Unii oameni pe care îi întâlnim au menirea de a ne da lecții de viață, de a ne călăuzii, sau de a ne ghida pașii, nimeni nu intra in viata noastra intamplator

Unii oameni pe care îi întâlnim au menirea de a ne da lecții de viață, de a ne călăuzii, sau de a ne ghida pașii, nimeni nu intra in viata noastra intamplator

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2020 in Spiritualitate

Lumea e atât de complexă încât face impresia că nimic nu este la voia întâmplării și orice interacțiune umană are loc cu un anumit rost. Așadar, unii oameni pe care îi întâlnim au menirea de a ne da lecții de viață, de a ne călăuzii, sau de a ne ghida pașii.

De-a lungul călătoriei noastre pe Pământ stabilim mai multe tipuri de conexiuni cosmice, iată care sunt ele:

–Există oameni, lucruri și evenimente care par să ne țină pe loc până ce acumulăm cunoștințele necesare pentru a trece mai departe. Aceste tipuri de conexiuni presupun schimbare, evoluție, și ne reamintesc că suntem ființe inconsecvente care facem parte dintr-un plan divin mult mai complex.

–Uneori, în viață, apar și dispar oameni din senin, dar care ne ajută să nu ne abatem de pe calea pe care ne este dat să pășim. Oameni care ne reamintesc de lucrurile importante.

–Există oamenii care apar la momentul și locul potrivit ca un salvator, cel mai des nici nu îi reținem numele, dar gesturile pe care le fac ne scot din impas.

–Unii oameni apar în viața noastră cu scopul de a ne ajuta să creștem pe plan personal. Ei ne învață lucruri pe care nu le-am fi putut înțelege singuri.

–Când vine timpul, Universul ne scoate în cale și acea persoană menită nouă, așa că trebuie să avem răbdare. Același lucru se întâmplă și cu oamenii care ne devin prieteni de suflet.

Nimic nu e întâmplător în viaţa ta. Nu e doar o maximă, ci, până la urmă, o realitate. Există motive întemeiate pentru a cunoaşte mereu alţi oameni.

Misterioase sunt caile Universului si in complexitatea haosului in care functioneaza, totul este in echilibru. Nimic din Univers nu este la intamplare, absolut toate lucrurile care se petrec au un scop. Totul ce se intampla este o manifestare a cosmosului.

De-a lungul calatoriei noastre prin viata intalnim tot felul de oameni, fiecare dintre ei avand un rol si servind unui scop. De la unii invatam lectii, altii nu au niciun impact asupra vietii noastre. Unii stau mai mult in viata noastra, altii nu. Insa niciunul dintre el nu a intrat intamplator in viata noastra.

Sunt oameni care te “trezesc” – Sunt momente in viata fiecaruia dintre noi cand un om iti poate schimba viata. Ajunge in viata ta, aparent intamplator, dar – direct sau indirect – duc la o schimbare. Acesti oameni te fac sa intelegi ca fara acea modificare nu poti merge mai departe. Acesti oameni te fac sa-ti descoperi adevaratul potential divin.

Sunt oameni care iti reamintesc – Unii oameni apar in viata ta doar pentru a-ti reaminti care sunt telurile tale, care sunt visurile la care, poate, ai renuntat si te ajuta sa revii pe drumul tau. Acesti oameni iti aduc aminte cine esti tu cu adevarat si ce vrei sa faci.

Sunt oameni care te ajuta sa te dezvolti – Unii oameni apar in viata ta ca sa te ghideze. Unii te pot rani, altii te pot provoca, altii iti arata drumul de care, poate, nu erai constient. De la acesti oameni inveti mai multe despre tine insuti. Acesti oameni te provoaca sa te dezvolti.

Sunt oameni care te insotesc – Unii oameni au roluri atat de insignifiante incat nici nu-ti mai amintesti numele lor. Sunt oamenii pe care ii intalnesti la metrou, pe drum, la cafenea, care iti tin de urat, cu care porti discutii marunte, dar care fac ca timpul sa treaca mai repede. Acesti oameni sunt companioni care, inconstient, scot la suprafata ce e mai bun din tine.

Sunt oameni care raman – Unii oameni raman langa noi pentru totdeauna. Sunt putini, dar sunt foarte pretiosi. Prieteni apropiati, familie, parteneri de viata. Cei mai multi dintre ei fac parte din acelasi grup spiritual, unii iti pot fi suflete pereche.Acesti oameni sunt partenerii cu care duci la indeplinire misiuni divine.

Din cand in cand, Universul iti trimite oameni a caror prezenta te va face sa te simti mai bine, care iti vor da forta, care te vor asculta si care vor fi aproape de inima ta, conform lifecoachcode.com. Ai rabdare, fiecare va veni la timpul sau si va pleca atunci cand va fi momentul sau va ramane langa tine pentru toata viata.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!