Viața e o bucurie! – ” Sunt doua feluri de a-ti trai viata… Unul – de a crede ca nu exista miracole. Altul – de a crede ca totul este un miracol.” – Albert Einstein

Viața e o bucurie! – ” Sunt doua feluri de a-ti trai viata… Unul – de a crede ca nu exista miracole. Altul – de a crede ca totul este un miracol.” – Albert Einstein

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 January 2019 in De Suflet

“Viata seamana cu o poveste, ceea ce importa nu e lungimea ei, ci valoarea ei.” – Seneca

Viața este o bucurie. Un dar neprețuit. Și știu că există uneori momente care ne fac să nu o vedem așa cum este ea în realitate, clipe care ascund de noi esențialul și promisiunile ei.

A ști să simți, să trăiești și să acționezi plin de iubire, de înțelegere și maturitate se reflectă asupra vieții tale în toate aspectele ei. De aceea sunt momente plăcute, momente de pură fericire dar și clipe de tristețe în viața noastră. Pentru că tot ce se întâmplă este condiționat de noi, de alegerile pe care le facem zilnic, de gândurile și emoțiile care ne inundă mintea și sufletul.

Suntem mici în acest Univers însă puterea care ne-a fost dăruită este imensă. Ne putem transforma viețile, ne putem schimba mințile, putem lucra la îmbunătățirea sentimentelor, putem să ne modelăm în ceva frumos dacă avem suficientă răbdare și perseverență.

Viața în sine este un cadou comun. Toată lumea îl are. Însă nu toată lumea se bucură de el. Sunt oameni și oameni. Suflete și suflete. Însă dacă ești un suflet rătăcit, trist și solitar care crede că viața este grea și nu merită trăită atunci trezește-te! Ea ți-a fost dăruită cu un scop anume. Ea merită tot efortul, toate lacrimile și toată răbdarea care ești. Ea merită mai mult decât poți tu dărui.

Așa că străduiește-te să o respecți, să-i oferi locul pe care îl merită. Simte-o, trăiește-o, bucur-o și iubește-o și o să vezi că la rândul ei o să-ți întoarcă înzecit sentimentele. O să simți schimbarea care are loc în momentul în care vei renunța la vechile și prăfuitele gânduri.

Viața nu este un joc.Nu este o povară. Nu este ceva pe care să-l cari în spate și la care să renunți când drumul pare să nu se mai termine și devine aproape imposibil de parcurs. Viața nu este o lecție. Este o serie de lecții minunate care te transformă puțin câte puțin în omul care meriți să fii. Omul cu gânduri minunate. Omul care simte magia și lucrarea Domnului. Omul cu sentimente frumoase. Omul care nu se sfiește să pornească la drum cu desaga goală dar cu inima plină de recunoștință și credință. Omul care simte și dăruiește iubire.

Viața este mai mult decât credem noi. Mai mult decât vedem la prima întâlnire. Mai mult decât capacitatea noastră de înțelegere. Povestea ei este simplă dar plină de provocări ascunse în fiecare zi.

Simte viața. Descoperă-i tainele. Bucură-te de surprizele cu care te așteaptă în fiecare moment. Alege să nu lași timpul să curgă în defavoarea ta. Oprește-i curgerea trăind frumos și simplu fiecare bucățică de timp, fiecare fragment din călătoria care-ți așteaptă pașii. Ridică-ți privirea. Nu-i așa că viața e minunată?

“Viata omeneasca, ca un munte, are doua coaste: pe une ne suim plini de junie si de nadejde, ajungem pe culmea sa si, in virtutea varstei, mandri de inaltarea la care am ajuns, stam acum un minut; apoi, impinsi de bratul cel puternic al timpului, suntem nevoiti a destinde pe cealalta coasta, care fiind mai repede si mai alunecoasa, iute ne arunca la pamant.” – Gheorghe Asachi

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!