Uleiul natural care te ajută să ai un ten tânăr și o un păr sănătos

Uleiul natural care te ajută să ai un ten tânăr și o un păr sănătos

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 November 2020 in Remedii NaturisteSanatate

Ai auzit vreodată de ulei de semințe de broccoli ? Acest ulei este obținut din broccoli și are o grămadă de beneficii pentru piele și păr.

Beneficiile uleiului de semințe de broccoli:

Hidratează pielea și părul

În primul rând, uleiul de semințe de broccoli îți oferă o hidratare profundă. La fel ca uleiul de argan și cel de nucă de cocos, uleiul de semințe de broccoli ajută persoanele care au părul uscat, îl hidratează, întărește și diminuează ruperea vârfurilor.

Funcționează ca o alternativă a siliconului

Uleiul de semințe de broccoli funcționează ca o alternativă excelentă a siliconului, un ingredient adesea găsit în produsele de păr și machiaj. Siliconul va face părul să arate strălucitor și moale, dar poate provoca iritații în cantități prea mari. Uleiul de semințe de broccoli este ca siliconul, dar fără efecte dăunătoare.

Se îmbunătățește sănătatea părului

Beneficiile uleiului de semințe de broccoli includ capacitatea de a îmbunătăți sănătatea părului într-un mod complet natural. Includerea acestui ulei ca un tratament de păr ajută la stimularea creșterii părului și la prevenirea deshidratării. De asemenea, dacă folosiți ulei de semințe de broccoli părul nu se va mai încurca și rupe la fel ca înainte .

Efect de întinerire

Uleiul de semințe de broccoli conține vitamina A și acid linoleic care ajuta pielea să rămână hidratată chiar și după ce v-ați petrecut timpul în soare. Acest ulei îi va oferi pielii un efect de întinerire și o va proteja de efectele nocive ale soarelui.

Funcționează ca o alternativă pentru retinol

Datorită vitaminei A pe care o conține, uleiul din semințele de broccoli are capacitatea de a funcționa ca o alternativă la retinol, un ingredient care se găsește în produsele anti-îmbătrânire.

Protejează de razele UV

După cum sa menționat la început, semințele de broccoli conțin sulforafan, un ingredient care protejează pielea de efectele nocive ale razelor UV. Așadar, acest ulei va proteja pielea împotriva arsurilor solare și a cancerului de piele.

Cum se utilizează uleiul de semințe de broccoli

Pentru părul creț:
Puneți câteva picături de ulei de semințe de broccoli pe mâini, apoi întindeți uleiul uniform pe lungimea părului.

Pentru vârfurile despicate:
Puneți câteva picături de ulei de semințe de broccoli la vârful pe mâini, apoi aplicați numai pe vârfurile părului.

Pentru scalul uscat:
Masați uleiul de semințe de broccoli pe scalp, lăsați-l să acționeze o jumătate de oră și apoi clătiți-vă ca de obicei.

Pentru pielea uscată:
Puteți aplica câteva picături de ulei de semințe de broccoli pe orice zonă uscată a corpului .


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!