Viata e facuta din ganduri, iar fericirea din alegeri. Alege sa fii fericita!

Viata e facuta din ganduri, iar fericirea din alegeri. Alege sa fii fericita!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 September 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

“Vor exista mereu oameni care te vor răni, așa că trebuie să-ți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine ai încredere și a doua oară.” –Gabriel Garcia Marquez

Alegeri pe care le luăm chiar noi. Uneori sunt bune, alteori sunt rele. Pentru că se întâmplă să alegem greşit şi să facem acelaşi lucru şi a doua oară… Se întâmplă să nu învăţăm lecţiile atunci când trebuie şi să fie nevoie să suportăm consecinţele.

Pentru că atunci când decizi să te întorci într-un loc deşi acel loc nu îţi face bine, este alegerea ta.

Atunci când laşi oamenii să te mintă frumos zicându-ţi că lucrurile vor merge spre bine cu toate că au mai făcut asta şi a fost în zadar, iar tu îi crezi, este alegerea ta.

Atunci când te îndepărtezi de cei care-ţi vor binele şi te apropii de cei care-ţi vor răul, este alegerea ta.

Atunci când alergi cu ochii închişi către ceva ce în trecut n-a fost bun, o faci pentru că vrei tu.

Atunci când intri în viaţa unor oameni şi pui unele adevăruri deoparte, folosindu-te de minciuni, este pentru că aşa alegi tu.

Atunci când viaţa îţi oferă lecţii, iar tu zici că le-ai învăţat, iar peste ceva timp dai dovadă de altceva făcându-te că ai uitat tot ce-ai trăit cândva, este iar alegerea ta.

Tu alegi dacă te foloseşti sau nu de tot ce-ţi predă viaţa în fiecare zi. Tu alegi dacă încerci pe cât posibil să alungi acel nor negru care planează asupra ta sau dacă-l laşi să te facă leoarcă… iar şi iar.

“Câinilor le vine uşor să-şi arate afecţiunea. Ei nu se îmbufnează şi nu stau supăraţi. Nu fug niciodată de acasă când sunt trataţi nedrept. Nu se plâng niciodată de mâncarea ce li se dă. Nu se plâng de cum arată casa. Sunt cavaleri şi curajoşi. Gata să-şi protejeze stăpâna cu preţul vieţii lor. Le plac copiii, indiferent de cât de gălăgioşi şi supărători ei sunt. Câinilor pur şi simplu le place să fie în compania lor. De fapt, câinii fac concurenţă soţilor (bărbaţilor) şi dacă aceştia ar copia mai mult din virtuţile lor, viaţa în familiile noastre ar fi mult mai plăcută.” – Billy GrahamDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!