Zambetul ascunde multe despre un om, la unii o tristeste, la altii o bucurie, iata cum iti dai seama

Zambetul ascunde multe despre un om, la unii o tristeste, la altii o bucurie, iata cum iti dai seama

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 September 2017 in Dezvoltare Personala

Vei fi surprinsă probabil să afli că zâmbetul poate dezvălui despre persoana ta mai multe decât îţi imaginai. De exemplu cât va dura căsnicia ta, gradul de fertilitate, câte şanse ai să te îmbogăţeşti şi cât de puternică eşti.

Iată patru lucruri inedite pe care zâmbetul le dezvăluie despre tine fără să-ţi dai seama!

Cât va dura căsnicia ta

Durata fericirii în căsnicie este strâns legată de zâmbetul tău. Pozele din tinereţe, mai ales, şi felul în care zâmbeşti în ele pot indica cât de lungă va fi căsnicia ta, scrie lyla.ro.

Un studiu a demonstrat faptul că persoanele care zâmbesc “muscular”, adică cu gura până la urechi şi fac riduri de expresie din cauza zâmbetului, au mai puţine şanse să aibă căsnicii de durată decât cele care zâmbesc discret, doar din colţurile gurii, fără să li se vadă dinţii. Pe de altă parte, 25% din cei care nu obişnuiesc să zâmbească în fotografii riscă să divorţeze mai repede decât cei care zâmbesc discret în poze.

Gradul de fertilitate

Pare improbabil ca un zâmbet să indice câte şanse ai să procreezi, dar mai multe studii au arătat că în cazul femeilor zâmbetul este strâns legat de gradul lor de fertilitate. Spre exemplu, femeilor care au probleme cu gingiile le ia cu două luni mai mult timp să rămână însărcinate decât femeile care nu au probleme gingivale. Unde intervine zâmbetul în această ecuaţie?

Persoanele care au probleme cu dinţii zâmbesc mai puţin şi mai discret în poze, spre deosebire de cele care au dinţii sănătoşi şi nu se sfiesc să-i arate. Pe de altă parte, problemele gingivale sunt adesea întâlnite şi asociate cu bolile de inimă, cu diabetul zaharat de tip II, cu afecţiuni respiratorii şi cu boli renale. Legătura dintre acestea ţine de creşterea numărului de inflamaţii în organism care sunt prezente şi în cazul problemelor gingivale.

Câte şanse ai să câştigi mai mulţi bani

Un zâmbet discret pe chipul unui adolescent poate fi un indicator al nivelului veniturilor pe când va fi adult. Potrivit unui studiu publicat anul trecut, adolescenţii care zâmbesc discret au cu 10% mai multe şanse să obţină un venit lunar peste medie până împlinesc vârsta de 29 de ani, comparativ cu adolescenţii care sunt toată ziua cu gura până la urechi, care la vârsta de 29 de ani câştigă, în medie, cu 30% mai puţin faţă de venitul mediu, specific vârstei.

Cât de puternic eşti

Zâmbetul nu indică doar fericire, ci este şi un semn al statutului social. Un studiu a arătat că persoanele cu putere socială, care interacţionează adesea cu oameni cu acelaşi status social, zâmbesc când sunt vesele, comparativ cu persoanele mai puţin puternice din punct de vedere social care zâmbesc condiţionat, în funcţie de cerinţele situaţiei de moment.

Practic, cele din urmă zâmbesc adesea “pentru că trebuie”. Cu alte cuvinte, persoanele puternice social zâmbesc doar atunci când simt că este cazul, în timp ce oamenii mai “slabi” se simt obligaţi să zâmbească pentru a intra în graţiile celor din jur.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!