Uite cum să atragi sporul şi norocul în casa ta

Uite cum să atragi sporul şi norocul în casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 August 2017 in Superstitii

Credințele străvechi joacă un rol foarte important atunci când vine vorba de binele casei, de bunăstare, de sănătate. Superstiții sau nu, dacă sunt respectate, se spune că ajută.
Biserica nu le recunoaște și, cu toate astea, lumea crede în ele. Superstițiile sunt de când lumea, așa că a ține cont de ele a devenit obișnuință. Iar când vine vorba de protecția locuinței, a familiei, facem tot ce ne stă în puteri pentru binele lor. În cele ce urmează, ai ocazia să afli ce să faci și ce nu, ca să atragi bunăstarea și norocul asupra casei tale.

Așa nu!

Te-ai mutat la casa ta? Nu cumva să iei cu tine mătura veche! Arunc-o și ia una nouă! Altfel, ai parte de ghinioane și de dezordine în viață. Să nu faci prostia de a împrumuta vreodată mătura de la cineva sau cuiva! Dacă ai pe cineva drag la drum, nu da cu mătura prin casă. Iar de vrei să scapi de oameni care nu-ți fac plăcere, mătură imediat ce-ți ies ei din casă. Nu sprijini niciodată mătura de pat, căci tot răul adunat în ea se va duce în locul tău de odihnă.

Nu e bine nici să pui pălăria sau căciula pe pat, fiindcă aduce ghinion. Ai grijă întotdeauna să te dai jos din pat pe aceeași parte pe unde te-ai așezat, ca să-ți fie bine. Nu face patul împreună cu cineva, căci vă veți certa. Îți vei schimba curând domiciliul, dacă pui așternuturile greșit pe pat.

Ai grijă să presari sare pe pragul casei, ca să alungi tot ce-i rău.
Când intri în casa cuiva, ai grijă să ieși întotdeauna pe aceeași ușă pe care ai intrat.

Nu arunca gunoiul din casă noaptea și nu bate covoarele după asfințit, căci îți arunci sporul la bani și atragi ghinion.

Dacă se întâmplă să verși ceva pe jos, nu șterge cu piciorul, căci e de rău!

Vietățile „vorbesc”

Animăluțul tău de companie e cel mai bun „detector” de energii negative. Dacă vrei să-ți schimbi casa, ia animăluțul cu tine la vizionări de noi locuințe. În funcție de reacția acestuia, vei ști care e viitorul tău cămin.

În caz că-ți intră în casă un greiere sau o broscuță, bucură-te, căci aduc noroc.

Să te temi dacă-ți trece pragul un șarpe, căci prevestește moarte, boală grea.

Fii fericită când o pasăre își face cuib la tine acasă, căci te protejează de rele și aduce prosperitate.

Când intră în casă o albină, înseamnă că vei avea musafiri în curând. Dacă o omori, vei avea ghinion.

La fel pățești și dacă strivești un păianjen.

SEMNE…

Dacă te împiedici întâmplător de pragul casei, înseamnă că iubitul tău se gândește la tine.

De întinzi rufe după asfințit, așteaptă-te la rele.

Te-ai încuiat din greșeală pe dinafară? E de rău.

Dacă îți pică, fără motiv, un tablou de pe perete, așteaptă-te la decesul cuiva drag sau la o boală grea.

Iar dacă un ceas vechi, ce nu funcționa de multă vreme, pornește dintr-o dată din nou, urmează să auzi de moartea cuiva din familie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!