Un om care se respecta va avea mereu grija de aceste 9 lucruri din viata lui!

Un om care se respecta va avea mereu grija de aceste 9 lucruri din viata lui!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 March 2018 in Sfaturi

Mulți dintre noi am înțeles că în aceste momente de schimbări mari trebuie să ne schimbăm radical viața. Timpurile în care trăim acum necesită curaj, sinceritate și transparență pentru a ne putea dezvolta personalitatea. Dacă într-adevăr te iubești și te respecți, nu vei permite acestor lucruri, enumerate mai jos, să se întâmple în viața ta!

Oamenii care se respectă nu trebuie să:

1. … îi satisfacă pe cei din jur

Trebuie să faci doar ceea ce te face fericit și să trăiești cu această stare. Uită de tentativele de a-i convinge pe cei din jur. Ei vor face tot posibilul doar pentru a te face să-ți pierzi timpul și îți vor da 1000 de motive de ce nu trebuie să îți asculți inima. Trebuie să fii deasupra părerilor lor și să faci ceea ce vrei. Oricare om ce se iubește își va prețui propriile opinii decât a celor din jur.

2. … aibă păreri negative

Dacă vrei ca realitatea ta să fie mai pozitivă și mai energică, atunci gândurile tale trebuie să corespundă dorințelor. Dacă ai o părere negativă despre tine, lumea din jurul tău va fi posomorâtă și obositoare. Însă dacă vei avea o părere pozitivă despre tine, vei observa în jurul tău o mulțime de posibilități și oferte în tot ceea ce te înconjoară. Oamenii care se respectă se hrănesc cu gânduri, relații, carieră și scopuri pozitive.

3. … facă pauze în dezvoltarea personală

«Zona de confort este un loc minunat, însă acolo nimic nu crește…»

Dacă vei privi în jurul tău, lumea ți se va părea îngrozitoare și din această cauză foarte multe persoane decid să rămână în siguranță și să evite ceea ce le crează disconfort. Însă nu vei putea să te dezvolți dacă nu vei încerca ceva nou. Oamenii care se respectă calcă granițele și își testează forțele, dezvoltându-și astfel personalitatea.

4. … se supună

Iarăși, nu vei putea să te dezvolți dacă te vei conduce după „principiul turmei”. Pentru a deveni cineva cu adevărat respectabil, trebuie să îți creezi propriul drum în viață, să ai încredere în instinctele tale, dar nu părerilor obosite ale celor ce te înconjoară. Învață să te simți confortabil în propria piele, să îți asculți intuiția și vei vedea cât de interesantă este lumea care te înconjoară.

5. … practice un job pe care îl detestă

Din păcate, majoritatea oamenilor au un job pe care îl urăsc, dar pe care îl practică doar pentru a-și plăti facturile. Tu nu trebuie să faci parte din această statistică. Trebuie să faci ceea ce îți place cu adevărat. Oamenii care se respectă sapă adânc în interiorul lor pentru a afla ce-și dorește sufletul lor, iar apoi îndeplinesc dorința. Uneori trebuie să depui mai mult efort până când vei găsi ceva într-adevăr bun, însă oricine se iubește și se respectă va părăsi acel job care nu îi asigură echilibrul emoțional și psihologic.

6. … își ignore sănătatea

Orice persoană care se respectă va avea grijă de sănătatea sa pentru că știe că ei nu vor putea fi fericiți cu adevărat dacă se vor confrunta cu vreo problemă de ordin medical.

7. … se lase condus de cineva

Dacă ai prieteni sau un partener care încearcă să îți dicteze ce trebuie să faci cu viața ta, atunci ai toate motivele să te îngrijorezi. Nu trebuie să permiți cuiva să te manipuleze și să te controleze.

Meriți să ai parte de relații prietenoase și sănătoase, care îți vor creea stări pozitive și te vor învăța ceva. Altfel spus, dacă cineva este mai mult interesat de viața ta decât tu însuși, trebuie să îi arăți ușa. Oamenii care se respectă niciodată nu vor permite cuiva să îi controleze.

8. … se lenevească

Într-o epocă a tehnologiilor, mulți dintre noi am permis gadget-urilor să ne ocupe cea mai mare parte din timp. Am pierdut motivația și ne pare că este mai ok să stăm în fața monitoarelor, decât să savurăm viața reală și să obținem ceva. Cu toate acestea, un om care se respectă va munci cu mai mult efort pentru a-și realiza scopurile în viață, va fi capabil să se controleze și să fie disciplinat.

9. … își ignore fericirea

Foarte mulți oameni se mulțumesc cu mai puțin decât merită pentru că nu știu să se aprecieze și se simt prea confortabil în această situație. Cu toate acestea, orice persoană care se respectă va alege ceea ce îl va face cu adevărat fericit.

Sursa: dozadesucces,ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!