Vine la tine în fiecare noapte: 3 motive pentru care persoana iubită ne apare în vis.

Vine la tine în fiecare noapte: 3 motive pentru care persoana iubită ne apare în vis.

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 August 2023 in RelatiiSpiritualitate

De ce această persoană îmi apare mereu în vis? Înseamnă că el/ea gândește la mine? Sau dragostea mă împinge spre iluzii? De multe ori, ne punem aceste întrebări și dorim să primim răspunsuri sincere la ele.

În majoritatea cazurilor, visurile sunt provenite din subconștientul nostru. Ele ne reamintesc de dorințele pe care le-am respins, de adevăruri pe care nu dorim să le vedem și să le recunoaștem. Visurile ne ajută și să anticipăm viitorul.

Uneori, subconștientul nostru încearcă să compenseze prin visuri ceea ce ne lipsește în realitate. Visurile cu aceeași persoană pot indica atât dorul de ea, cât și faptul că există o situație cu acea persoană care nu a fost rezolvată.

Astăzi, vă vom explica de ce vi se întâmplă adesea să visați aceeași persoană – poate fi pentru că vă doriți acea persoană, simțiți ceva pentru ea sau poate pentru că ea gândește la voi?

1. Visați constant persoana pentru că vă este dor de ea

Când o persoană apare foarte des în visurile voastre, acest lucru înseamnă că fie este încă în preajma voastră sau a făcut parte din viața voastră în trecut. În prezent, puteți simți că sunteți singuri și vă aflați într-o situație în care aveți nevoie de sprijinul persoanei iubite.

Fie că vă dați seama sau nu, vă este dor de persoana pe care o vedeți în vis, iar acest vis poate fi un semn că trebuie să încercați să vă apropiați de ea sau, dimpotrivă, să o lăsați în urmă definitiv și să mergeți înainte cu viața.

Oricum, ar trebui să analizați situația voastră și să acționați în funcție de sentimentele voastre față de acea persoană.

2. Aveți regrete

Este posibil să aveți regrete și să vă pară rău pentru ce ați făcut sau, dimpotrivă, pentru ce nu ați făcut. Poate nu ați avut ocazia sau nu ați vrut să spuneți ceva persoanei iubite la momentul respectiv. Prin urmare, ea vă apare în vise pentru că doriți să remediați această situație.

Poate că doriți să o confruntați în legătură cu ceva, să o acuzați de minciună sau, dimpotrivă, să vă justificați în fața ei. Dacă această persoană v-a cauzat durere, este posibil să suferiți și să visați că clarificați lucrurile cu ea.

Într-un fel sau altul, subconștientul vostru vă ajută să vă întâlniți cu partenerul în vis pentru a realiza că ceea ce nu puteți spune în realitate vă împiedică să mergeți înainte.

3. Doriți ca această persoană să se gândească la voi

Acesta este cel mai evident motiv. Când persoana iubită vă apare în vis, bineînțeles că vreți să credeți că ea gândește la voi la fel de des cum vă gândiți voi la ea. Dar realitatea este că visurile noastre duc la ceea ce vedem în ele.

Sau poate că totul e mult mai simplu? Iar imaginea persoanei iubite în vis este doar un semn de la Univers? Poate că astfel ne spune că nu merită să trăim cu speranțe goale.

Pentru că, dacă persoana iubită ar dori să reapară în viața noastră, ar găsi o cale în realitate, nu ar trece prin subconștientul nostru în visuri. Iar dacă ne-a rănit, nu ar trebui să ne gândim mereu la asta, rostogolind în mintea noastră dialogurile cu ea.

Trăiți aici și acum, pentru că dragostea este o temă prea serioasă ca să căutăm indicii în visele noastre.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!