Un test de personalitate simplu care iti va arata semnele universale ale vieții și semnificația lor în viața noastră

Un test de personalitate simplu care iti va arata semnele universale ale vieții și semnificația lor în viața noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 May 2018 in Teste de Personalitate

Totul a pornit de la cartea lui Angeles Arrien, ”Signs of Life: The Five Universal Shapes and How to Use Them”. În studiile sale, ea a concluzionat că există 5 semne principale folosite în toată lumea, și anume cercul, spirala, pătratul, triunghiul și crucea.

Cu ajutorul lor, se pot da anumite interpretări personale în funcție de niște ”răspunsuri”. Am pus între ghilimele pentru că … trebuie, de fapt, să desenați, ACUM, VĂ ROG !!!, aceste semne pe o foaie în ordinea preferințelor voastre. Hai, nu merg mai departe până nu faceți asta și nici n-are farmec să citiți în continuare articolul dacă nu faceți testul.

… și-acum, înainte să continuăm la dezvăluirea semnificațiilor rezultatului, o să vă zic ce înseamnă fiecare semn.

Cercul – ”wholeness and unity” – procesul de descoperire de sine, prin care o persoană devine ”completă”

Pătratul – ”stability and security” – reprezintă construirea unei fundații, cei atrași de pătrat sunt în stare să își aplice planul, ideile, să acționeze

Triunghiul – ”self-discovery and revelation” – viziuni, obiective, vise, nevoia de a le urma

Spirala – ”process of growth and evolution” – nevoia de schimbare, noutate și varietate

Crucea – ”relationship and integration” – o nevoie de a crea o conexiune, o legătură cu cineva anume sau cu ceva

Ati ales semnele in ordinea preferintei ?

… iată și semnificația pozițiilor preferate de voi.

Ce ați desenat pe poziția 1 înseamnă locul, momentul sau starea în care credeți că vă aflați – Forma de pe această treaptă indică faptul că acest proces beneficiază de toată atenția voastră. Descrie acea parte din voi de care sunteți cel mai conștienți sau împăcați cu ea, la momentul de față. Arată doar unde credeți că sunteți sau unde ați vrea să fiți, poate însemna și că admirați calitățile procesului pe care îl reprezintă.

Poziția a doua – abilitățile, calitățile și punctele voastre forte – Această formă de aici arată o forță predominantă în voi în această perioadă, chiar fără ca voi să o cunoașteți. Cu partea aceasta stați foarte bine, vă dă resurse și energie, vă alimentează.

Poziția a treia – unde sunteți, de fapt – Arată epicentrul, dacă vreți așa, ființei voastre, a ceea ce se petrece în voi acum, fiind necesară conștientizarea lui ca să poată fi potențializat la maximum

Poziția a patra – motivația – Provocări din trecut care v-au motivat să o luați pe actualul drum, care v-au influențat deciziile și care v-au adus în procesul curent de schimbare.

Poziția a cincea – treburi neterminate, probleme din trecut nesoluționate sau incomplete – Aici se identifică lucruri care nu prea vă plac sau cu care aveți oarecare dispute din trecut, care poate vă urmăresc constant și pe care preferați să le lăsați la o parte o perioadă, deși cu dorința de a le modifica în timp.

Gata-i testul. Nu trebuie să-mi împărtășiți rezultatul, ci să-mi oferiți un procent de acuratețe aplicat pe propria persoană. Pentru mine am dat 100%. Aștept și de la voi evaluarea, și sper că vi s-a părut un test interesant, îmi doresc să vă fi făcut să reflectați un pic.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!