Uneori Universul spune nu pentru a te proteja

Uneori Universul spune nu pentru a te proteja

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 September 2021 in Spiritualitate

Uneori se întâmplă să nu primești ceea ce îți dorești, deoarece Universul vrea să îți ofere ceva mult mai bun decât ceea ce îi ceri acum. Chiar dacă nu realizezi acum, ceea ce îți dorești nu este întotdeauna ceea ce ai nevoie.

Uneori Universul te va ține departe de anumite persoane, deoarece, dacă le va lăsa în viața ta, îți vor face mai mult rău decât bine. Oamenii pe care îi vrei aproape de tine pot fi aceeași care te vor răni de îndată ce le permiți să intre în viața ta. Ei vor fi aceea care îți vor frânge inima și te vor face să te îndoiești de tine. Așadar, dacă cineva nu este sortit să fie în viața ta, acest lucru se întâmplă cu un motiv.

Uneori Universul nu îți dă pe moment ceea ce vrei, pentru că vrea să te învețe valoarea răbdării, să te învețe să apreciezi ceea ce ai în prezent înainte să vrei mai mult, să te învețe să stai ferm pe propriile picioare, astfel încât să poți avea grijă atât de tine, cât și de cei apropiați în viitorul apropiat. Abia după ce vei fi recunoscător pentru ceea ce ai în prezent, vei putea primi mai mult.

Uneori Universul îți spune „nu” pentru că știe că dacă ar răspunde „da”, nu ai mai deveni o persoană atât de înțeleaptă, puternică și rezistentă. Nu vei știi niciodată cât de puternic ești până nu vor interveni anumite lucruri în viață care te vor obliga să îți depășești fricile, să îți vindeci rănile și să treci peste anumite încercări. Nu vei putea recunoaște oamenii buni până nu îi vei cunoaște pe cei răi.

Uneori Universul nu îți îndeplinește dorințele pentru că vrea să te împingă să apelezi la credință și la cunoașterea propriilor forțe. Atunci când crezi că nu poți găsi rezolvarea la o problemă, mereu va exista un impuls care te va îndruma să cauți mai bine.

Uneori Universul spune nu, pentru că îți va oferi ceva mult mai bun decât ceea ce îi ceri acum. Uneori „nu” este un „da” ușor deghizat. Uneori „nu” înseamnă doar „mai așteaptă puțin”, deoarece un lucru minunat este pe cale să se întâmple (chiar dacă atunci nu ai crede). Uneori „nu” nu înseamnă o respingere totală, ci pur și simplu un „nu acum”.

Uneori, spunându-ți „nu”, Universul îți spune: „Te iubesc și, prin urmare, te protejez de ceea ce încă nu poți să duci”.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!