Un clip care sa va mai descreteasca fruntile si sa va umple de sufletul de energie pozitiva – pisicile

Un clip care sa va mai descreteasca fruntile si sa va umple de sufletul de energie pozitiva – pisicile

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 September 2018 in Articole

De ce pisica este un indicator al bunăstării omului

Clipul video il regasiti la finalul articolului!

Mulți dintre noi iubim pisicile și le răsfățăm cum putem mai bine, însă există și persoane care simt o oarecare apatie inexplicabilă față de ele. Pisicile le enervează, le încurcă și simt o dorință mare de a le alunga din preajma lor.

Noi, cei care iubim pisicile, interpretăm acest lucru ca un gest ciudat, însă, dacă stăm să analizăm mai bine, nu este nimic în neregulă cu asta. Fiecare persoană este liberă să iubească ce animal dorește. Dacă cineva nu preferă pisicile este problema sa, însă este un motiv care ne poate pune pe gânduri.

Pisica, precum câinele, este un animal care trăiește pe lângă casa omului încă din cele mai vechi timpuri. Dar, dacă rolul câinelui a fost clar de la început – paza și vânătoarea – rolul pisicii este discutabil.

Exterminarea dăunătorilor, cum ar fi șoarecii, este una dintre atribuțiile pisicuțelor, însă rolul principal al acestor animale domestice nu este acesta. Felinele au un câmp electromagnetic foarte puternic. Prin contactul între om și pisică undele electromagnetice ale acesteia neutralizează undele emise de un organism bolnav. În timp ce nouă, oamenilor, ne fac rău energiile negative, se pare că pisicile sunt atrase de ele.

Pisica are capacitatea de a simți oamenii, de a le simți durerile și de a le vindeca. Mulți iubitori de pisici au povestit că aceste animăluțe i-au ajutat să scape de durerile de cap, ori le-au reglat tensiunea arterială. Pisica simte când pe stăpân îl doare ceva. Ea încearcă să se culce pe locul dureros și, după un timp, durerea încetează și omul se simte mai bine.

Cum se poate explica acest lucru? Ei bine, orice problemă a organismului nostru apare ca o amenințare asupra energiei aurei, însă pisica o simte și intervine pentru a înlătura problema.

De asemenea, influența bioenergetică a unei pisici este cu mult mai puternică decât cea a unui motan. Femelele vindecă mai bine afecțiunile sistemului nervos și ale organelor interne, în vreme ce motanii sunt specialiști mai buni la capitolele artroză și spondiloză.

Cu toate acestea, talentul acestor ghemotoace de blană nu se oprește aici. Pisica este capabilă să servească drept indicator al bunăstării umane. Atunci când în viața noastră totul este în ordine, pisicuța care locuiește cu noi este calmă, nu își neglijează igiena, doarme mult și are un apetit bun. Însă, dacă animăluțul nostru devine agitat, nu are poftă de mâncare, nu mai are grijă de igiena sa, înseamnă că este ceva în neregulă cu noi.

De cele mai multe ori, toate pisicile devin foarte sensibile când asistă la certuri în familie și, mai mult, ele chiar reacționează: îi iau partea celui nedreptățit. De exemplu, dacă un părinte își pedepsește copilul pe nedrept, pisicuța se va apropia de copil, va toarce și va încerca să îl calmeze, pentru a îi restabili echilibrul mental.

Micuțele patrupede simt foarte bine oamenii, dacă sunt răi sau buni. Tocmai de aceea, există și persoane care nu iubesc pisicile. Mai mult de 90% dintre alcoolici nu suportă pisicile, iar multe dintre femeile care au un haos total în viața personală nu iubesc felinele. Copiii care provin din familii violente sau au fost victime ale violenței în școală sunt de cele mai multe ori agresivi cu pisicile.

Astfel, se poate spune că pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karmă nu este perfectă. Aceste persoane ar trebui să se gândească serios cum să își schimbe viața, pentru a o face mai fericită și ușoară. Apoi, vor iubi cu siguranță pisicile.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!