Varsta nu conteaza! Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră, dragi femei!

Varsta nu conteaza! Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră, dragi femei!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in De Suflet

Femeile trecute de 40 sunt admirabile… Fetelor, iată un text dedicat nouă!

Jurnalistul Andy Rooney a trăit o viață îndelungată. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezintă o încercare de a afla de ce în ultimul timp bărbații preferă tot mai mult femei în vârstă.

Înaintând în vârstă, apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani

Există o mulțime de motive. Bunăoară o femeie trecută de 40 niciodată nu te va trezi la miezul nopții ca să te întrebe “La ce te gândești?”. Dacă ei nu îi place să se uite la fotbal împreună cu tine, ea nu va sta alături, văitându-se pentru calvarul prin care trece.

Femeia de 40 de ani știe bine cine este ea și ce își dorește de la viață și de la bărbat. Foarte puține femei ajunse la această vârstă își fac griji pentru reputația lor sau pentru ce cred alții despre ea.

Femeile trecute de 40 au simțul propriei demnități, de aceea niciodată nu își vor permite să facă un scandal isteric în cafenea sau alt loc public. Bineînțeles că nimeni nu va scăpa nepedepsit, dar “execuția” va fi la fel de grațioasă ca și însăși femeia.

Femeile ce au împlinit 4 decenii sunt suficient de sigure pe sine ca să îți facă cunoștință cu prietenele sale. Ele au încredere în prietene și în bărbatul pe care l-au ales.

După 40 de ani femeile au o intuiție aproape profetică. De aceea nu este nevoie să recunoști ceva în fața lor, căci ele și fără asta te cunosc foarte bine.

Dacă ignori micile riduri, vei observa că femeile trecute de 40 sunt mult mai atrăgătoare decât cele tinere. Ele sunt directe și sincere și, dacă va fi cazul, îți vor spune în față că te comporți ca un nesimțit. Iar tu nu trebuie să ghicești ce atitudine are ea față de tine.

Așadar există o mulțime de motive ca să admiri femeile trecute de 40. Din păcate nu putem spune același lucru despre bărbați. Noi, bărbații, parcăm intrăm în zona de confort la această vârstă și nu mai avem grijă nici de noi, nici de femei, nici de copii. Trebuie să ne mobilizăm, să începem să ne prețuim femeile, să le iubim și să fim măcar la același nivel cu admirabilele noastre jumătăți!

Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră, dragi femei!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

“Nu-ți refuza micile slăbiciuni!” – Lectii de viata de la Sophia Loren, model de feminitate si longevitate.

În pofida vârstei sale înaintate, Sophia Loren arată extraordinar și îsi maschează cu brio anii. Care este secretul ei? Ni-l dezvăluie însăși actrița:

1 Nu-ți refuza micile slăbiciuni! – În ceea ce o privește, aceste slăbiciuni sunt pastele! Actrița se răsfață deseori cu câte-o porție de paste , însă optează întotdeauna pentru cele din grâu dur. Așa cum spune chiar ea, acestea nu îngrașă – e o treabă verificată în timp! În Italia circulă o frază, aparținându-i marii actrițe : “ Pentru tot ce sunt, le sunt datoare spaghetelor!”

2 Iubește-ți vârsta! – Cand e vorba de vârsta ei, Sophia Loren este foarte deschisă: “ Nu am niciun fel de secret în ceea ce privește lupta cu bătrânețea. Trebuie să trăiești în armonie cu tine însuți, să-ți păstrezi calmul și echilibrul, să nu uiți de bucuriile vieții și să ai grijă de tine : să te hrănești normal, să te imbraci frumos, să faci sport și să nu dormi mai puțin de 7-8 ore pe zi”.

3. Un somn odihnitor. Sophia Loren se culcă la 9 seara și se trezește la 6 dimineața.

4. Gimnastica de înviorare și florile. – În fiecare dimineață, actrița respectă anumite ritualuri de frumusețe și relaxare. La trezire, gimnastica de înviorare este obligatorie, apoi plimbarea prin grădină, unde își admiră florile și se bucură de parfumul lor. În plus, Sophia Loren nu fumează, nu bea alcool, refuză grăsimile și prăjelile.

5. Multă apă naturală – Sophia bea 2 litri pe zi, pentru a avea pielea elastică și hidratată și pentru a-și curăța organismul de toxine. Ea are ferma convingere că persoanele care nu beau suficientă apă, se ridează mult mai devreme.

6. Zilele de detoxifiere – La fiecare 2-3 luni, iar uneori chiar mai des, Sophia își programează astfel de perioade. Timp de 2/-3 zile, ea bea numai fresh-uri și mănâncă numai fructe proaspete, pentru a-și curăța intestinele și a-și împrospăta pielea feței. Ea recomandă consumul a cât mai mult ananas proaspăt, care elimină greutatea în exces.

7. Curățarea pielii și înlăturarea produselor cosmetice – Pentru a păstra tinerețea pielii, Sophia Loren recomandă hidratarea permanentă a pielii cu ajutorul cremelor si al loțiunilor. În plus, inlăturați regulat machiajul pe pe față și pleoape. Pentru demachierea ochilor, Sophia folosește uleiul de măsline, iar apoi se unge cu cremă cu vitamina A. Demachiantele din supermarketuri sunt tabu.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!