Un mic ghid spiritual care te va indruma spre ceea ce este bun in viata!

Un mic ghid spiritual care te va indruma spre ceea ce este bun in viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2019 in Spiritualitate

“În viață nu primești niciodată ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi.” – Thomas Edison

Indiferent de destinul pe care-l ai, viata ta va fi una plina de aventura.

Iata 10 indrumari spirituale care sa te ajute sa nu uiti sa te bucuri de tot ce-i mai bun in viata ta:

Ce faci cu viata ta depinde numai de tine. – Tu alegi ce sa faci cu viata ta, ce sa simti si ce sa creezi cu ceea ce ai. Imagineaza-ti viata ca pe o panza de pictura. Poti asterne pe panza toate lucrurile si toti oamenii la care tii cel mai mult. Daca te schimbi, se schimba intreaga lume. Convingerile pe care le ai sunt arma cea mai de pret pe care o posezi.

Cel mai important lucru e sa iubesti. – Ce trebuie sa alegi este sa alegi intotdeauna sa iubesti in loc sa-ti fie teama. Acesta este lucrul cel mai important pe care trebuie sa-l stii. Iubirea este totul.

Nu renunta! – Cu siguranta va fi greu, dar nu esti singur. Suferinta face parte din lectia de viata. Ajuta mult sa fii rabdator si moderat.

Vei uita totul. – Incepi viata fara instructiuni de utilizare si pentru tot restul vietii tale “ai misiunea” de a nu uita cine esti. Incepi de la zero si la sfarsit tot cei vei lua cu tine sunt lectiile invatate.

Fiecare alegere te va duce pe o cale diferita. – Nu exista o cale corecta si una gresita, fiecare alegere facuta te va duce pe un drum. Daca simti ca nu esti pe drumul cel bun si trebuie sa te intorci si sa o iei de la capat, intelege ca acest lucru este o iluzie. Nu mai esti aceeasi persoana care a pornit la drum. Fiecare decizie pe care o iei te schimba.

Poate nu realizezi acum, dar peste cativa ani, cand vei privi inapoi, vei fi uimit de felul in care s-au asezat lucrurile in asa fel incat sa te aduca exact acolo unde trebuia sa fii.

Accepta atat lumina cât si intunericul. – Toti ceilalti contin un element pe care-l poti gasi in tine insuti, ca intr-un principiu holografic. Daca urasti ceva prea mult, nu este pentru ca respingi acea parte din tine insuti? O putem numi “umbra” ta. Invata sa-ti accepti toate partile, inclusiv umbra.

Cand suprimi sau respingi o parte din tine, te simti blocat. Maturizarea este mult mai plina de satisfactii atunci cand te accepti in intregime. Acceptarea si constientizarea sunt primii pasi in maturizarea noastra spirituala.

Esti aici pentru a invata. – Pe masura ce “avansezi” pe drumul tau, si lectiile devin mai grele. Daca nu-ti inveti lectiile, se vor repeta pana le vei invata. In final, fiecare dintre noi va castiga din punct de vedere spiritual.

Trebuie sa intelegi ca e bine sa privesti lucrurile din perspectiva. – Totul consta in modul cum privesti lumea. Daca intunericul este cel pe care-l cauti, intuneric vei gasi. Daca lumina este cea pe care o cauti, lumina vei gasi. Daca tu crezi ca e bine, va fi bine, Cand schimbi modul in care privesti lucrurile, lucrurile pe care le privesti se vor schimba. Priveste lumea dintr-o perspectiva noua.

Bucura-te de calatorie! – Nu pune la suflet toate maruntisurile si nu lua viata prea personal. Exista intotdeauna o imagine de ansamblu mult mai ampla si lumea nu se invarte in jurul tau! Viata este una dintre cele mai minunate calatorii. Nu este un examen pe care sa-l treci sau sa-l pici – de aceea mai bine bucura-te de calatorie.

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!