Vă treziți noaptea din somn? Acesta poate fi un semn de la Îngerul vostru Păzitor.

Vă treziți noaptea din somn? Acesta poate fi un semn de la Îngerul vostru Păzitor.

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 August 2023 in CredințăSpiritualitate

Dacă vă treziți în mijlocul nopții la aceeași oră și nu puteți înțelege de ce se întâmplă mereu acest lucru, atunci înseamnă că Îngerul vostru Păzitor vă trezește pentru că are un mesaj important pentru voi.

Astfel, Dumnezeu încearcă să vă avertizeze fie asupra pericolelor, fie asupra unei bucurii imense, iar acest lucru poate fi realizat prin intermediul Îngerului vostru Păzitor.

În timpul somnului, sufletul vostru călătorește în lumi superioare, schimbă informații, analizează trecutul, alege viitorul și, desigur, toate acestea se întâmplă sub protecția Îngerului Păzitor.

În timpul somnului, corpul nostru se odihnește, iar sufletul nostru se purifică, de aceea ne trezim cu o senzație de energie și uneori putem arăta chiar mai bine dimineața.

În timpul somnului, sufletul nostru primește o mulțime de informații și avertismente, dar despre ce anume? Pentru a înțelege despre ce vă avertizează Îngerul vostru Păzitor, trebuie să priviți ora la care v-ați trezit și să o rețineți.

Dacă vă treziți între orele 12 și 2 noaptea, înseamnă că vi se comunică faptul că în interiorul vostru au loc procese degenerative (legate de sănătate) pe care le veți observa foarte curând.

Poate că nu vă simțiți bine și ar trebui să acordați atenție urgentă acestei situații, să aveți grijă de voi, să luați vitamine, să vă supuneți unui examen medical sau pur și simplu să vă odihniți. De asemenea, trezirea la această oră vă poate îndemna să renunțați la obiceiurile nocive.

Dacă vă treziți între orele 2 și 4 noaptea, înseamnă că energia voastră vitală este foarte vulnerabilă în acest moment și că o pierdeți în cantități mari în continuare.

Cel mai probabil, în jurul vostru se află persoane toxice care vă scurg de această energie. De asemenea, pierderea de energie poate apărea dacă vă gândiți mult la persoane care nu sunt alături de voi.

Dacă vă treziți între orele 4 și 6 dimineața, înseamnă că în interiorul vostru s-a acumulat multă energie negativă și aceasta cere să fie eliberată.

Poate că timp îndelungat v-ați supărat sau ați fost supuși unui abuz psihologic, iar Îngerul vostru încearcă să vă protejeze de influențele negative, avertizându-vă în acest fel.

Dacă vă treziți între orele 6 și 8 dimineața, înseamnă că Îngerul vostru vrea să vă amintiți visul pe care l-ați avut, deoarece viitorul vostru este criptat în acest vis. Dacă vă treziți în mod natural în acest interval orar, atunci înregistrați-vă visele, ele conțin multe informații importante.

Voi la ce oră vă treziți de obicei?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!