Vrei să aduci bogăția și prosperitatea în viața ta? Atunci scapă de aceste 10 lucruri.

Vrei să aduci bogăția și prosperitatea în viața ta? Atunci scapă de aceste 10 lucruri.

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 January 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Mulți oameni trăiesc cu convingerea toxică că bogăția și prosperitatea se reduc la un cont bancar solid. În loc să se bucure de toate beneficiile adevăratei abundențe, ei continuă să rămână la ideile lor familiare.

Dar a sosit momentul să punem capăt acestui lucru. De acum înainte, nu mai trebuie să faceți ceea ce vă împiedică să vă atingeți obiectivele. Este timpul pentru o schimbare.

1. Renunță la gândirea ta limitată.

Lumea în care trăim are resurse suficiente pentru fiecare persoană. Tot ce trebuie să faci este să o crezi. Trebuie să schimbăm, în primul rând, stilul de gândire. Acesta este singurul mod în care puteți începe să trăiți din abundență.

2. Nu mai subestima valoarea ta.

Este important să scapi de nevoia de a te vedea neobservat, nesemnificativ sau nedemn de orice. Fiecare dintre noi are dreptul să se bucure de prezentul nostru fantastic. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să nu mai scădeți stima de sine și să vă permiteți să trăiți din abundență.

3. Nu mai schimba pasa responsabilitatea și da vina pe alte persoane.

Trebuie să nu mai dăm vina pe părinții noștri, guvernul, soții, pe Dumnezeu și lumea din jur pentru situația noastră financiară. Nu suntem deloc victime și, prin urmare, trebuie să preluăm controlul asupra propriei noastre vieți și să nu mai irosim energia pe negativitate.

4. Renunță la gândul că nu merită să fii bogat.

De fapt, nu este nimic în neregulă cu bogăția. Acest lucru îi permite vieții să ne ofere cadouri și beneficii. Trebuie să nu mai renunți tot timpul și să începi să le accepți.

5. Reprogramați-vă.

Nu contează unde și cine am fost în trecut – noi și strămoșii noștri am trecut prin multe. Dar acestea sunt toate amintirile noastre, nu prezentul. Și, de asemenea, trebuie să tratați acest lucru în consecință. Vremurile se schimbă, iar odată cu ele noi înșine.

6. Scapă de frici și îndoieli.

Trebuie să scapi de frica de a nu fi demn de abundență, precum și de credința că banii sunt răi. De fapt, răul este rezultatul a ceea ce fac oamenii cu banii, nu banii în sine ca obiect. Nu uita niciodată acest lucru.

7. Opriți autodistrugerea.

Ar trebui să nu mai încercați să mergeți mai departe când simțiși că nu mai puteți. Trebuie să luați degetul de pe butonul de autodistrugere și să apăsați butonul de abundență.

8. Renunță la ideea toxică că viața este o luptă.

Viața noastră nu este o luptă, dar cu idei de acest gen o transformăm într-un câmp de luptă. Lăsați aceste credințe toxice și veți vedea cum totul din jurul vostru începe să se schimbe în bine.

9. Renunță la ideea că spiritualitatea și bogăția nu sunt compatibile.

A vorbi despre incompatibilitatea spiritualității și a bogăției este ca și cum ai argumenta despre independența inhalării și expirației. Inhalarea și expirația merg întotdeauna împreună și, pentru a expira, trebuie mai întâi să inhalați.

La fel e și cu bogăția. Trebuie să ne permitem să avem ceva ce putem împărtăși apoi.

10. Ridicați-vă vibrația.

Celebrul om de știință Nikola Tesla i-a sfătuit pe oamenii care doreau să descopere misterele Universului să se gândească mai întâi la problemele frecvenței, energiei și vibrațiilor. Îndepărtând vibrațiile de interferențe, putem, prin urmare, nu numai să găsim răspunsuri, ci și să realizăm toată bogăția adevăratei noastre naturi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!