Zambetul ascunde multe despre un om, la unii o tristeste, la altii o bucurie, iata cum iti dai seama

Publicitate

Vei fi surprinsă probabil să afli că zâmbetul poate dezvălui despre persoana ta mai multe decât îţi imaginai. De exemplu cât va dura căsnicia ta, gradul de fertilitate, câte şanse ai să te îmbogăţeşti şi cât de puternică eşti.

Iată patru lucruri inedite pe care zâmbetul le dezvăluie despre tine fără să-ţi dai seama!

Cât va dura căsnicia ta

Durata fericirii în căsnicie este strâns legată de zâmbetul tău. Pozele din tinereţe, mai ales, şi felul în care zâmbeşti în ele pot indica cât de lungă va fi căsnicia ta, scrie lyla.ro.

Un studiu a demonstrat faptul că persoanele care zâmbesc “muscular”, adică cu gura până la urechi şi fac riduri de expresie din cauza zâmbetului, au mai puţine şanse să aibă căsnicii de durată decât cele care zâmbesc discret, doar din colţurile gurii, fără să li se vadă dinţii. Pe de altă parte, 25% din cei care nu obişnuiesc să zâmbească în fotografii riscă să divorţeze mai repede decât cei care zâmbesc discret în poze.

Gradul de fertilitate

Pare improbabil ca un zâmbet să indice câte şanse ai să procreezi, dar mai multe studii au arătat că în cazul femeilor zâmbetul este strâns legat de gradul lor de fertilitate. Spre exemplu, femeilor care au probleme cu gingiile le ia cu două luni mai mult timp să rămână însărcinate decât femeile care nu au probleme gingivale. Unde intervine zâmbetul în această ecuaţie?

Publicitate

Persoanele care au probleme cu dinţii zâmbesc mai puţin şi mai discret în poze, spre deosebire de cele care au dinţii sănătoşi şi nu se sfiesc să-i arate. Pe de altă parte, problemele gingivale sunt adesea întâlnite şi asociate cu bolile de inimă, cu diabetul zaharat de tip II, cu afecţiuni respiratorii şi cu boli renale. Legătura dintre acestea ţine de creşterea numărului de inflamaţii în organism care sunt prezente şi în cazul problemelor gingivale.

Câte şanse ai să câştigi mai mulţi bani

Un zâmbet discret pe chipul unui adolescent poate fi un indicator al nivelului veniturilor pe când va fi adult. Potrivit unui studiu publicat anul trecut, adolescenţii care zâmbesc discret au cu 10% mai multe şanse să obţină un venit lunar peste medie până împlinesc vârsta de 29 de ani, comparativ cu adolescenţii care sunt toată ziua cu gura până la urechi, care la vârsta de 29 de ani câştigă, în medie, cu 30% mai puţin faţă de venitul mediu, specific vârstei.

Cât de puternic eşti

Zâmbetul nu indică doar fericire, ci este şi un semn al statutului social. Un studiu a arătat că persoanele cu putere socială, care interacţionează adesea cu oameni cu acelaşi status social, zâmbesc când sunt vesele, comparativ cu persoanele mai puţin puternice din punct de vedere social care zâmbesc condiţionat, în funcţie de cerinţele situaţiei de moment.

Practic, cele din urmă zâmbesc adesea “pentru că trebuie”. Cu alte cuvinte, persoanele puternice social zâmbesc doar atunci când simt că este cazul, în timp ce oamenii mai “slabi” se simt obligaţi să zâmbească pentru a intra în graţiile celor din jur.

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Dorintele ascunse ale femeilor, iata ce asteptari au de la un barbat

Publicitate

Majoritatea bărbaților sunt oarecum puțin superficiali, considerând că dorințele femeilor țin în mare parte doar de excelare la capitolul financiar, având astfel acces la mulți bani, mașini de fițe și croaziere de lux.

Dorințele femeilor

Însă dacă le formulăm întrebarea – Ce îți dorești? Vom obține ca răspuns următoarele: dragoste, afecțiune și apreciere. Nici acestea nu sunt deseori răspunsuri greșite, dar esența cred că este cu totul alta.

Din discuții cu nenumărate cupluri disfuncționale care au experimentat certuri puternice de-a lungul relațiilor, am concluzionat urmatoarele:

Femeile visează în primul rând la două lucruri esențiale:

– Să le pricepi și accepți fricile (temeri,gelozii)

– Să le dai siguranța reală.

Publicitate

Îndeplinind aceste două condiții puteți începe o relație serioasă cu un procentaj foarte mare de reușită.

Principalele temeri ale femeilor sunt:

  • modul în care arată, mai tot timpul fiind nemulțumite de aspect. O mulțime de complimente ar putea schimba asta.
  • altă temere este gelozia, acorzându-i încredere totală în permanență acest aspect se poate rezolva.
  • se cred uneori insuficient de bune. Incluzând-o în afacerile tale, hobby-urile tale sau în orice lucru în care ți-ar face plăcere să o ai alături printre ultimele, dar nu ultima temere, este faptul că în sufletul ei are ascunsă ideea că o vom lăsa pentru alta mai bună. Nu trebuie niciodată să ne jucăm cu ea, lăsându-i impresia că putem avea pe cineva mai bun.

Mult succes și sperăm că ați înțeles câte ceva despre dorințele femeilor!

Publicitate
Alte Articole
Viata