.

18. Dacă aveți obiceiul să vă cereți mereu iertare, dezbărați-vă de el! Nu înseamnă să deveniți nesimțite si să uitați că aveți conștiință, ci, pur și simplu, pentru a dobândi încredere în sine, femeia trebuie să înceteze să fie umilă și să-și spună părerea cu voce smerită.

19. Prețuiți-vă timpul și munca! Dacă nu veți face asta, vor profita de voi toți cei ce se pricep la a manipula. Este foarte important să trăiești în armonie cu tine însăți, rezolvându-ți toate obiectivele tale, si nu pe ale altora.

20. Legat de viața personală? Bărbatul iubit va reuși întotdeauna să-i ofere femeii certitudinea că este cea mai frumoasă și cea mai deosebită. Și chiar dacă acest bărbat încă nu există, vă pot ridica stima de sine și curtezanii! Complimentele și privirile bărbaților au o capacitate magică de a le convinge pe femei că sunt minunate.

Nu se poate spune că a deveni o femeie sigură pe sine este un lucru ușor. Nu, deloc! Nu trebuie să găsim decât timpul , dorința și voința – atât de necesare pentru a ne dezvolta personalitatea. Iar după ce le găsim, nimic nu mai trebuie să ne stea în cale!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala